erkano52
Kullanıcı
- 14 Kasım 2021
- 31
- 3
- 8

şuanda 9.00 kırık bir ps4 pro kullanıyorum fakat hdd yetersiz. dahili 4tb ssd alıp takmak istiyorum. direkt olarak sistemi bu ssd ye aktarmam mümkünmüdür. kırık olarak kullanmam lazım
Öncelikle 4 TB SSD alıp dahili olarak kullanmak maliyet olarak çok pahalı olacak görüşündeyim. HDD hızlarına göre 4 bin TL ile 10 bin TL uçuk fiyatlar görüyorum piyasada. Yani PS4 konsol için bu kadar parayı harcamaya gerek var mı bilemedim yani performansta bu harcadığınız kadar artı bir gelişme alamayacağınız kesin. Bunun yerine çok daha yüksek kapasiteli ve daha ucuz olan harici hdd tavsiye ederim. SSD gibi olmaz tabi ama performans olarak mevcutta konsol içinde olan normal hdd gibi olur fazla bir şey kaybetmiyorsunuz. Yani konsolunuza 2.5" ortalama bir SSD takarak genel olarak bir kaç saniyeden fazla bir şey kazanmayacaksınız. Tabi karar sizin buna bir şey diyemem.şuanda 9.00 kırık bir ps4 pro kullanıyorum fakat hdd yetersiz. dahili 4tb ssd alıp takmak istiyorum. direkt olarak sistemi bu ssd ye aktarmam mümkünmüdür. kırık olarak kullanmam lazım
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK