SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM PS4 Partlı Oyun Nasıl İndirilir?

|~Skyline~|

Kullanıcı
20 Mart 2022
5
0
1
Selamun Aleyküm, öncelikle ben Batman Arkham City PS4 indirdim pc'ye, 18 tane part çıktı, her partın içinde oyunun adı yazan klasör var, içinde winrar dosyası, rxx dosyaları, sfv dosyası var ve her rar'ın içinde pkg dosyası var nasıl kurucaz oyunu? (hako dan indirdim)

SergeyKatalitik

Kullanıcı
19 Aralık 2021
115
29
28
aynı tarz soruyu bende soracaktım konuyu buldum. ayrıca benim indirdiğim dosyalar winrar ile indi ve çıkartmak için şifre gerekli. linkin altında üstünde herhangi bir yerinde şifre yazmıyor. kaldım öyle

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2016B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2021

erdenay

Kullanıcı
2 Mart 2022
38
6
8
aynı tarz soruyu bende soracaktım konuyu buldum. ayrıca benim indirdiğim dosyalar winrar ile indi ve çıkartmak için şifre gerekli. linkin altında üstünde herhangi bir yerinde şifre yazmıyor. kaldım öyle
hako yazın hocam şifre aynı oluyor genelde, ben patlı indirmeyi yaptım cok saçma seyler oldu bilmiyorum. Jdownloader2 diye programla indiriyorsunuz hocam genelde altına yazıyorlar oyunların, bir kaç güncel oyunu gezip bulabilirsiniz. konuyu daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: pro
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon: 10.00
Alım Yılı:

SergeyKatalitik

Kullanıcı
19 Aralık 2021
115
29
28
hako yazın hocam şifre aynı oluyor genelde, ben patlı indirmeyi yaptım cok saçma seyler oldu bilmiyorum. Jdownloader2 diye programla indiriyorsunuz hocam genelde altına yazıyorlar oyunların, bir kaç güncel oyunu gezip bulabilirsiniz. konuyu daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.
hako yu denedim sonunda şifre hatası verdi. Jdownloaderi de o oyunu indirdikten sonra yükledim onunla da başka bir oyun indirdim.
Bir çok oyunun 9.00 sürümünde çalışıp çalışmadığını bilemiyorum açıkçası. Sadece türkçe altyazı ve dublaj olan oyunların hazır listesinin olduğu konuyu gördüm.🤦🏻 Forumda da yeni sayılırım. Tam keşfedemedim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2016B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2021

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,565
113
Selamun Aleyküm, öncelikle ben Batman Arkham City PS4 indirdim pc'ye, 18 tane part çıktı, her partın içinde oyunun adı yazan klasör var, içinde winrar dosyası, rxx dosyaları, sfv dosyası var ve her rar'ın içinde pkg dosyası var nasıl kurucaz oyunu? (hako dan indirdim)
- rar dosyalarını açmak için bilgisayarınızda winrar en son sürümünü kurun
- hako paylaşımı bir oyun indirdiyseniz şifre
hako olması gerekir. (aynen yandaki gibi küçük harflerle)
- Aşağıdaki resme bakın. Muhtemelen indirdiğiniz dosyalar bunlar olması lazım.
ilk sırada olan

hako-playable-brtaac.part01.rar
dosyasını sağ tıklatıp burada ayıkla / Extract Here seçimini yaparsanız size .pkg uzantılı oyun dosyasını verecektir.
Şifre de soracaktır
hako yazmalısınız.

screenshot-filecrypt.co-2022.03.24-02_06_09.png

erdenay

Kullanıcı
2 Mart 2022
38
6
8
ilk sırada olan

dosyasını sağ tıklatıp burada ayıkla / Extract Here seçimini yaparsanız size .pkg uzantılı oyun dosyasını verecektir.
Şifre de soracaktır
hako yazmalısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 5357
Teşekkürler ayrıntılı bilgi için

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Kapasite:
Alım Yılı:

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,565
113
ilk sırada olan

Şifre de soracaktır
hako yazmalısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 5357
Teşekkürler ayrıntılı bilgi için
Aklımdayken şunu da hatırlatayım. Bazı sıkıştırılmış dosyalar part01 diye 1 rakamından başlamayabilir. Yani sıfır ( 0 ) farz edebileceğimiz hiç rakam bulunmayan sıkıştırılmış bir klasör ile de başlayabilir. Bu durumda 1 numaralı partı değil de 0 numaralı yani numarasız part sağ tıklanıp burada ayıkla / extract here demek gereklidir.
Anlamanız için yukarıdaki resimdeki dosyalara örnek vereyim. Dosyalar arasında şöyle numarasız bir sıkıştırılmış dosya var ise;
hako-playable-brtaac.rar
gördüğünüz gibi yanında part01 yazmayan bir sıkıştırılmış dosya var ise tıklayıp açmanız gereken asıl dosya o oluyor. Eğer numarasız part dosyası yok ise o zaman 1 numaralı dosya sağ tıklanıp çıkartılır. Bunu da bilmenizde fayda var arkadaşlar.

Bunun haricinde partların tamamını bir kerede seçip herhangi birini sağ tıklatıp yine çıkart diyebilirsiniz ama kafanız karışmasın.

erdenay

Kullanıcı
2 Mart 2022
38
6
8
Aklımdayken şunu da hatırlatayım. Bazı sıkıştırılmış dosyalar part01 diye 1 rakamından başlamayabilir. Yani sıfır ( 0 ) farz edebileceğimiz hiç rakam bulunmayan sıkıştırılmış bir klasör ile de başlayabilir. Bu durumda 1 numaralı partı değil de 0 numaralı yani numarasız part sağ tıklanıp burada ayıkla / extract here demek gereklidir.
Anlamanız için yukarıdaki resimdeki dosyalara örnek vereyim. Dosyalar arasında şöyle numarasız bir sıkıştırılmış dosya var ise;
hako-playable-brtaac.rar
gördüğünüz gibi yanında part01 yazmayan bir sıkıştırılmış dosya var ise tıklayıp açmanız gereken asıl dosya o oluyor. Eğer numarasız part dosyası yok ise o zaman 1 numaralı dosya sağ tıklanıp çıkartılır. Bunu da bilmenizde fayda var arkadaşlar.

Bunun haricinde partların tamamını bir kerede seçip herhangi birini sağ tıklatıp yine çıkart diyebilirsiniz ama kafanız karışmasın.
teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Kapasite:
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım