-
Öne çıkan konu
- #3,001
- 31 Ocak 2021
- 166
- 52
- 28

Playstation 3 lerde kırık cihazla oynanabiliyor o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler.Kırık cihazlar da online oyun oynayamazsın . sürüm fark etmez
Playstation 3 lerde kırık cihazla oynanabiliyor o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler.Kırık cihazlar da online oyun oynayamazsın . sürüm fark etmez
Ps4’ün kaderi ps5’e bağlandı işte elimizdeki en son gelişmeler.Elimizdeki son haberleri bir inceleyelim, görünüşe göre 9.0 Ps4’ün çalıştıramadığı horizon forbidden west’i 4.03 ps5 çalıştırabiliyor(ps4 versiyonu için konuşuyorum)
Yani elimizde şöyle bir durum var, en son çıkan Ps4 oyunları kırılabilir versiyon olan 4.03’de çalışıyor. Bu şu demek eğer ps5 kırılırsa en son çıkmış oyunlar vr muhtemelen yamalar Ps4 için gelecek.
Aynı konunun konuşulduğu bir tweet zinciri:
iyi haberler bekleniyor gibi. Bakalım.
Yanlış anlamışsınız, Ps4 üzerinde bulunan webkit açığı çalışmaya devam ediyormuş kernel açığını ifade eden hiçbir bilgi yok.Anladığım kadarıyla bir açık bulunmuş ancak henüz deneme aşamasında. Tahminim Nisan - Mayıs gibi güzel bir haber almış oluruz.
Muhtemelen evet, bugün 9.04 çıktı ve bugüne kadar olan tüm içeriklere erişebileceksiniz.Yani eğer ps5 kırılsa mesela dying light 2 yaması ve daha fazlası ps4 e göre backport olabilecek mi mesela 9.00 gibi
Fakat bir söylentiye göre de ps5’te tüm Ps4 oyunlarını açabilen bir key var ve bu key sayesinde 4.00 sürümünde olan bir ps5 bile 9.03 oyunlarını açabilmiş. Bakalım ps5 kırılırsa dev gelişmeler olacak.Muhtemelen evet, bugün 9.04 çıktı ve bugüne kadar olan tüm içeriklere erişebileceksiniz.
Oyunlara bir şey olmaz aynen çalışmaya devam eder. Muhtemelen 9.03 kırıldığında Sony daha yüksek bir sürüm çıkarmış olur ve online durumda olmayacağımız için yani şu andaki gibi olacağımızdan BAN olayı da söz konusu olmayacaktır. Eğer Sony 'nin en son sürümü kırılır ise bir kaç gün bekleyeceksiniz ki Sony hemen yeni sürüm çıkarıp o kırılan versiyon açığını kapatsın. Mantık bu sanırım anlatabilmişimdir.Selâmun aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak şimdi ben 9.00 dayım bir sürü oyun yükledim 9.03 kırılınca manuel flashdan güncelleme yaptigdan sonra mesela oyunlar a birşey olurmu yada cihaz ban valan yer mi (9.00 a kurduğum oyunlar 9.03calisakmi yani kısaca)burda sorma ihtiyacı duydum kusura bakmayın lütfen
sana zahmet linki atabilirsen hocam. toshiba sorun çıkarır mı ? genelde herkes samsung yada seagate öneriyorMümkün ama o biraz karışık, bir video var harddisk olmadan bilgisayardan nasıl göndereceğini anlatan istersen atarım linki, ama harddisk alacaksanda toshibanin 1tb 479 tl bence al
hocam parçalara bölünmüş şekildemi yoksa tek link şeklindemi ? parça parça çok uzun sürüyor :/arkadaşlar istediğiniz bir oyun varsa buraya yarın pkg indirme linkini atayım çoğu oyunun linki var
direk tek part hocam torrent şekildehocam parçalara bölünmüş şekildemi yoksa tek link şeklindemi ? parça parça çok uzun sürüyor :/
marvel spidierman goty sürümü, miles morales var mı hocam ?direk tek part hocam torrent şekilde
ikiside var hocam kendim de indirdim zaten atıyorum hemenmarvel spidierman goty sürümü, miles morales var mı hocam ?
hocam karo hata verme sebebini bilmiyorum ama night king host ne kadar güvenilir bilmiyorumReis benim cihazda karo host da hata veriyor bende nightkings host kullanıyorum buda guvenlimi ben bir sorunla karşılaşmadım birde karoda hata vermesinin nedeni nedir. Sizce
cok teşekkürler hocam böylesi daha iyi diğer türlü 20 30 part indiriyordum cok ugrastırıyordu bunda hiç sıkıntı yok zahmet oldu sizede.ama hepsi tek part bir şekilde
Tamamdır hocam. TeşekkürlerKnk toshibanın flash bellegi 5 6 yıldır kullaniyorum saglam ve bence gerek yok samsung segate vs. FaLa para vermeye, temiz kullan yeter
buyur video, istersen tarayici uzerinden sadece googleden oyun yuklemede var bu yöntemin akskine, telefonla bile yapilir yani
estağfurullah inşallah oynayacağımız zamanlar yakındacok teşekkürler hocam böylesi daha iyi diğer türlü 20 30 part indiriyordum cok ugrastırıyordu bunda hiç sıkıntı yok zahmet oldu sizede.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK