SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Arkadaşlar webkit deneyeceğim diye cihazlarınızı yanlışlıkla güncelleyebilirsiniz . İnternete bağlandığınızda yeni yazılım sürümü otomatik inmeye başlayabilir. Şuan için webkit ile tek başına işlem yapılamaz. Kernel exploitin de çıkması sonrasında bu açıklar kullanılarak jailbreak yazılması gerekli. Konsollarınızın internet bağlantısını kesip beklemede kalın.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar webkit deneyeceğim diye cihazlarınızı yanlışlıkla güncelleyebilirsiniz . İnternete bağlandığınızda yeni yazılım sürümü otomatik inmeye başlayabilir. Şuan için webkit ile tek başına işlem yapılamaz. Kernel exploitin de çıkması sonrasında bu açıklar kullanılarak jailbreak yazılması gerekli. Konsollarınızın internet bağlantısını kesip beklemede kalın.
Cihazınızı kazara güncellemeden internete girmek istiyorsanız dns atmanız gerekiyor.

Şu konuda nasıl yapacağınız anlatılmakta:

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13

oyuncuu

Kullanıcı
11 Ağustos 2020
195
9
18
su 7,55 ler bir stbilleşse süper olacak

tazy

Kullanıcı
22 Aralık 2020
233
37
28

internette bu video dolaşmaştagerçek mi bu ?

berkay.01

Kullanıcı
18 Mart 2021
18
13
3

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Yeni bir webkit daha bulunmuş sanırım ve 8.XX'lerin yanı sıra 9.00'da da çalışıyormuş
Hızlı ve kolay şekilde kexploit uygulanırsa bir iki aya paylaşılır.

Bu kadar hızlı şekilde hack scene ilerlememişti daha önce. PlayStation 5 lerdede webkit çalıştığı söyleniyor.

5.05 sonrası geliştiriciler sinirlenmiş ve scene mahvolmuştu hatırlarsanız. Şimdi işler değişti gibi.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar şimdi bi kaç gün önce etraftaki boş ses yapıp tekrar eden hesaplardan bahsetmiştim, evet açıklar mevcut fakat bize bu açıkları neticelendirecek insanlar lazım herkes sıkıyordu şu açık çıktı bu açık çıktı diye ama neticede vardıkları nokta şu:(sözüm Twitterdaki pirimci hesaplara)

çevirisi şu: ya evet açıklar felan var ama bu işi yapmak için profesyonel adam gerekiyor, profesyonel birisi bu işe el atana kadar beklemeliyiz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Arkadaşlar şimdi bi kaç gün önce etraftaki boş ses yapıp tekrar eden hesaplardan bahsetmiştim, evet açıklar mevcut fakat bize bu açıkları neticelendirecek insanlar lazım herkes sıkıyordu şu açık çıktı bu açık çıktı diye ama neticede vardıkları nokta şu:(sözüm Twitterdaki pirimci hesaplara)

çevirisi şu: ya evet açıklar felan var ama bu işi yapmak için profesyonel adam gerekiyor, profesyonel birisi bu işe el atana kadar beklemeliyiz.
İşin güzelliği şu, profesyonel birisi ego tatmin aracı olarak kex yayınlıyor. İsim yapmak için. Son sürümlerde "gelmeyecek kapa çeneni" gibi söylem yapan sözüm ona hesaplar şimdi "evet açık var siz bilmezsiniz bakıyorum çalışmak lazım" gibisinden değişmeye başladı. Faydası bize.. ismini düşürmek istemeyecek ya şimdi başlamıştır yeni kex nasıl implemente edilir diye uğraşmaya.

Anlamıyorum, ellerinde her kaynak var, işlerinde profesyonel olmuşlar hala ergen gibi iş yapıyorlar.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
İşin güzelliği şu, profesyonel birisi ego tatmin aracı olarak kex yayınlıyor. İsim yapmak için. Son sürümlerde "gelmeyecek kapa çeneni" gibi söylem yapan sözüm ona hesaplar şimdi "evet açık var siz bilmezsiniz bakıyorum çalışmak lazım" gibisinden değişmeye başladı. Faydası bize.. ismini düşürmek istemeyecek ya şimdi başlamıştır yeni kex nasıl implemente edilir diye uğraşmaya.

Anlamıyorum, ellerinde her kaynak var, işlerinde profesyonel olmuşlar hala ergen gibi iş yapıyorlar.
Hocam şimdi bu Twitter’da haber alabileceğiniz iki üç kişi var birisi
Diğeri https://twitter.com/_alazif?s=21

Bunlar dışında genelde tıklanma kovalayan hesaplar kesin konuşup paylaşımlar yapıyor. Modded warfare de bunlardan değil ve farkettiyseniz her olay sonuçlandıktan sonra adam çıkıp bak şöyle şöyle oldu diyor. Yani özetle şu verdiğim iki hesap dışında kırıldı açık var diyen kimseyi sallamayın çünkü boş sıkıyorlar. Dertleri izlenme toplayıp para kazanmak.

tabiki bunlar dışında güvenli hesaplar da var fakat ama bunlar dışında işin gelişme aşamasını öğrenebileceğiniz kaynak yok, mesela sleirsgoevy bir paylaşım yapıyorsa zaten iş bitmiş oluyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
hocam selamlar eski yazılarıda okudum fakat tam olarak anlayamadım webkit ne oluyor ps4 ün kırılması için bir adım mıdır

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18

Bunlar dışında genelde tıklanma kovalayan hesaplar kesin konuşup paylaşımlar yapıyor. Modded warfare de bunlardan değil ve farkettiyseniz her olay sonuçlandıktan sonra adam çıkıp bak şöyle şöyle oldu diyor. Yani özetle şu verdiğim iki hesap dışında kırıldı açık var diyen kimseyi sallamayın çünkü boş sıkıyorlar. Dertleri izlenme toplayıp para kazanmak.

tabiki bunlar dışında güvenli hesaplar da var fakat ama bunlar dışında işin gelişme aşamasını öğrenebileceğiniz kaynak yok, mesela sleirsgoevy bir paylaşım yapıyorsa zaten iş bitmiş oluyor.
Bu konuda

Benim demek istediğim şuydu hocam, hiç adı duyulmamış bir güvenlik uzmanı WebKit çalışıyor dedi ve paylaştı bu bahsettiğin kişiler hop başladı evet oluyor falana. Adamı bırakmıyorlar ki devam edebilsin. "Senin yöntem saçma" falan.

Ama dediklerinde haklısın no problema

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8
Ya büyük ihtimalle yazıldı ama bir şey sormak istiyorum bu cturte disclose yapınca ps4 kırılıcak ya işte cturte disclose yapmadan webkitle falan kırlıma işlemi ilerlese ve başka bi hacker açık bulsa 8.xx kırılmaz mı? benim oynicak oyunum olmadığı için beklerimde cturte disclose yapmıcak galiba bu gidişle

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
Ya büyük ihtimalle yazıldı ama bir şey sormak istiyorum bu cturte disclose yapınca ps4 kırılıcak ya işte cturte disclose yapmadan webkitle falan kırlıma işlemi ilerlese ve başka bi hacker açık bulsa 8.xx kırılmaz mı? benim oynicak oyunum olmadığı için beklerimde cturte disclose yapmıcak galiba bu gidişle
Bulunan açığın disclose edilip Sony nin de kernel dosyalarını paylaşmadığı sürece hiçbir şey yapılamaz

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Psxhax te çıkan son habere göre 9.0 için umut kalmadı anladığım kadarıyla. Yine senelerce bekle işin yoksa :(

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18
Psxhax te çıkan son habere göre 9.0 için umut kalmadı anladığım kadarıyla. Yine senelerce bekle işin yoksa :(
9'u daha çok beklersiniz. O sürümde online oyun oynanıyor. Online oyun oynanan sürümün kırılabilmesi için ps3 gibi ömrünün bitmiş olması lazım ki üstüne daha eski sürümler kırılmadı.

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
9'u daha çok beklersiniz. O sürümde online oyun oynanıyor. Online oyun oynanan sürümün kırılabilmesi için ps3 gibi ömrünün bitmiş olması lazım ki üstüne daha eski sürümler kırılmadı.
? Yakında yeni bir güncelleme geliyor. Ayrıca son sürümde açık bulunduktan sonra Sony güncelleme yayınlıyor. 9 yayınlnalı epey oldu

Son düzenleme:

yasin535353

Kullanıcı
7 Eylül 2020
48
7
8
subat 5 cıkacak

Şansımyokaga

Kullanıcı
24 Haziran 2021
26
11
3
Arkadaş ben anlamıyorum neden hep yabancılardan bir şeyler bekliyoruz hiç türk olan yokmu dsclose edecek baba yiğit bir abimiz yabancilara kaldıysak yanmışız para koparma derdinde hepsi

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13
Arkadaş ben anlamıyorum neden hep yabancılardan bir şeyler bekliyoruz hiç türk olan yokmu dsclose edecek baba yiğit bir abimiz yabancilara kaldıysak yanmışız para koparma derdinde hepsi
O zaman sen yap dostum? Demek istediğim şu bu çok fazla araştırma, deneme ve sabır isteyen bir şey ve eminim ki sen de bir kexploit bulmak için aylarını harcasan bunun için hakkını almak isterdin zaten ve ben CTurt'ün yakında disclose edeceğini düşünüyorum sadece biraz daha bekliyor ki her şey tam olsun.

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Yazılımcıyım. Bahsettiğin konu siber güvenlik ile ilgili. Kaynaklar kısıtlı girdiğin işte ne öğreniyorsan o. Cturt mesela bi şirkette uzman. Sabah akşam bu işlerle uğraştığı için kolayca çözebiliyor. Bizim ülkemizde böyle bir çalışma yapabilecek birisini bulamazsın. Bir ara araştırma yaptım hiçbir şey bulamadım. Kaynak yok.

Adamlar öyle eğitim alıp kendini uzmanlaştırmış ki bu işler çerez işi onlar için.

Yıllar boyu uğraşıp sonuç alınabilecek bir durum bu mesele. Diyelim şimdi başladım bir şeyler yapmaya ancak PlayStation 6 çıkınca bir şeyler yapabilir hale gelirim.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Yazılımcıyım. Bahsettiğin konu siber güvenlik ile ilgili. Kaynaklar kısıtlı girdiğin işte ne öğreniyorsan o. Cturt mesela bi şirkette uzman. Sabah akşam bu işlerle uğraştığı için kolayca çözebiliyor. Bizim ülkemizde böyle bir çalışma yapabilecek birisini bulamazsın. Bir ara araştırma yaptım hiçbir şey bulamadım. Kaynak yok.

Adamlar öyle eğitim alıp kendini uzmanlaştırmış ki bu işler çerez işi onlar için.

Yıllar boyu uğraşıp sonuç alınabilecek bir durum bu mesele. Diyelim şimdi başladım bir şeyler yapmaya ancak PlayStation 6 çıkınca bir şeyler yapabilir hale gelirim.
Ben de yazılımıyım hocam, konuyu çok uzatmak için değil ama dediğine katılıyorum. Bir açık bulmak için bu açığı aramanız lazım ve bu arama sonucunda bir şey çıkmama ihtimali de var, ama her yeni gün bu insanlar bunu deniyor. Şimdi yaygın olmamasının sebebi bu açıkların seviye olarak kernel seviyesinde olmasında. Her babayiğit inemiyor inse de bulamıyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18
Arkadaşlar Bence Türkiye De Böyle Abilerimiz Var Buna Ayıracak Zamanları Yok

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
8.52 sürümündeyim şimdiden pkg indirsem jailbreak çıkınca atabilirmiyim ps4 e

falcon1905

Kullanıcı
23 Eylül 2020
187
50
28
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım