-
Öne çıkan konu
- #2,101
Şansımyokaga
Kullanıcı
- 24 Haziran 2021
- 26
- 11
- 3

Aahhh aahhh ben nerelere gidem benim oğlum 7.50 olan ps4 ü güncellemiş 8.52 yapmış canı sağolsun paşamın artık ne zaman kırılır bir bilginiz varmı
Geçmiş olsun abiAahhh aahhh ben nerelere gidem benim oğlum 7.50 olan ps4 ü güncellemiş 8.52 yapmış canı sağolsun paşamın artık ne zaman kırılır bir bilginiz varmı
Aahhh aahhh ben nerelere gidem benim oğlum 7.50 olan ps4 ü güncellemiş 8.52 yapmış canı sağolsun paşamın artık ne zaman kırılır bir bilginiz varmı
Ne diyosunuz ben öleyim o zaman ulan daha yeni oyunlar yüklemiştim vallahi içim sızlıyorGeçmiş olsun en fazla 2 yıl diyorum abi
Hocam en az 6 ay en fazla 1 yılda kırılır bence. Eğer gelişmeler hız kaybetmeden devam ederse bu süre içerisinde olacağını düşünüyorumNe diyosunuz ben öleyim o zaman ulan daha yeni oyunlar yüklemiştim vallahi içim sızlıyor![]()
Yani şansımız azimli çalışan arkadaşlara bağlı hayırlısı olsun bakalımHocam en az 6 ay en fazla 1 yılda kırılır bence. Eğer gelişmeler hız kaybetmeden devam ederse bu süre içerisinde olacağını düşünüyorum
simdi herkezin yatigini farz etiyorum insallah sabah kalktimizda 8.03 kirilir
Kırılmış olma ihtimali yüksek sadece yayınlamak için doğru zamanı bekliyorlardır. 6.72 ile 7.55 arasında 7 aylık bir süre geçmişti bu durumda 7.55 mart ayında kırıldığına göre 8.03 veya 8.50 yazılımı da kasım ayında kırılmış olur. Bekleyip göreceğiz gelişmeleri umarım tahmin ettiğimden de erken sürede kırılırda fazla beklememiş olursunuzben şuan 8.03 ün kırıldığını bile düşünüyorum belki de sadece yayınlamak için doğru zamanı bekliyorlar bi kaç sürüm daha çıkınca şöyle gelişme var böyle gelişme var diye diye kırıldığını açıklayacaklar
Benzer olay benimde başıma geldi oyun oynamak için açtığımda jb yaparken hata verdiğini gördüm sonra şüphelenip versiyona bakınca başımdan vurulmuşa döndüm. En son sattım konsolu bir süre sonra slim kasa buldum 5.55 onu aldım. Şimdi aklım başıma geldi Al Azif DNS'lerini direk modemden girdim yani modeme bağlı hiç bir cihaz ps server'a bağlanamıyor. Çünkü bende otomatik indirme kapalı olmasına rağmen internete bağlanır bağlanmaz yeni versiyonu indiriyor.Aahhh aahhh ben nerelere gidem benim oğlum 7.50 olan ps4 ü güncellemiş 8.52 yapmış canı sağolsun paşamın artık ne zaman kırılır bir bilginiz varmı
çok teşekkür ederim hocam k.bakma aklıma farklı bir şey daha takıldı sen yazdıktan sonra düzenlemişim cevabını biliyorsan yanıtlar mısın?Calışır hocam Oyunlarıda Genelikle Bu Siteden İndrebilirsin
Ps kırılma haberi ile sizin bu sorularınızın ne alakası var? Ayrıyetten yardım konusu açsanızda biz de herhalde bir gelişme var diye gelmesek.agalar 7.55i kırdım ama oyun yükleme vs hakkında gram bilgim yok yardımcı olacak var mı?
Sorularım:
Oyunları genellikle nereden indiriyorsunuz? Spider man indirmeyi denedim ama erişim izni vs gerektiğini söylüyor
6.72 için yazan oyunlar üst sürümlerde de çalışır mı?
Ağ bağlantımı kessem sıkıntı yaşar mıyım?
Hen üzerinden disable update seçeneğini bir kez seçersen artık istesen de güncelleyemezsin. Ben 5.05 kullanıyorum senelerdir, makine internete bağlı olmasına rağmen ne yeni sürüm indirdi ne de başka bir şey. Kafam rahat.Benzer olay benimde başıma geldi oyun oynamak için açtığımda jb yaparken hata verdiğini gördüm sonra şüphelenip versiyona bakınca başımdan vurulmuşa döndüm. En son sattım konsolu bir süre sonra slim kasa buldum 5.55 onu aldım. Şimdi aklım başıma geldi Al Azif DNS'lerini direk modemden girdim yani modeme bağlı hiç bir cihaz ps server'a bağlanamıyor. Çünkü bende otomatik indirme kapalı olmasına rağmen internete bağlanır bağlanmaz yeni versiyonu indiriyor.
Tabi ki ilk işlerimden biri disable update bunun yanında Al Azif Dns yi mutlaka tavsiye ediyorum modemden girdim ps'nin update haberi bile olmuyor. İkisinin birlikte yapılmasını tavsiye ederim.Hen üzerinden disable update seçeneğini bir kez seçersen artık istesen de güncelleyemezsin. Ben 5.05 kullanıyorum senelerdir, makine internete bağlı olmasına rağmen ne yeni sürüm indirdi ne de başka bir şey. Kafam rahat.
Az üste bak. Kırıldığına dair bir mesaj var mı sence? Yorumlara baksan bu soruyu sormazsın zaten.8.00 kırıldı mı ?
Sakin olalımAz üste bak. Kırıldığına dair bir mesaj var mı sence? Yorumlara baksan bu soruyu sormazsın zaten.
Başlıkta "8.00 NE ZAMAN KIRILACAK?" diye soruyor.8.00 kırıldı mı ?
Henüz kırılmadı. Kırıldığında duyurusu yaparlar8.00 kırıldı mı ?
Kırma işlemi yapan developer'ların twitter hesapları var, oradan takip edebilirsin ama çok sık paylaşım yapmıyorlar ve ps harici hack gelişmelerini de paylaşıyorlar. Bazıları twitch üzerinden yayın açabiliyor. Basit bir google araştırmasıyla ünlü developer'ları görebilirsin. Ps ile ilgili gelişme olduğunda sitede görürsün zaten. Bu yoruma cevap verme lütfen. Daha fazla konu dışına çıkmayalım. İyi forumlar dilerim.selam
kırma işlemini yapan grupların internet sitesi, twitter, face gibi adreslerini bilen varmı ?
grupları nereden takip edebiliriz ?
Hacı abi ben olsam çocuğu terbiye ederdim cihazın internetini keserdimAahhh aahhh ben nerelere gidem benim oğlum 7.50 olan ps4 ü güncellemiş 8.52 yapmış canı sağolsun paşamın artık ne zaman kırılır bir bilginiz varmı
8.50 kırıldığında 8.50 sürümünün altındaki her oyunu oynayabilirsin. Özellikle bir sürüm fark etmez ister 7.55 olsun ister 6.72. 8.50'nin ne zaman kırılacağına dair kimse tam tarih veremez, bana kalırsa 7-8 ay hatta 1 yılı bulabilir. Bir de kırılma haberleri dışındaki konuları geyik muhabbeti kısmına yazarsan daha iyi olur.Hacı abiler bundan 1.5 ay önce çarşıdaki abiye cihaza oyun attırmaya gittim cihazım 8.50 deydi adam olmaz dedi bende 7.55 deki oyunlar 8.50 de çalışır mı diye sordum oda evet dedi bende hdd ye 5 tane oyun attırdım sizce 8.50 kırıldığı zaman çalışır mı bide adam bana 2 haftaya çıkar dedi 1.5 ay oldu
hocam sizce gerçek olabilir mi...http://woto.com/ps4jailbreakcfw/
bu siteye bakılırsa cfw 8.50 kırılmış dosyayı indirip cihazı bunla güncelleyince oyunlar ücretsiz oluyormuş
sizce bu gerçek olabilirmi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK