-
Öne çıkan konu
- #1,351
Hangi tarihe kadar çıkan oyunlar 7.55 i destekliyor? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
böyle bir site var yazılıma göre hangi oyunların çıktığını gösteriyor umarım yardımcı olurFRMCHK - GΔME FIRMWΔRE DΔTΔ
FRMCHK is a web-based all-in-one tool to show game firmware. I compile as much data as I possibly can each week so that you can access everything in one place!defaultdnb.github.io
Size de teşekkür ederiz hocampsxhax sitesinden @mittyredstar adlı kullanıcı 7.55 üzerinde çalışacak oyunların listesini yapmış.
Teşekkürler
The Last of Us Part 2
Ghost of Tsushima
Cyberpunk 2077
Marvel's Avengers
Crash Bandicoot 4
Mafia Definitive Edition
FIFA 2021
NBA 2K21
Tony Hawk's Pro Skater 1+2
WRC 9
Watch Dogs Legion
Crysys Remastered
Dirt 5
Assassin's Creed Valhalla
Spider-Man Miles Morales
psxhax sitesinden @mittyredstar adlı kullanıcı 7.55 üzerinde çalışacak oyunların listesini yapmış.
The Last of Us Part 2
Ghost of Tsushima
Cyberpunk 2077
Marvel's Avengers
Crash Bandicoot 4
Mafia Definitive Edition
FIFA 2021
NBA 2K21
WRC 9
Watch Dogs Legion
Crysys Remastered
Dirt 5
Spider-Man Miles Morales
18 Kasım 2020'ye kadar hocamHangi tarihe kadar çıkan oyunlar 7.55 i destekliyor? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Eyvallah18 Kasım 2020'ye kadar hocam
Zaten bu oyunlar yeterli birde Pes 21 var onu eklememişpsxhax sitesinden @mittyredstar adlı kullanıcı 7.55 üzerinde çalışacak oyunların listesini yapmış.
The Last of Us Part 2
Ghost of Tsushima
Cyberpunk 2077
Marvel's Avengers
Crash Bandicoot 4
Mafia Definitive Edition
FIFA 2021
NBA 2K21
WRC 9
Watch Dogs Legion
Crysys Remastered
Dirt 5
Spider-Man Miles Morales
Ortalık cayır cayır hocamTihmstar sleirsgoevy’de offsetler konusunda yardım etmek istediğini söyledi büyük ihtimalle mira ile alakalı olarak:
Eski yeni fark etmeden hepsini oynayacaksınHocam benim surumum 7.55 eski oyunları şimdi oynayabilirmiyim
Evet kardeşim,alt sürümdeki tüm oyunları oynayabilirsin,oynamak istediklerini indir şimdiden bence.1 tb lık hdd full dolu bugünleri bekliyordum.TLO P 2 için yer açıcam extra o kadar,dünya oyun var oynayacağım.Hocam benim surumum 7.55 eski oyunları şimdi oynayabilirmiyim
peki yeni oyunllar eski sürümlerde çalışır mı benimki 6.72Discordda Zeco, AlAzif, LM payload portlama işine bakıyorlar. Hepsi bitince DUPLEX'e kalıyor iş.
Fixlenirse çalışır.peki yeni oyunllar eski sürümlerde çalışır mı benimki 6.72
adamın cok emeği var yaw Allah razı olsun. BU adamlar işin piriSleirs yine boş durmuyor. Payload'ları hazırlaması beklenen Al azif'e de yardımcı oluyor.Bu gece veya en kötü yarın HEN gelecek gibi.
ben ilk defa kırıyorum o yüzden bu konularda yeniyim de şimdi ben 6.72 için olan bi oyunu direk indirip ps4 e kurabilir miyim yoksa oyunun 7.55 için fixlenmesini mi beklemem gerekEvet kardeşim,alt sürümdeki tüm oyunları oynayabilirsin,oynamak istediklerini indir şimdiden bence.1 tb lık hdd full dolu bugünleri bekliyordum.TLO P 2 için yer açıcam extra o kadar,dünya oyun var oynayacağım.
Sürümünün altındaki oyunları herhangi bir fix olmadan oynayabilirsin, sürümünün üzerindeki oyunlar için ise bazen fix gerekebilir. 6.72’de 7.02 oyunlarının çoğunu herhangi bir fix olmadan oynayabildim.ben ilk defa kırıyorum o yüzden bu konularda yeniyim de şimdi ben 6.72 için olan bi oyunu direk indirip ps4 e kurabilir miyim yoksa oyunun 7.55 için fixlenmesini mi beklemem gerek
7.50 ye kadar çıkmış bütün oyunları hiçbirşey yapmadan rahat rahat oynayabileceksin.Fix düşük versiyonda kalanlar için geçerli birşey.ben ilk defa kırıyorum o yüzden bu konularda yeniyim de şimdi ben 6.72 için olan bi oyunu direk indirip ps4 e kurabilir miyim yoksa oyunun 7.55 için fixlenmesini mi beklemem gerek
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK