-
Öne çıkan konu
zafer1453
Kullanıcı
- 16 Kasım 2020
- 439
- 90
- 28

7.55 ve 8.00 kırılırsa varya full güzel oyunlar var sizce kırılır mı 8.00 şuan sistem yazılımım 8.0
Bence kırılır ama yakın zamanda değil. Bu işlere belli olmuyor, site moderatörleri daha iyi bilir.7.55 ve 8.00 kırılırsa varya full güzel oyunlar var sizce kırılır mı 8.00 şuan sistem yazılımım 8.0
Ses tok geçen sefer gece 1:44’de atmışlar 15 dkda başlıyoruz diye twitiBu yayın kaçta olck soralım ne oldu bizim iş![]()
Spec geçen yayının sonunda söylemişti yanılmıyorsam salı günü diye sözleşmişlerdi ama herhalde kesinleşmemişler, ikiye kadar bekler yatarım olmazsa.Bugün yayın olacak diye bi info göremedim bi yerde ama discordda yarın olabileceğini söylüyolar yayının
Sabah bi kalkıyoruz kırmışlar 8.03 hitman 3 e kadar oynuyoruzSpec geçen yayının sonunda söylemişti yanılmıyorsam salı günü diye sözleşmişlerdi ama herhalde kesinleşmemişler, ikiye kadar bekler yatarım olmazsa.
Evet şimdi gördüm, zi söylemiş çarşamba olabilir diye. Bu durumda iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versinBugün yayın olacak diye bi info göremedim bi yerde ama discordda yarın olabileceğini söylüyolar yayının
Specter da perşembeye ertelenme ihtimali var demiş. Bilgisayarında sorun varmış sanırımEvet şimdi gördüm, zi söylemiş çarşamba olabilir diye. Bu durumda iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin
kral çok iyimsersin be :dSabah bi kalkıyoruz kırmışlar 8.03 hitman 3 e kadar oynuyoruz![]()
Valla şuan da 7,55 ten daha ileri bir sürümü kırmazlar ki zaten 7,55 te bir sürü güzel oyun var oynanılacakkral çok iyimsersin be :d
Ben büyük bir gazla girdim ama şunu da belirtmek gerek, kırılan her ios sürümüne karşılık bir Ps4 sürümü kırılmıyor sevgili arkadaşlar. Fakat yanılmıyorsam uzun zamandır telefona uygulama yükleme yoluyla jailbreak yapılıyordu yani buradaki webkit açığı bunun tarayıcıdan yapılabileceğini gösteriyor aynı ps4’te kullandığımız gibi. Bu yüzden bekleyip görelim.Hocam yine bomba gibi bir haber umarım kırılır tüm sürümler ve güncel oyunlar oynanabilir hale gelir haber için teşekkürler.
Hocam siz ne zaman birşeyler yazsanız heyecan yapıyorumSize gündemden çok önemli bir haberim var arkadaşlar bu gelişme 8.03’ü ilgilendiriyor,
Arkadaşlar şimdi dünden beri ortalıkta kuzey Koreli hackerların ortalığı ateşe verdiğini açık araştıran insanlara saldırdığını söylemiştim.
Son gelişme Apple ile alakalı, güncel cihazlarda kernel + webkit exploit bulundu Apple acilen 14.4’ü çıkardı. 14.4 bu açıkları kapatıyor.
Daha önce böyle bir durum olduğunda Wii u,Ps3,Ps4 tüm cihazlar Apple’daki jailbreak yapılmasına neden olan açıktan etkilenmişti hatta uzun zaman sonra Ps3 superslim’in han ile kırılması bu açık sayesinde gerçekleşmişti.
ios unix tabanlı bir sistemdir Ps4 gibi freebsd tabanlı çalışır, yani demem o ki 8.03 dahil olmak üzere var olan tüm sürümlere aynı şekilde ps5’te dahil kırılma yakında olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 1333
ios kullanıyorsanız da telefonunuzu kesinlikle güncellemeyi unutmayın.
Sonuç olarak; ortada bir webkit bir de kernel exploit var, bunun ps4’de çalışıp çalışamadığını zaman gösterecek fakat bu hepimiz için önemli bir gelişme.
İnşallhihşAllah Kırılır 7.55 ve 8.00 sürümü daha sonra da diger sürümler ihşAllah
İnşallahİ
İnşallh
cevap vermiyorlar discordda yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da yarına kalacak sanırım yine.Bugün yayın var mı?
İnşallahİnşallah
Yani bu kuzey koreli hackerların yarattığı açık ile sleirsgoevy,specterdev gibi geliştiricilerin kıracağını mı söylüyorsunuzSize gündemden çok önemli bir haberim var arkadaşlar bu gelişme 8.03’ü ilgilendiriyor,
Arkadaşlar şimdi dünden beri ortalıkta kuzey Koreli hackerların ortalığı ateşe verdiğini açık araştıran insanlara saldırdığını söylemiştim.
Son gelişme Apple ile alakalı, güncel cihazlarda kernel + webkit exploit bulundu Apple acilen 14.4’ü çıkardı. 14.4 bu açıkları kapatıyor.
Daha önce böyle bir durum olduğunda Wii u,Ps3,Ps4 tüm cihazlar Apple’daki jailbreak yapılmasına neden olan açıktan etkilenmişti hatta uzun zaman sonra Ps3 superslim’in han ile kırılması bu açık sayesinde gerçekleşmişti.
ios unix tabanlı bir sistemdir Ps4 gibi freebsd tabanlı çalışır, yani demem o ki 8.03 dahil olmak üzere var olan tüm sürümlere aynı şekilde ps5’te dahil kırılma yakında olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 1333
ios kullanıyorsanız da telefonunuzu kesinlikle güncellemeyi unutmayın.
Sonuç olarak; ortada bir webkit bir de kernel exploit var, bunun ps4’de çalışıp çalışamadığını zaman gösterecek fakat bu hepimiz için önemli bir gelişme.
Hocam açığı onlar mı yarattı bu belirsiz, şimdi açık ortada değil fakat açık aynı ps3 super slim'in kırıldığı zamanki gibi webkit ile çalışıyor yani hocam işin içinde webkit varsa bu işin bize faydası dokunuyordur.Yani bu kuzey koreli hackerların yarattığı açık ile sleirsgoevy,specterdev gibi geliştiricilerin kıracağını mı söylüyorsunuz
Bakarsın mübarek cuma gününde kırılır inşallahBu kez de cumaya ertelenmiş yayın hayırlısı olsun![]()
İnşallah inşallahBakarsın mübarek cuma gününde kırılır inşallah![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK