TheDarkkDogan
Kullanıcı
- 16 Aralık 2020
- 105
- 133
- 43

Bırakın artık şu oyun yorumlarını arkadaşlar, herkes oynar ayrı başlık açılır orda deneyinlerimizi paylaşırız. Başlığa odaklanalım yine bi sessizlik hakim? Gelişme duyan gören 

Sevgili arkadaşlar jailbreak'in eli kulağında çıktı çıkacak, bir süre bu başlıkta TLOU2'nin hikayesini konuşmamanızı rica ediyorum.
İyi veya kötü bu başlığı takip eden insanların keyfi kaçmasın lütfen sadece jailbreak'e odaklanalım.
Umarım bu sessizlik fırtına öncesi sessizliktir.Bırakın artık şu oyun yorumlarını arkadaşlar, herkes oynar ayrı başlık açılır orda deneyinlerimizi paylaşırız. Başlığa odaklanalım yine bi sessizlik hakim? Gelişme duyan gören![]()
7.55 in kırılması 1 ay geçmez bence yani sitedeki adminler kesin olur dediyse yüksek ihtimal gerçek haberdir az kaldı yaniUmarım bu sessizlik fırtına öncesi sessizliktir.
Sevgili arkadaşlar jailbreak'in eli kulağında çıktı çıkacak, bir süre bu başlıkta TLOU2'nin hikayesini konuşmamanızı rica ediyorum.
İyi veya kötü bu başlığı takip eden insanların keyfi kaçmasın lütfen sadece jailbreak'e odaklanalım.
Gunaydin, bu nasil kullaniliyor? Ne ise yariyor? 7.02 kullaniyorumLightningMods_ adlı geliştirici, kırık ps4 üzerinde kullanılan Homebrew Store (Geliştiricilerin yapmış olduğu uygulamaların bulunduğu ve indirildiği mağaza) uygulamasını 7.55 versiyona göre güncellediğini açıkladı.
Hocam aynı taktikle "Croesus hocam da bi ps5 sahibi olamadı" der misin totem yaptımDedim ve kırıldı. Playstationun 4 ün güncel versiyonları kırılmıyor.
Öyleyse 7.55 in kırılmasına az kaldı tahminimce ocak ayı bitmeden kırılır acaba şuan piyasada satılan sıfır ps4 lerin yazılımı 7.55 ve daha altı sürüm olabilir mi ?Daha önce 6.72 ve 7.02'yi kıran sleirsgoevy isimli geliştirici, şimdi 7.55 üzerinde çalışıyor. Github üzerinden son çalışma saatine baktığımız zaman, aktif bir şekilde üzerinde çalıştığını görebiliriz. Maalesef Specter ve isim yapmış bazı geliştiriciler, bu kişi kadar aktif rol sergileyemiyorlar. Tabii zamanın bizlere ne göstereceğini bilemeyiz. Dileğimiz en kısa zaman da kırılması.
Bu arada aşağıdaki resimde, son çalışma saatini kutucuk içine alırken de çok sade olmasın diye bir şeyler kattım.
Hayırlı cumalar.
![]()
Yazılım kırılınca site adminleri kırılma rehberi hazırlayıp paylaşır ama hemen indirip kurmam lazım diyorsan burdan indirebilirsinmerhabalar arkadaşlar benim bir isteğim olucak bana 7.55 tam sürüm güncelleme dosyası linki paylaşırmısınız ben bulamadım da.tşk şimdiden
muhtemelen yine bunlar havasını atar bu çözer @sleirsgoevy
Ceza sahasına girdiler kale boş ve uzatmanın son saniyelerine girdikBu kez gol olsun be
Belli olmaz 6.72 , 7.02 deki gibi kaptırmamak için hızlı davranmak isteyebilirmuhtemelen yine bunlar havasını atar bu çözer @sleirsgoevy
Hakem gol iptali yapmaz umarımCeza sahasına girdiler kale boş ve uzatmanın son saniyelerine girdik![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK