-
Öne çıkan konu
Nyks58
Kullanıcı
- 7 Temmuz 2020
- 183
- 276
- 63

Gecenin bu saatinde bile bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz hocam. Açıkçası ben de bunun sazan.avi olduğunu sezmiştim ama insanlar bu tür haberlere inanmak için inanıyorlar. Sorgulamayı hiç düşünmüyorlar.Arkadaşlar burada sorulmadı fakat genel olarak internette insanların beğenmesinden yanlış anlamasından önüme düştüğü için bu konuyu açığa kavuşturmak istedim,
Konumuz şu twit:
Bu twitteki kişi roxanne kendisi psx-place’te ve psdevwiki’de adminlik editörlük görevlerini yapıyor. Kırılma konularında gayet bilgili zaten dediğim gibi bu konuda bir site yönetiyor fakat kendisi bizim kabul ettiğimiz açık geliştiricilerinden değil(sleirsgoevy veya specter’dan bahsediyorum) kendisi genel olarak bildiğim kadarıyla geliştirici de değil forumda ve wiki’de adminlik ve editörlük yapıyor.
Twite dönecek olursak, bu twitte benim bildiğim kadarıyla user-agent dediğimiz yapı bulunuyor ve cihazın basit bilgilerini gösteriyor, yani burada gördüğünüz satır ile webkit açığının bulunmasının pek bir bağlantısı yok. Tahmin ediyorum ki sazan.avi yapıp sorgulamayan insanlarla dalga geçilmek istenmiş görünüşe göre başarıya da ulaşmış gibi gözüküyor.
Aylar önce ps5’in user-agent’i sızmıştı ve gündeme gelmişti çünkü ps5’in tarayıcı kullanıp kullanmayacağını webkit sürümünün ne olduğu hakkında bilgiler veriyordu fakat yine de açık söz konusu değildi.
Ps5 ile ilgili user-agent twitine şuradan ulaşabilirsiniz: