Videodaki anlatının özeti;
Flow tarafından Sony'ye raporlanmış "yüksek önem" arz eden bir açık Sony tarafından doğrulanmış (karşılığında 10bin $ ödülünü de almış). Açığın PS4 mü yoksa PS5'mi olduğu belirsiz, ancak Flow'un geçen haftalarda #900 diye bir twit atmasını açığın 9.00 versiyonu ile bağlantılı olabileceği fikrini veriyormuş. Yakın zamanda 9.03 versiyonunun yayınlanması da bu raporla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Flow daha önce Sony tarafına yüksek önem arz eden 2 açık rapor ettiğinde 7.02 ve 7.55 JB'lerinin yayılmış. Ayrıca listede Cturt tarafından da rapor edilen bir açık daha varmış, o da Sony tarafından onaylanmış ancak ödül miktarı görünmüyormuş. Cturt ne denli önemli bir açık rapor etti bilinmez ancak Cturt tarafından daha önce raporlanmış ve 10K $ ödül aldığı bilinen bir açığın da ödülü gizlenmiş durumdaymış, bunun Cturt tarafından gizlendiğin düşünülüyor. Flow ve Cturt tarafından raporlanan açıklar 1'er saat arayla kapatılmış, bunlar farklı açıklar da olabilir ama aynı yöntemi kullanarak iki konsola da sızılmış olabilirmiş. Biri PS4 biri PS5 için rapor vermiş ve ikisi de ödülü almış olabilirlermiş.
Buradan sonrası biraz can sıkıcı, ancak sadece varsayım diyebiliriz.
Önceki raporların onaylanması ve ödüllendirilmesi 6 ay kadar sürdüğü için bu sırada açıklar bir şekilde sızdırılmış ve JB yayılmış. Sony, son zamanlardaki raporları çok hızlı ödüllendirmiş, bu yüzden de de kimse açığı sızdırmak için eskisi kadar hevesli olmayabilir diyor. (Daha önceki raporlarda "sen ödülümü geciktirirsen ben de açığı yayarım" durumu Sony için açık bir tehditti). Ayrıca rapor edilen açıklar yukarıda bahsettiğim gibi PS4 ve PS5'de de çalışıyorsa bu açığın sızmaması için Sony elinden geleni yapacaktır, rapor edenler de belli olduğu için hapse atılmak istemezler herhalde deniyor.
Yine de bekleyip göreceğiz, ümitliyiz vs. diyordu ben de sıkılıp kapadım videoyu