SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

yokusa

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Kasım 2021
57
42
18

İngilazcası olan az çok çevirebilir mi?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7106B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz
Ram: 16 GB DDR4
HDD: 1 TB
Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 Max-Performance
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18

espiyano

Kullanıcı
30 Ekim 2021
97
40
18

quasar

Kullanıcı
27 Kasım 2021
25
0
1
Son düzenleme:

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13
diyecek bir şey bulamıyorum artık...

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18

quasar

Kullanıcı
27 Kasım 2021
25
0
1

ayazli12

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
18 Ağustos 2021
79
13
8

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13
keşke şu soruların hepsini geyik kısmına yazsanız, kaç defa uyardılar lütfen dostlarımızın dediklerine uyalım

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,020
113
Konu dışı mesajlar silinmiştir. (y)

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18
Oha inanilmaz yeni bir acik Cturt Yeni Bir Acik Bulmus :DYeni Acik Kapali Sanirim Digerini Acik Yapacak Bekleyip GorelimPHOTO FOR SITE.JPG

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
theflow'da 10k lık açık bulmuş combo yapmış reyizler

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,020
113

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
10K lık bountyler genelde ps4 sistem yazılımı ile ilgili oluyor. Sahi geçenlerde bir tweet de #900 diye bir şey atmıştı.

Artık 9.00 sürümün kırıldığını buradan çıkartabiliriz bence, bakalım ekmeğini yemek ne zamana kısmet olucak.

Ekli dosyalar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216B
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

espiyano

Kullanıcı
30 Ekim 2021
97
40
18
Cturt paylasmaz.Flow da yeni surum oldugu icin paylasmaz.Kaldik gine umutsuz demeyin ama İnşallah yanilirim.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,020
113
Al-Azif adlı geliştirici bir discord sunucusunda sohbet ederken bir kaç detayını yakaladım. Bunlar bildiğimiz şeyler ama geliştiricilerin yazması sonucunda buradan da bilgilendirmek istedim. Yazdığı mesajlar da, hiçbir şey bilmediğini ama çıkış tarihi hakkında sadece tahminler yaptığından bahsetti. :sleep:

Bu ay sonuna kadar veya en geç Ocak ayında 8.03-8.5X k.exploit paylaşıma sunulacaktır. Lakin kafaları karıştıran, opoisso adlı geliştiricinin FIFA 22 oyununa fix yaptığında 5.05 ile başlayıp 8.03'e kadar desteklediğini yazması idi. Bu da demek oluyor ki, 8.03'ün paylaşılması artık an meselesi. Umarım 8.5X konusunda çekimser davranmazlar. 🙃

Her zaman dediğim gibi sabırla beklemeye devam. 💪

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
95
55
18
Al-Azif adlı geliştirici bir discord sunucusunda sohbet ederken bir kaç detayını yakaladım. Bunlar bildiğimiz şeyler ama geliştiricilerin yazması sonucunda buradan da bilgilendirmek istedim. Yazdığı mesajlar da, hiçbir şey bilmediğini ama çıkış tarihi hakkında sadece tahminler yaptığından bahsetti. :sleep:

Bu ay sonuna kadar veya en geç Ocak ayında 8.03-8.5X k.exploit paylaşıma sunulacaktır. Lakin kafaları karıştıran, opoisso adlı geliştiricinin FIFA 22 oyununa fix yaptığında 5.05 ile başlayıp 8.03'e kadar desteklediğini yazması idi. Bu da demek oluyor ki, 8.03'ün paylaşılması artık an meselesi. Umarım 8.5X konusunda çekimser davranmazlar. 🙃

Her zaman dediğim gibi sabırla beklemeye devam. 💪

Peki Fifa 22'nin fix yapılması bize ne gibi bir umut veriyor?

yokusa

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Kasım 2021
57
42
18
hayırlı geceler yeni bir video çıktı. Anladığım kadarıyla flow yeni bir açık bulmuş o açığın ps5 tarafınd olduğu yüksek olasılık olduğu anlatıyor. Düşük de olsa PS4. Doğru mu acaba.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7106B
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz
Ram: 16 GB DDR4
HDD: 1 TB
Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 Max-Performance
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

GhostfaceX

Kullanıcı
26 Aralık 2020
46
63
18
Videodaki anlatının özeti;

Flow tarafından Sony'ye raporlanmış "yüksek önem" arz eden bir açık Sony tarafından doğrulanmış (karşılığında 10bin $ ödülünü de almış). Açığın PS4 mü yoksa PS5'mi olduğu belirsiz, ancak Flow'un geçen haftalarda #900 diye bir twit atmasını açığın 9.00 versiyonu ile bağlantılı olabileceği fikrini veriyormuş. Yakın zamanda 9.03 versiyonunun yayınlanması da bu raporla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Flow daha önce Sony tarafına yüksek önem arz eden 2 açık rapor ettiğinde 7.02 ve 7.55 JB'lerinin yayılmış. Ayrıca listede Cturt tarafından da rapor edilen bir açık daha varmış, o da Sony tarafından onaylanmış ancak ödül miktarı görünmüyormuş. Cturt ne denli önemli bir açık rapor etti bilinmez ancak Cturt tarafından daha önce raporlanmış ve 10K $ ödül aldığı bilinen bir açığın da ödülü gizlenmiş durumdaymış, bunun Cturt tarafından gizlendiğin düşünülüyor. Flow ve Cturt tarafından raporlanan açıklar 1'er saat arayla kapatılmış, bunlar farklı açıklar da olabilir ama aynı yöntemi kullanarak iki konsola da sızılmış olabilirmiş. Biri PS4 biri PS5 için rapor vermiş ve ikisi de ödülü almış olabilirlermiş.

Buradan sonrası biraz can sıkıcı, ancak sadece varsayım diyebiliriz.

Önceki raporların onaylanması ve ödüllendirilmesi 6 ay kadar sürdüğü için bu sırada açıklar bir şekilde sızdırılmış ve JB yayılmış. Sony, son zamanlardaki raporları çok hızlı ödüllendirmiş, bu yüzden de de kimse açığı sızdırmak için eskisi kadar hevesli olmayabilir diyor. (Daha önceki raporlarda "sen ödülümü geciktirirsen ben de açığı yayarım" durumu Sony için açık bir tehditti). Ayrıca rapor edilen açıklar yukarıda bahsettiğim gibi PS4 ve PS5'de de çalışıyorsa bu açığın sızmaması için Sony elinden geleni yapacaktır, rapor edenler de belli olduğu için hapse atılmak istemezler herhalde deniyor.

Yine de bekleyip göreceğiz, ümitliyiz vs. diyordu ben de sıkılıp kapadım videoyu :)

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Videodaki anlatının özeti;

Flow tarafından Sony'ye raporlanmış "yüksek önem" arz eden bir açık Sony tarafından doğrulanmış (karşılığında 10bin $ ödülünü de almış). Açığın PS4 mü yoksa PS5'mi olduğu belirsiz, ancak Flow'un geçen haftalarda #900 diye bir twit atmasını açığın 9.00 versiyonu ile bağlantılı olabileceği fikrini veriyormuş. Yakın zamanda 9.03 versiyonunun yayınlanması da bu raporla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Flow daha önce Sony tarafına yüksek önem arz eden 2 açık rapor ettiğinde 7.02 ve 7.55 JB'lerinin yayılmış. Ayrıca listede Cturt tarafından da rapor edilen bir açık daha varmış, o da Sony tarafından onaylanmış ancak ödül miktarı görünmüyormuş. Cturt ne denli önemli bir açık rapor etti bilinmez ancak Cturt tarafından daha önce raporlanmış ve 10K $ ödül aldığı bilinen bir açığın da ödülü gizlenmiş durumdaymış, bunun Cturt tarafından gizlendiğin düşünülüyor. Flow ve Cturt tarafından raporlanan açıklar 1'er saat arayla kapatılmış, bunlar farklı açıklar da olabilir ama aynı yöntemi kullanarak iki konsola da sızılmış olabilirmiş. Biri PS4 biri PS5 için rapor vermiş ve ikisi de ödülü almış olabilirlermiş.

Buradan sonrası biraz can sıkıcı, ancak sadece varsayım diyebiliriz.

Önceki raporların onaylanması ve ödüllendirilmesi 6 ay kadar sürdüğü için bu sırada açıklar bir şekilde sızdırılmış ve JB yayılmış. Sony, son zamanlardaki raporları çok hızlı ödüllendirmiş, bu yüzden de de kimse açığı sızdırmak için eskisi kadar hevesli olmayabilir diyor. (Daha önceki raporlarda "sen ödülümü geciktirirsen ben de açığı yayarım" durumu Sony için açık bir tehditti). Ayrıca rapor edilen açıklar yukarıda bahsettiğim gibi PS4 ve PS5'de de çalışıyorsa bu açığın sızmaması için Sony elinden geleni yapacaktır, rapor edenler de belli olduğu için hapse atılmak istemezler herhalde deniyor.

Yine de bekleyip göreceğiz, ümitliyiz vs. diyordu ben de sıkılıp kapadım videoyu :)
Çok can sıkıcı. Çok. Fazla.

Heyecanla kex bekliyorum çok üzdü.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Jose g. Birşeyler deniyor ben de bakıyorum arada inceliyorum fakat uyarmam gerek jose g. Dediğimiz kişi 2 senedir felan sürekli birşeyler deniyor zaten. Eğer önünüze 9.00 ile ilgili paylaşımı düşer ise çok fazla heyecan yapmayın. Her ne kadar yaptığı şeyler ilgi çekici veya heyecan verici gözükse de senelerdir jailbreak benzeri bir işlevini göremedik.

jose g. Kim diye soracak olanlar vardır kim olduğu önemli değil çünkü vaad ettiği şeyler çok ama gerçek anlamda yaptığı çok birşey yok bu yüzden tam adını yazmak istemiyorum. Konsolun kırılması konusunda her zaman ilk tercihimiz jailbreak olmalı sonrasında bypass glitching felan gelmeli.

bu konudan ayrı olarak: arkadaşlar siz flow’u cturt’u boşverin bakın bu haber veren tayfanın elinde bir jailbreak var ki twitte paylaşıldı 9.03’e güncellemeyin exfat açığı kapatılmış olabilir diye.

yani flowdu cturttu falan yormayın kafayı, 9.0 gelecek ama ne zaman gelecek bilmiyorum fakat fifa 22’nin dump edilmesiyle Pandora’nın kutusu açıldı artık o kutuyu zor kapatırlar. Sadece bekleyin.

edit: Bunu neye dayanarak söylediğimi merak edenler olmuş, arkadaşlar jailbreak paylaşılmayacak olsa veya jailbreak flow’un veya cturtun elinde olsa bunlar çıkıp oyun dump ederler mi ? Etmezler çünkü bunlar yeri yurdu belli göz önünde insanlar. O dump sony’i pek umursamayan üçüncü şahısların elinde jailbreak olduğunun bir kanıtı. Çünkü açık raporlayan adam kendini ateşe atmaz.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 116A
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
399
63
Jose g. Birşeyler deniyor ben de bakıyorum arada inceliyorum fakat uyarmam gerek jose g. Dediğimiz kişi 2 senedir felan sürekli birşeyler deniyor zaten. Eğer önünüze 9.00 ile ilgili paylaşımı düşer ise çok fazla heyecan yapmayın. Her ne kadar yaptığı şeyler ilgi çekici veya heyecan verici gözükse de senelerdir jailbreak benzeri bir işlevini göremedik.

jose g. Kim diye soracak olanlar vardır kim olduğu önemli değil çünkü vaad ettiği şeyler çok ama gerçek anlamda yaptığı çok birşey yok bu yüzden tam adını yazmak istemiyorum. Konsolun kırılması konusunda her zaman ilk tercihimiz jailbreak olmalı sonrasında bypass glitching felan gelmeli.

bu konudan ayrı olarak: arkadaşlar siz flow’u cturt’u boşverin bakın bu haber veren tayfanın elinde bir jailbreak var ki twitte paylaşıldı 9.03’e güncellemeyin exfat açığı kapatılmış olabilir diye.

yani flowdu cturttu falan yormayın kafayı, 9.0 gelecek ama ne zaman gelecek bilmiyorum fakat fifa 22’nin dump edilmesiyle Pandora’nın kutusu açıldı artık o kutuyu zor kapatırlar. Sadece bekleyin.

edit: Bunu neye dayanarak söylediğimi merak edenler olmuş, arkadaşlar jailbreak paylaşılmayacak olsa veya jailbreak flow’un veya cturtun elinde olsa bunlar çıkıp oyun dump ederler mi ? Etmezler çünkü bunlar yeri yurdu belli göz önünde insanlar. O dump sony’i pek umursamayan üçüncü şahısların elinde jailbreak olduğunun bir kanıtı. Çünkü açık raporlayan adam kendini ateşe atmaz.
Bu kadar net olmalı herşey cturt bu zamana kadar bulduğu hiçbirşeyi kendi paylaşmıyor ama mutlaka bir şekilde bir yerlere sızdırıp dağıtıyor 7 8 aydır bekliyoruz biraz daha bekleriz @Croesus bilgi geldikçe bizleri tekrardan bilgilendirirsen sevinirim youtube 500 tane video paylaşıyorlar arkadaşlar adam bir söylenti duyuyor hemen video atıyor lütfen bu videoları buraya atıp konuyu meşgul etmeyin konuyu takip eden arkadaşlar önemli bir gelişme olunca paylaşıyor sanırım bu arada 8.03 için artık vakit gelmek üzere 🤗 herkese iyi forumlar dilerim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
@Croesus Dediklerinize aynen katılmakla birlikte bende 8.03 sürümde neredeyse 1 yıldır bekliyorum ve ışık göründü gibi bir şey.

En azından 8.XX sürümlerde bu ay yada en kötü Ocak ayında jb paylaşımı olacağına kesin bir göz ile bakıyorum.

Maalesef oturup mantıklı bir şekilde kontrol ettiğimizde en son yeni sürüm 1 Aralık'ta geldiğinden (9.03) bu durumda 9.00 sürümün son kullanıcıya jb paylaşımı için Nisan'dan önce gelmeyeceği kanatindeyim.

Sony 10 Gün öncesine kadar Psn hizmetinin aktif olduğu sürümünün son kullanıcıya açılmasını hiç hoş karşılamaz.

PS4 korsan kullanıcı sayısı neredeyse %65-70 bandında olur. Unutmayalım ki PS4 halen daha desteklenen bir konsol ve Sony PS3 gibi salmaz.

Düşünsenize : İşten vs vaktiniz olmuyor yada canınız oyun çekmiyor ara veriyorsunuz 1 ay sonra sürüm kırılmış neredeyse bütün PSN oyunları size açık peki siz güncelleyip para mı verirsiniz yoksa kırıp öyle mi oynarsınız ? - Cevap tabikide belli.

İşte bu yüzdendir ki Sony 9.03 sürümünü yayınladığında güncellemeyi zorunlu tuttu ve Psn bağlantısını kesti. Normalde ya da en azından 8.0X sürümlerde gelen Ara güncellemelerde bu iş zorunlu değildi ta ki 8.50 Ana güncelleme gelene kadar.

8.XX sürümleri için jb paylaşımı şov eşliğinde kısa zamanda yapılıcakken 9.00 sürümünün jb paylaşımı için baya bir zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

8.XX özellikle 8.03 sürümünde olduğu gibi kullanıcıların 9.00 sürümünde bizim gibi 1 yıl beklemeyeceklerinide düşünüyorum.

Umarım yanılırım en güncel versiyonlar kırılır daha fazla oyuna erişiriz fakat mantık ortada.

25 Aralığa son 14 gün bende bir çok kullanıcı gibi nefesimi tuttum heyecanla bekliyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

ogipogi

Kullanıcı
13 Aralık 2021
11
20
3
Hayırlı olsun arkadaşlar
sliersgoevy webkit exploitini kullanarak chendochap & Znullptr 9.00 ı kırmışlar. Yakında çıkaracaklarını söyledi znullptr. Diğer versiyonlara göre gayet stabilmiş. 5.05 e yakın bir stabillikten bahsetmiş Specter. Biraz sadece exploiti başlatmak zormuş ama stabilliği kapatıyormuş o eksisini.

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18
Arkadaşlar şu konu da biri beni aydınlatır mı .
8.00 - 8.01 - 8.03 kırılırsa 9.0 da kırılır veya
8.00 - 8.01 - 8.03 kırılmazsa 9.0 kırılabilir mantıgı var mı yoksa düz mantık sırası ile mi kırılıyor ?

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Hayırlı olsun arkadaşlar
sliersgoevy webkit exploitini kullanarak chendochap & Znullptr 9.00 ı kırmışlar. Yakında çıkaracaklarını söyledi znullptr. Diğer versiyonlara göre gayet stabilmiş. 5.05 e yakın bir stabillikten bahsetmiş Specter. Biraz sadece exploiti başlatmak zormuş ama stabilliği kapatıyormuş o eksisini.
Specter fake demiş sonradan. Ama bazıları gerçek diyor. Bir sıkıntı var gibi.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18

ogipogi

Kullanıcı
13 Aralık 2021
11
20
3
Specter fake demiş sonradan. Ama bazıları gerçek diyor. Bir sıkıntı var gibi.
Specter fake demedi. MAC adresi gözükmesin diye videoda kesinti var ona herkes fake demiş o da dalga geçer gibi aa spectera bakın fake atıyor gibi tweet atmış. Videonun sahibi Specter zaten adam kendi videosuna neden fake desin ki. 3 tane ps4 hack scenede sözü geçen hacker böyle bir işe girmezler

ogipogi

Kullanıcı
13 Aralık 2021
11
20
3
Arkadaşlar şu konu da biri beni aydınlatır mı .
8.00 - 8.01 - 8.03 kırılırsa 9.0 da kırılır veya
8.00 - 8.01 - 8.03 kırılmazsa 9.0 kırılabilir mantıgı var mı yoksa düz mantık sırası ile mi kırılıyor ?
Sırayla kırılma diye bir olay yok şu an 9.00 kırıldı (daha yayınlanmadı). Yayınlandığında 9.00 sürümüne güncelleyip kullanabilirsin.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım