SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

rangaronkgenc

Kullanıcı
30 Nisan 2021
38
0
8
Hocam siz harici hdd yi alın ve oyunlarınızı yavaş yavaş indirin konsol er yada geç kırılacaktır. Kırıldığında oyunlarınız hazır olur yalnız aldığınız hdd yi exfat formatında formatlamayı unutmayın çünkü ps4 ntfs formatını görmüyor.
12 TB fiyatına 6 TB anca alabildim fiyatlar uçmuş çok üzücü :(

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

GhostfaceX

Kullanıcı
26 Aralık 2020
46
63
18
Konuya gereksiz mesaj yazmamak için tepki vermiyorum ama, bana ne arkadaşım senin diskinden!

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
12 TB fiyatına 6 TB anca alabildim fiyatlar uçmuş çok üzücü :(
Burası başlıkta yazdığı gibi Ps4 8.00 8.01 8.03 versiyonlarının ne zaman kırılabileceğini herkes bilsin diye açılmış bir konu. Buraya sadece Konsolun kırılmasında ilgili şeyler tartışılır. Diğer türlü konularını https://www.playstationhaber.com/konu/geyik-muhabbeti-yapacaklar-buraya.931/ Bu linkten tartışabilirsin.;)

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,023
113
@rangaronkgenc Değerli kardeşim, forumda dilediğin her türlü soruyu sorabilirsin ama bu konu sadece versiyonların kırılması ile alakalı gelişmeleri paylaştığımız bir konudur. Kırılmayı bekleyen arkadaşlar konuya abone oldukları için, her mesaj yazıldığında bildirim gidiyor. Haliyle bir gelişme olduğunu düşünüp, karşısında hdd ile ilgili mesaj olunca da doğal olarak sitem ediyorlar. Bu konuda hassas olmamız gerekiyor. O yüzden senden ricam, forumda sormak istediğin her türlü soruları aşağıdaki konudan sorabilirsin. Takıldığın noktalar da cevap bulamıyorsan bana veya arkadaşlara özelden mesaj da atabilirsin. Elimizden geldiğince de cevap veririz. (y)

Konu Linki: https://www.playstationhaber.com/konu/geyik-muhabbeti-yapacaklar-buraya.931/

Kendine iyi bak. 🙋‍♂️

prtayp

Kullanıcı
16 Ocak 2021
9
16
3
Arkadaşlar Hackeroneda cturt hackactivity paylaşılmış

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Closed olduktan ne kadar zaman geçince kırılıyordu hocam ? Tahminimce bir kaç hafta oluyordu diye düşünüyorum
Hocam o Sony’nin keyfine bir kaç ay da sürebilir ama temel faktör cturt’un disclose isteyip istememesi eğer isterse bundan haftalar sonra (genelde herkes 9.00 ve üzerine geçtiğinde geliyor).

bu arada sevinen çakabilir ama keşke bekleseydi biraz daha çünkü şu açık daha sonbahar oyunlarını görmeden kapandı, keşke Kasım gibi felan kırılsaydı 2022 kutulu oyunlarını da oynardık. Şimdi elde neredeyse hiçbirşey yok. Hitman 3 resident evil village bunlar dışında dikkatimi çeken hiç oyun yok. Üzücü.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Hocam o Sony’nin keyfine bir kaç ay da sürebilir ama temel faktör cturt’un disclose isteyip istememesi eğer isterse bundan haftalar sonra (genelde herkes 9.00 ve üzerine geçtiğinde geliyor).

bu arada sevinen çakabilir ama keşke bekleseydi biraz daha çünkü şu açık daha sonbahar oyunlarını görmeden kapandı, keşke Kasım gibi felan kırılsaydı 2022 kutulu oyunlarını da oynardık. Şimdi elde neredeyse hiçbirşey yok. Hitman 3 resident evil village bunlar dışında dikkatimi çeken hiç oyun yok. Üzücü.
Şayet 8.52 kırılsa bile 7.55 yazılımına ilave olarak oynayacağımız oyunlar azami şunlar olacak.

Call of duty black ops cold war
Hitman 3
Resident Evil Village
Fifa 22
Pes 22
Nba 22
Riders Republic

Bu 8xx yazılımlardan birinin kırılması sadece ps4 ü 8.00 ve üstüne olan kullanıcıların işine daha çok yaracayacak bizim gibi 6.72 versiyon a sahip ps4 kullanıcıları için 3-5 oyun fazladan arşive eklenmiş olur.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Şayet 8.52 kırılsa bile 7.55 yazılımına ilave olarak oynayacağımız oyunlar azami şunlar olacak.

Call of duty black ops cold war
Hitman 3
Resident Evil Village
Fifa 22
Pes 22
Nba 22
Riders Republic

Bu 8xx yazılımlardan birinin kırılması sadece ps4 ü 8.00 ve üstüne olan kullanıcıların işine daha çok yaracayacak bizim gibi 6.72 versiyon a sahip ps4 kullanıcıları için 3-5 oyun fazladan arşive eklenmiş olur.
Fifa 22'yi oynayamazsın. 9.0 sürümünde çıkacak ve E football(pes22)'u da oynayamazsın çünkü oyun online tabanlı ve kariyer modu kasım- aralık gibi dlc ile gelecek. Riders Republic adlı oyunu ilk defa duyuyorum o yüzden onun hakkında bir şey diyemem.

Hawk78

Kullanıcı
21 Eylül 2021
3
14
3
Merhaba. Öncelikle benim ve ben gibi saat çipinin pili bozulan PS4 e sahip kişiler için asla üzücü bir haber değil gelecek olan kırılma. Ben bir yıldır PS4 te hiçbir oyun çalıştıramıyorum. Onca para biriktirerek aldığım kutulu Red Dead Redemption 2 oyunu diskle bile çalışmaz oldu. Ya makinenin içi açılıp saat çipi pili değişecek ki düzelmesi kesin değilmiş veya jailbreak olmak zorunda. Sony saat düzeltme yerinde diyor ki: "Sen bir PS4 ünü internete bağla, son güncellemeyi yükle, PSN e gir ve saatini - tarihini düzelteyim." İyi diyorsun yapıyorsun çalışıyor tekrar oyunlar ama makinenin fişini çektiğinde veya elektrik kesilip geldiğinde tekrar açınca yine saat tarih bozuluyor. Tekrar düzeltmeni istiyor aynı şekilde. Yazsan da doğru kabul etmiyor illa internete bağlayıp PSN e gireceksin kendisi düzeltecekmiş. Yani uzun lafın kısası makineyi kıramayalım diye yapılmış bir tuzak haline getirilmiş bu tarih - saat ayarlarının kendi kendine bozulmasıyla makinenin oyun çalıştırmaz hale gelmesi. 550 TL lik oyunları böyle tuzaklarla sattırabileceklerini sanmaları gerçekten çok üzücü. Bir yıldır PS4 kutusunda bekliyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar için yeni jailbreak çıkması PS4 lerinin resmen yoğun bakımdan uyanması demek. İnternetten araştırmalarımda çoğu eski makineye sahip kişinin bu sorunu yaşadığını ve sorunu ancak jailbreak ile tam olarak düzelttiklerini öğrendim. Şimdilik sorun çıkarmayan makinelerin de saat çiplerinin pili belli bir süre sonra bozulacağı için aynı duruma geleceğini ve bir gün PS4 için PSN kapanırsa makinelerinin jailbreak olmadan kullanılamayacağını çoğu yer de açıklamış bu tuzak yüzünden. Yani sizde henüz olmadı diye sevinmeyin elinde sonunda olacak ne yazık ki. 8.03 e sorunun yazılım bozulmasından dolayı olduğunu sanarak geçmek zorunda kaldım. Hala sorun devam edince gerçekler ortaya çıktı. Update yapmak zorunda bırakıldım makine elden gidiyor diye. Lütfen böyle tuzaklara düşmeyin.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Merhaba. Öncelikle benim ve ben gibi saat çipinin pili bozulan PS4 e sahip kişiler için asla üzücü bir haber değil gelecek olan kırılma. Ben bir yıldır PS4 te hiçbir oyun çalıştıramıyorum. Onca para biriktirerek aldığım kutulu Red Dead Redemption 2 oyunu diskle bile çalışmaz oldu. Ya makinenin içi açılıp saat çipi pili değişecek ki düzelmesi kesin değilmiş veya jailbreak olmak zorunda. Sony saat düzeltme yerinde diyor ki: "Sen bir PS4 ünü internete bağla, son güncellemeyi yükle, PSN e gir ve saatini - tarihini düzelteyim." İyi diyorsun yapıyorsun çalışıyor tekrar oyunlar ama makinenin fişini çektiğinde veya elektrik kesilip geldiğinde tekrar açınca yine saat tarih bozuluyor. Tekrar düzeltmeni istiyor aynı şekilde. Yazsan da doğru kabul etmiyor illa internete bağlayıp PSN e gireceksin kendisi düzeltecekmiş. Yani uzun lafın kısası makineyi kıramayalım diye yapılmış bir tuzak haline getirilmiş bu tarih - saat ayarlarının kendi kendine bozulmasıyla makinenin oyun çalıştırmaz hale gelmesi. 550 TL lik oyunları böyle tuzaklarla sattırabileceklerini sanmaları gerçekten çok üzücü. Bir yıldır PS4 kutusunda bekliyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar için yeni jailbreak çıkması PS4 lerinin resmen yoğun bakımdan uyanması demek. İnternetten araştırmalarımda çoğu eski makineye sahip kişinin bu sorunu yaşadığını ve sorunu ancak jailbreak ile tam olarak düzelttiklerini öğrendim. Şimdilik sorun çıkarmayan makinelerin de saat çiplerinin pili belli bir süre sonra bozulacağı için aynı duruma geleceğini ve bir gün PS4 için PSN kapanırsa makinelerinin jailbreak olmadan kullanılamayacağını çoğu yer de açıklamış bu tuzak yüzünden. Yani sizde henüz olmadı diye sevinmeyin elinde sonunda olacak ne yazık ki. 8.03 e sorunun yazılım bozulmasından dolayı olduğunu sanarak geçmek zorunda kaldım. Hala sorun devam edince gerçekler ortaya çıktı. Update yapmak zorunda bırakıldım makine elden gidiyor diye. Lütfen böyle tuzaklara düşmeyin.
@Scofield uyarıya rağmen inatla burada konu dışı şeyler paylaşılıyor. Sitede en üste oyunların yerine geyik ve haber başlıklarını sabitlerseniz sorun çözülür diye tahmin ediyorum. Forumdaşlara da sesleniyorum; lütfen arkadaşa cevap vermeyin. Cevap almak istiyorsa geyik kısmında sorsun sorusunu. Boşuna bu başlıktan bildirim gitmesin. @Hawk78 Sayfada azıcık aşağıya inip en çok mesaj kısmına tıklarsan geyik kısmını göreceksin.

Hawk78

Kullanıcı
21 Eylül 2021
3
14
3
@Scofield uyarıya rağmen inatla burada konu dışı şeyler paylaşılıyor. Sitede en üste oyunların yerine geyik ve haber başlıklarını sabitlerseniz sorun çözülür diye tahmin ediyorum. Forumdaşlara da sesleniyorum; lütfen arkadaşa cevap vermeyin. Cevap almak istiyorsa geyik kısmında sorsun sorusunu. Boşuna bu başlıktan bildirim gitmesin. @Hawk78 Sayfada azıcık aşağıya inip en çok mesaj kısmına tıklarsan geyik kısmını göreceksin.
Üzgünüm ama inatla değil bilgilendirmek için yazmıştım. Burası eğer jailbreak kırılma haberleri alanıysa bu yazdıklarımı hepinizin bilmesi gerekiyor. Sadece kırıldı kırılmadı yazılacaksa bilgi almak nerede kaldı? Jailbreak bilgileri için buraya girenlerin "oldu, olmadı, of niye olmuyor?" yazıları yerine bilgi alıp önlem alabilecekleri şeylerin yazılması neden yanlış oluyor? Ben yaşadıklarımı buraya jailbreak beklerken isteyenler okuyup ders alsın ve çıktığında yapmazlarsa olabilecekleri bilsinler diye yazdım. Ders verici yazılar da okumak ister buraya girenler beklerken ki çıktığında kırma veya kırmama konusunu iyice düşünebilsin ve kararını buradaki yazılanlara göre verebilsin. 5 TB PS4 şu fiyata şurada satışta mı yazdım da bu tepki geliyor çok ilginç.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Bir miktar konu dışı fakat arkadaş dün uzun uzun yakındıktan sonra bu gün bu sorunun 9.00’da çözüldüğünü gördüm.
Sen yine de güncelle istersen

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113

Flow kardeşimiz gülücük atmış , cturt abimiz de eta yazmış belki kırılmayla alakalıdır
Güzel görmüşsün dostum bu iki isim de kritik isimler fakat ben cturt’un eta demesini şaka yapmak olarak yorumladım. Sonuçta bu adama zamanında çok fazla eta ver dediler eta communitynin lanetli kelimesi haline geldi.

diğer taraftan konuyla bağımsız olarak, fl0w yine ps4’ü kırmış olabilir ama göz kırpmadan fazlasını beklemek lazım. Bekleyelim görelim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

CambaZ

Kullanıcı
22 Eylül 2021
153
31
28
hayde be bi 8.03 kırıldı diyinde bugunu not alıp her yıl kutlayım.

Osman Akar

Kullanıcı
7 Ekim 2020
24
30
13
Bence baya beklicez sony bu şahısa 10000 dolar daha yeni bayıldı ama sölemicek galiba sölese açardı görünüre hackerone de gizli gözüküyo

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18

D3nte01

Kullanıcı
16 Nisan 2021
56
33
18

rangaronkgenc

Kullanıcı
30 Nisan 2021
38
0
8
Burda nediyo canlar

NATHAN1313

Kullanıcı
2 Temmuz 2021
95
8
8
kirma hakkinda durum tablosu gösteren darksoftware bir tek bende mi coktu

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
Son düzenleme:

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18
birde bunun disinda Psychonauts 2 NBA 2K22 WRC 10 FIA World Rally Championship Call of Duty®: Black Ops Cold War Hitman 3 Resident Evil 8 Village Life is Strange: True Colors Biomutant Sonic Colors: Ultimate Bu Oyunlar Gelecekmis Ama Ne zaman kirilacak konusu......................

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
..

Son düzenleme:

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım