-
Öne çıkan konu
- #1,201
Erasmus Muharrem
Kullanıcı
- 9 Temmuz 2020
- 78
- 40
- 18

Knka aramizda para toplayip sana kirik ps alalim daha iyi 8.03’u beklemektenseben 8.03 bekliyorum umarım açık bulur hemen bütün sürümler kırılır
Knka aramizda para toplayip sana kirik ps alalim daha iyi 8.03’u beklemektenseben 8.03 bekliyorum umarım açık bulur hemen bütün sürümler kırılır
Ayn knk çok sürecek beklemekKnka aramizda para toplayip sana kirik ps alalim daha iyi 8.03’u beklemektense
Hadi inşallah biran önce kırılsın. Ama maalesef ben yine kıramamSleirsgoevy adlı geliştirici 1.30 dakikalık video paylaştı. Gelişmeler için henüz erken olsa da, bu heyecana sizin de ortak olmanızı istedim. Saatlerce canlı yayın yapan, isim yapmış geliştiriciler bile bu kadar heyecanlandırmadı beni. Bu versiyonu yine Sleir kıracak gibi görünüyor
![]()
![]()
Verdiğin önemli bilgiler için teşekkür ederim AdminEvet gece gece bu gelişmeleri de paylaşıp günü sonlandırıyorum.theflow0 (Andy) adlı geliştirici, twitter hesabından bir ipucu paylaşmıştı ve Sleirsgoevy ise, bunu boş geçmeyip çalışmalarını daha üst bir seviyeye çıkartmayı başardı. Gün içinde paylaştığı bilgiler oldukça tatmin edici ve güzel gelişmeler olacağının sinyalini veriyor.
Hemen konuya gelip son gelişmeleri aktarıyorum. Sleir github üzerinden exploit kodlamasını güncelleyerek ayrı bir sayfada paylaştı ve bunu aylar sonra yaptı. Alttaki linkten göz atabilirsiniz.
![]()
Build software better, together
GitHub is where people build software. More than 100 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 420 million projects.gist.github.com
Andy ise, yeni bir twit atıp doğru yolda ilerlediğini söyledi.Hal böyle olunca, kimseyi heveslendirmek istemiyorum ama gerçekten çok iyi bir aşamaya geldiğini düşünüyorum.
Not: Son olarak, kimse umutsuzluğa kapılmasın. Yıllarca bekleyenler oldu ve onlar da muradına erdi geçte olsa, sizler de sabrınızı koruyup bekleyin, er ya da geç kırılacak bütün versiyonlar. Bizler ömrümüz yettiğince buradan bilgi vermeye devam edeceğiz.
Herkese iyi geceler...
7.55 ve altı kırılır gerisi için şu anda herhangi birşey yokScofield hocam sizce eğer ki bir kırılma durumu olursa (İnşallah olur) sürüm kaça kadar kırılır.
Rsa dediginiz sey ney? Bu kirilma -ki eger varsa oyle bir sey- ne isimize yarayacak?Bi haber var ama nasıl söylesem bilmiyorum, söylenene göre rsa sonsuza dek kırıldı. Bazı geliştiriciler büyük ihtimalle sistem bununla şifrelendiği için “Cfw when?” Diyorlar fakat bir diğer taraftan RSA sanıyorum hala kullanılan bir sistem.
neyse işin kısası bu olay piyasayı kavuracak gibi duruyor her an herşey olabilir ama zamanı gelince, bu yüzden lütfen bu süre zarfında sabırlı olalım.
Görsel şuradan :https://www.psxhax.com/threads/ps4-...on-4-packages-and-keys-via-maxton.7280/page-2
Ekli dosyayı görüntüle 1382
Valla hocam büyük bir olay bu attığım görsellere göre sistemin belirli bir kısmı rsa ile şifreleniyor ne kadarlık kısmı bilmiyorum, rsa kırıldığına göre sistemde herşeyin teknik olarak yapılabilmesi lazım.Rsa dediginiz sey ney? Bu kirilma -ki eger varsa oyle bir sey- ne isimize yarayacak?
Merhaba burada demişsiniz ki rsa kırılması ile ilgili sistemde herşeyin teknik olarak yapılabilmesi lazım. Aklıma gelen mümkün olabilir mi acaba nasıl ki düşük sürümü yükselte biliyorsak yükleme yaparak yüksek sürümü de düşük sürüme dönüştüre biliyormuyuz bunun birgün ileride mümkün olabileceğini düşünüyorum anlattığınız konuyla alakalı olabilir mi bu düşüncemValla hocam büyük bir olay bu attığım görsellere göre sistemin belirli bir kısmı rsa ile şifreleniyor ne kadarlık kısmı bilmiyorum, rsa kırıldığına göre sistemde herşeyin teknik olarak yapılabilmesi lazım.
Ama tabiki heyecana gerek yok bekleyelim görelim, meraklısı için de makalenin linkini vereyim incelersiniz.
https://www.math.uni-frankfurt.de/~dmst/teaching/WS2019/SVP9.pdf
Olabilir, eğer yapan biri çıkarsa bence cfw bile çıkabilir bu durumdan sonra ama tabiki yapan birilerinin çıkması lazım.Merhaba burada demişsiniz ki rsa kırılması ile ilgili sistemde herşeyin teknik olarak yapılabilmesi lazım. Aklıma gelen mümkün olabilir mi acaba nasıl ki düşük sürümü yükselte biliyorsak yükleme yaparak yüksek sürümü de düşük sürüme dönüştüre biliyormuyuz bunun birgün ileride mümkün olabileceğini düşünüyorum anlattığınız konuyla alakalı olabilir mi bu düşüncem
Ne anlama geliyor hocam, pek anlamıyorum bu işlerden.Sleirsgoevy exploiti 7.02 versiyonuna neredeyse port ettiğini söylemiş.
biraz daha açabilir misin konuyu düzenli takip ediyorum ama her haberde bi heyecan geliyorSleirsgoevy exploiti 7.02 versiyonuna neredeyse port ettiğini söylemiş.
Ne anlama geliyor hocam, pek anlamıyorum bu işlerden.
Hocam, Sleirsgoevy FreeBSD için yazdığı exploiti PS4'e port ediyor. Önce versiyon 7.02'ye port edecek. Daha sonra üst versiyonlara getirmeye çalışacak.biraz daha açabilir misin konuyu düzenli takip ediyorum ama her haberde bi heyecan geliyor
yani 7.02 için cfw gibi bir şey mi başarmış acaba ?Hocam, Sleirsgoevy FreeBSD için yazdığı exploiti PS4'e port ediyor. Önce versiyon 7.02'ye port edecek. Daha sonra üst versiyonlara getirmeye çalışacak.
Kırılma çok yakın diyebiliriz yaniHocam, Sleirsgoevy FreeBSD için yazdığı exploiti PS4'e port ediyor. Önce versiyon 7.02'ye port edecek. Daha sonra üst versiyonlara getirmeye çalışacak.
Cfw değil, jailbreak kuvvetli ihtimalle yakında bizlerle olabilir ama telaşa mahal vermeyin çıksa bile mira’nın felan fiyani 7.02 için cfw gibi bir şey mi başarmış acaba ?
kırılma çok yakın diyebiliriz evet fakat ayrıca şunu söylemem gerek, kırılınca hemen oyunları indirmeyin duplex gibi yerlerin yayınlamasını bekleyin çünkü jailbreakler genelde ilk başta stabil olmazlar indirdiğiniz oyunlarda sorunlar olabilir sabırlı olun.Kırılma çok yakın diyebiliriz yani
Anladım, teşekkür ederim. 7.51 de beklemedeyimCfw değil, jailbreak kuvvetli ihtimalle yakında bizlerle olabilir ama telaşa mahal vermeyin çıksa bile mira’nın felan fi
kırılma çok yakın diyebiliriz evet fakat ayrıca şunu söylemem gerek, kırılınca hemen oyunları indirmeyin duplex gibi yerlerin yayınlamasını bekleyin çünkü jailbreakler genelde ilk başta stabil olmazlar indirdiğiniz oyunlarda sorunlar olabilir sabırlı olun.
oyunlar 5.05e fixlenmeye devasm eder mi tahmininiz nedir ?Cfw değil, jailbreak kuvvetli ihtimalle yakında bizlerle olabilir ama telaşa mahal vermeyin çıksa bile mira’nın felan fi
kırılma çok yakın diyebiliriz evet fakat ayrıca şunu söylemem gerek, kırılınca hemen oyunları indirmeyin duplex gibi yerlerin yayınlamasını bekleyin çünkü jailbreakler genelde ilk başta stabil olmazlar indirdiğiniz oyunlarda sorunlar olabilir sabırlı olun.
7.02 den 5.05 e fixlendiyse bence böyle de fixlenmeye devam eder diye düşünüyorum hiç olmadı güncellerizoyunlar 5.05e fixlenmeye devasm eder mi tahmininiz nedir ?
Hangi sürüm için kırılma yakın diyebiliriz 7.50, 7.51, 7.55 ?Cfw değil, jailbreak kuvvetli ihtimalle yakında bizlerle olabilir ama telaşa mahal vermeyin çıksa bile mira’nın felan fi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK