-
Öne çıkan konu
- #3,871
arif.bayık16
Kullanıcı
- 6 Ekim 2022
- 8
- 2
- 3

Pardon kanka valla iki konudada gezdiğim için karışmış heraldeYanlış yere yazdınız.

Pardon kanka valla iki konudada gezdiğim için karışmış heraldeYanlış yere yazdınız.
İnsanlık hali ya bişey olmazPardon kanka valla iki konudada gezdiğim için karışmış heralde![]()
Yani kırılması çok mu zor? Çünkü 9.0 kırılmışken 9.03 nasıl olmuyor. Çok mu farklı güvenlik düzeyleri var anlamadım gitti. Bilen varsa açıklasın.artık cidden ps4 ümü kullanmak istiyorum oyunda yok oynicak köşede paslanıyo almak istesem ateş pahası neden kırılması bukadar uzun sürdü yaw illaki kırılmıştır ama yayınlanmamıştır![]()
lütfen bu tarz sorularınız olduğu zaman geyik muhabbet konusuna yazınYani kırılması çok mu zor? Çünkü 9.0 kırılmışken 9.03 nasıl olmuyor. Çok mu farklı güvenlik düzeyleri var anlamadım gitti. Bilen varsa açıklasın.
Tamamlütfen bu tarz sorularınız olduğu zaman geyik muhabbet konusuna yazın
Bence önce GoW Ragnarök çıkartacaklar gibi yani onu bekliyorlar ve dediğiniz oyun da sonrasında gelecektir ama CoD oyunları backportu genelde problemli olduğu için uğraştırıyor ve biraz zaman alıyor.Modern warfare 2 den haber varmi kirilmicak sanirim bu oyun
Öyle hemen oluyormu bu işler daha dün akşam çıktı oyun bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba ne zaman çıkar god of war ragnarökGod Of War kırıldı mı gerçekten?
Bu tarz şeyleri geyik muhabbet konusuna yazınhala neden jailbreak bekliyosunuz god of war çıktı işte yakında mw2 de gelir 9.00 ile herşeyi oynuyosunuz zaten
Bu konudakiler kırık cihazı olmayıp, kırılma bekleyenler. Galiba karıştırdınız.hala neden jailbreak bekliyosunuz god of war çıktı işte yakında mw2 de gelir 9.00 ile herşeyi oynuyosunuz zaten
Kimse bilemez. Arada bir kaç farklı sürüm daha var onlar bile kırılmadı ama onların şansı sizin bu son sürümden çok daha yüksek.Şimdi bişey sormak istiyorum ps4 eğer kırılırsa hangi sürüm kırılacak 10.1 kırılcakmı
yapılır. 9.00 kırma işlemi cihazın için idealdirArkadaşlar ben de PS4 pro 7.51 versiyon mevcut. Konsolu yeni aldım. Kırılma işlemi yapılır mi buna.
Sitemizde veya güvenilir kaynaklarda yayınlanmadığı sürece bu tarz videolara itibar etmeyin.Şöyle bi video buldum gerçek olabilir mi
Videoya kısaca bir baktım ve bu işlemleri %90 ımız yapamayacak gibi duruyor ayrıca anladığım kadarıyla eğer kırık bir ps4den gerekli dosyaları yedeklerseniz ancak bu işlemi yapabiliriz diyor yanlış anlamışta olabilirim kısaca özet geçeyim konsol kırıkken yedek almazsak sürüm düşüremeyiz ve işlemler hiç kolay durmuyor kısaca bu biz normal kullanıcılar için işe yaramaz gibi duruyor geliştiriciler için diyebilirizDün akşam MODDED WARFARE kanalı PS4'ü 10.01'den Jailbreakable Firmware'e Geri Döndürme diye bir video yayınladı.
Olay nedir? Bir downgrade mi bu?
O kadar çok işlem yaptı ki, bir müdddet sonra ne oldu ne yaptı ben de anlamadım ama kırık versiyona geri döndürdü sanki. İşin teknik kısımlarını bilmediğim için anlamadım açıkçası.Videoya kısaca bir baktım ve bu işlemleri %90 ımız yapamayacak gibi duruyor ayrıca anladığım kadarıyla eğer kırık bir ps4den gerekli dosyaları yedeklerseniz ancak bu işlemi yapabiliriz diyor yanlış anlamıştı olabilirim kısaca özet geçeyim konsol kırıkken yedek almazsak sürüm düşüremeyiz ve işlemler hiç kolay durmuyor kısaca bu işlem işe yaramaz gibi duruyor gekiştiriciler için diyebiliriz
Kırık konsoldan gerekli yedekleri alıp benimde çözemedeğim işlemleri yapıp konsolu en yüksek sürüme güncelleyip sonra da geri 6.72 sürümüne yani konsolun önceki kırık sürümüne döndürmeyi gösteriyor ama zaten hem yeterli bilgimiz olmadığı için hemde bu konudaki üyelerin konsolları kırık olmadığından konsolu kırık olmayan insanlar için önemsiz bir durumO kadar çok işlem yaptı ki, bir müdddet sonra ne oldu ne yaptı ben de anlamadım ama kırık versiyona geri döndürdü sanki. İşin teknik kısımlarını bilmediğim için anlamadım açıkçası.
Üşenmeden videoyu izledim. Çip değiştirme var. HDD değiştirme var. Anlam veremediğim olayları sayamıyorum bile. Bırakın bizi, işin uzmanı tamircilerin çoğu bile uğraşmaz bunla. Makinası güncel olan arkadaşlara tavsiyem kırık cihazla takasa girip fiyat farkını vermek. Ben şahsen öyle yaptım 6 ay önce. Takasa girmessem hala bekliyor olacaktım.Videoya kısaca bir baktım ve bu işlemleri %90 ımız yapamayacak gibi duruyor ayrıca anladığım kadarıyla eğer kırık bir ps4den gerekli dosyaları yedeklerseniz ancak bu işlemi yapabiliriz diyor yanlış anlamışta olabilirim kısaca özet geçeyim konsol kırıkken yedek almazsak sürüm düşüremeyiz ve işlemler hiç kolay durmuyor kısaca bu biz normal kullanıcılar için işe yaramaz gibi duruyor geliştiriciler için diyebiliriz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK