nakonako
Kullanıcı
- 16 Kasım 2022
- 9
- 1
- 3

teşekkürlerTşkler
teşekkürlerTşkler
guzelTeşekkürler
Belki tam olarak basamadığınızdan olabilir ya da koldaki playstation tuşu sıkıntılı olabilir konsolda sıkıntı olduğunu sanmıyorumhocam tekrar merhaba ps4 prize takılı hiç çıkarmadım prizden ama açerken normalde kolla açıyoruz ama çalışmıyor kolla güç tuşuna basıyorum 1 kere gene açılmıyor bir daha basınca açılıyor bunun bir ayarımı var yoksa ps4temi sorun var
Video ingilizce fakat işinize yarayacaktır videodaki adımları yapmanız yeterliBir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim, makinam 9.0 versiyonda hdd yi değiştirdim 1 tb taktım güvenli modda bu yazılımı kabul etmiyor, nasıl bir yol izlemem gerek.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK