Dussosa
Kullanıcı
- 22 Haziran 2022
- 29
- 3
- 3

Bu mesaj silinmiştir.
Son düzenleme:
Bütün kırma işlemlerinde böyle. CFW PS4 için çıkmadı. Dinlenme modunda kullanabilirsiniz.@Dussosa, 9.60 a çıkan kırma işleminde cihazı kapatıp açınca kırma işlemi ortadan kalkıyormu 11.00 daki gibi.
Elektrik kesildiği zaman zararı olurmu cihaza. Çünkü dinlenme modunda elektrik kesildimi tekrardan cihazı açınca cihazınız zarar görebilir diyor.Bütün kırma işlemlerinde böyle. CFW PS4 için çıkmadı. Dinlenme modunda kullanabilirsiniz.
Zarar görmez diyemem. Kısa vadede bir şey olacağını zannetmiyorum ama uzun vadede sorun olabilir. Sık elektrik kesilen bölgede yaşıyorsanız tavsiye etmem.Elektrik kesildiği zaman zararı olurmu cihaza. Çünkü dinlenme modunda elektrik kesildimi tekrardan cihazı açınca cihazınız zarar görebilir diyor.
başka ppwn kurulum dosyası ile deneyin, başka bir bilgisayardan deneyin, başka bir lan kablosu ile deneyin, stage2 dosyasını silip 9.60 a uyumlu olanı yükleyin tekrar.Ps4 u 9.60 a güncelledim fakat bir türlü internet ip adresi al başarısız yazıyor kurulum yapamıyorum
Ya ben kendi yaptığımı söyleyeyim hocam belki faydası dokunur. Ps4 ü açmadan lan kablosunu takıyorum diğer ucu pc ye bağlı zaten. Sonra internete bağlan kısmından ppoe seçiyorum rastgele harfler giriyorum kimlik kısmına. Daha sonra pcden ppwn çalıştırıyorum loading diyor o esnada ps4 ten interneti test ediyorum. En geç 3 te kırıyor sistemi.şu lan kablosuyla bağlama işi tam bir muamma. başka ppwn kurulum dosyasına falan geçmeden daha bağlantıyı yapamıyoruz. lan kablomuz sağlam, bilgisayara bağlayınca IP adresi falan vermiyor. şu olayı detaylı bir anlatabilirmisiniz?
PS4 de bağlatı yaparken IP adresi vermiyor. PC de programın açık veya kapalı olmasıyla da alakalı değil. Sonuçta PS4 kabloyla bağlandığı cihazdan bir IP adresi almak istiyor almayınca da bağlantı gerçekleşmiyor. Bu yüzcen PC de program çalıştırmanın da bir manası kalmıyor.Ya ben kendi yaptığımı söyleyeyim hocam belki faydası dokunur. Ps4 ü açmadan lan kablosunu takıyorum diğer ucu pc ye bağlı zaten. Sonra internete bağlan kısmından ppoe seçiyorum rastgele harfler giriyorum kimlik kısmına. Daha sonra pcden ppwn çalıştırıyorum loading diyor o esnada ps4 ten interneti test ediyorum. En geç 3 te kırıyor sistemi.
Başka bir internet ağı üzerinden denediniz mi ? Eğer orda da aynı sorun çıkarsa ps4 de sorun var demektir.PS4 de bağlatı yaparken IP adresi vermiyor. PC de programın açık veya kapalı olmasıyla da alakalı değil. Sonuçta PS4 kabloyla bağlandığı cihazdan bir IP adresi almak istiyor almayınca da bağlantı gerçekleşmiyor. Bu yüzcen PC de program çalıştırmanın da bir manası kalmıyor.
9.00 a yükseltmek daha mantıklıps4 slim 5.05 versiyonu var. ayarlar user manual dan kırıyorum her seferinde. ayda yılda bir oyun oynayasım geliyor onun da back portunu aramak yüklemek zoruma gidiyor. 11.00 a güncellesem mi diye düşünüyorum.
boşta raspberry 3 var. modded warfare in son pppwn videosunu izledim. PPPwn IPv6 Fix gelmiş, slim modelde çalışıyor diyor. konsol açılınca kendi kendine goldhen yüklemesi ve backport aramak zorunda kalmamak çok çekici bir fikir gibi geldi. biraz daha beklesem mi, yükleyip geçsem mi acaba?
internet ağına bağlamıyoruz ki zaten direk ethernetle bilgisayara bağlanacak.Başka bir internet ağı üzerinden denediniz mi ? Eğer orda da aynı sorun çıkarsa ps4 de sorun var demektir.
sadece private serverda oynayabiliyorsun. yani diğer crackli konsola sahip kişilerle.arkadaşlar pslan videosunu izleyen oldumu. modded warfare paylaşmış müthiş bir gelecek vaadediyor ps4 kırık sistemler ile alakalı. oyunları online oynayabileceğiz
5.05 sürümü hiç bir sürüme güncellemeyin derim. Altın sürümdür, son derece stabil ve herhangi bir ek usb, kablo, bilgisayar gerektirmemesi oyun indirirken yanında backport cilvesine değer bence. İlla ki güncellemeye karar verirseniz 5.05 son derece değerlidir, daha yüksek fiyata satıp daha düşük fiyata 11 alabilirsiniz.ps4 slim 5.05 versiyonu var. ayarlar user manual dan kırıyorum her seferinde. ayda yılda bir oyun oynayasım geliyor onun da back portunu aramak yüklemek zoruma gidiyor. 11.00 a güncellesem mi diye düşünüyorum.
boşta raspberry 3 var. modded warfare in son pppwn videosunu izledim. PPPwn IPv6 Fix gelmiş, slim modelde çalışıyor diyor. konsol açılınca kendi kendine goldhen yüklemesi ve backport aramak zorunda kalmamak çok çekici bir fikir gibi geldi. biraz daha beklesem mi, yükleyip geçsem mi acaba?
Evet. Fakat bu kolay değildir. Lehim işlemi gerektirir. Eliniz yatkınsa MODDED WARFARE kanalında gerekli yapım videosu var.Merhaba, 11.02 yi downgrade yapabiliyor muyuz?
Bunu nasıl kullanıcaz tarif edermisiniz.Ben şundan aldım 220 tl'ye o zamandan beri %100 başarı oranıyla gidiyorum. İkinci sefere bile düşmedim. En fazla 8 saniye sürüyor kırma işlemi tamamen otomatik. Yazılıma göre değişiyor mu bilmiyorum ama.
![]()
Hocam herhangi bir gelişme var mıKırık cihazlar için bir website hazırlıyorum, içindeki oyunlar gamebato direkt linkleri olacak, yapmanız gereken Remote Package İnstaller'i cihazda açıp, açılan siteden wifi yada lan'da aynı ağa bağlıyken, cep telefonu, tablet, pc hiç farketmez, ps4 ip adresinizi siteye girmeniz ve istediğiniz oyunu siteden indirmeniz olacaktır. Bugün yayınlayabilirsem linki yayınlayacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 13916
Yetiştiremedim hocam, evi taşıdım baya da yorucu geçti bu hafta, hafta içi umarım yetiştirir paylaşırım.Hocam herhangi bir gelişme var mı
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK