Candiamond
Kullanıcı
Fifa 22 uncharted vs oyunlarda ne ayarlardan ne kütüphaneden hiçbir şekilde silemiyorum ve sil butonu çıkmıyor ne yapmam lazım bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. 

Bu konu çözüldü! Çözüme gitmek için tıklayın…

şu videoda konsolda kurulu olan oyunların kendisini update dlc gibi dosyalarını nasıl silebileceğinizi görebilirsiniz

Aynı sorun bana da olmuştu. Güvenli moddan bir ayar yapmıştım sizde öyle yapmışsınız belli ki. Bu sorunun tek çözümü eğer oyunları v.s tamamen silmek istiyorsanız ps4 ü sıfırlamak. Aksi taktirde kesinlikle geçmez siz ftp ile dosyaları silseniz bile oyun ana ekrandan gitmez. Cihazı sıfırlayın sıfırlamadan önce kayıt dosyalarınızı yedekleyin
Yeni yüklediğiniz oyunlarda sil seçeneği mevcut olur ama şuanda yüklü olan oyunlar hep ana menüde kalır sil seçeneği olmaz onlarda. Bende veritabınını yeniden oluşturmuştum ondan öyle olmuştu. En temizi saveleri yedekliyip format atmak dediğim gibi
Cevabın için teşekkürler. Çocuklarım ile beraber kullandığım için onlarında save dosyaları ayrı, onları da yedek almam ve format sonrası geri yüklemem gerekiyor. Cevabın için teşekkür ederim kupalar için biraz bakayım belki vardır bir yönetimi.Kupalar da gidiyor hesabınız tamamen siliniyor benim bildiğim kadarıyla sadece saveleri yedekleyebiliyorsunuz. Ana hesabınız hangisiyse onun savesini alın diğer hesaplarınız da önemli bir save yoksa tabii
kupalar için bir yedekleme yöntemi bilmiyorum ama bir yöntem bulamazsın trophy unlocker var her oyun için ayrı ayrı olan onları kullanabilirsiniz bu sayede istediğiniz trophyleri açabilirsinizCevabın için teşekkürler. Çocuklarım ile beraber kullandığım için onlarında save dosyaları ayrı, onları da yedek almam ve format sonrası geri yüklemem gerekiyor. Cevabın için teşekkür ederim kupalar için biraz bakayım belki vardır bir yönetimi.
Rica eder, iyi oyunlar dilerimCevabın için teşekkürler. Çocuklarım ile beraber kullandığım için onlarında save dosyaları ayrı, onları da yedek almam ve format sonrası geri yüklemem gerekiyor. Cevabın için teşekkür ederim kupalar için biraz bakayım belki vardır bir yönetimi.
merhaba bu cusa kodu yaziyor sizde onu hangi prg yuklemem lazimşu videoda konsolda kurulu olan oyunların kendisini update dlc gibi dosyalarını nasıl silebileceğinizi görebilirsiniz
ne demek istediğinizi anlayamadım oyunların cusa kodunu gösteren programı soruyorsanız o programın konusu şu konuda var PS4 REHBER - FAKE PKG OYUN VE UPDATE DOSYALARINI AÇMA - KAPAMA REHBER VİDEOSUmerhaba bu cusa kodu yaziyor sizde onu hangi prg yuklemem lazim
oyunların güncelleme isteme sorununu şu videoyu izleyerek çözebilirsinizKomple format atmak demiş herkes. Teşekkür ederim öncelikle ama format attıktan sonra cihazın kırıklığı vs gider mi onu merak ediyorum ve oyunlar güncelleme almaya başladı her şeyim kapalı ip'im farklı olduğu halde cihaz hariç tüm oyunlar güncelleme alıyor bunun sebebi nedir?
oyunların güncelleme isteme sorununu şu videoyu izleyerek çözebilirsinizformat atarsanız konsolu tekrar kırabilirsiniz merak etmeyin sıkıntı olmaz yani
Çok teşekkür ediyorum.oyunların güncelleme isteme sorununu şu videoyu izleyerek çözebilirsinizformat atarsanız konsolu tekrar kırabilirsiniz merak etmeyin sıkıntı olmaz yani
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK