hakan0026
Kullanıcı
- 6 Aralık 2021
- 119
- 27
- 28

Peki ben sıfırdan kurulum yapacam ana oyunu yukledikten sonra bu indirdigim pkg dosyayi mi yuklemem gerekiyor herhangi bir islem yapmak gerekiyor mu?PES 21 oyunu için Kış 2022 güncellemesi.
Peki ben sıfırdan kurulum yapacam ana oyunu yukledikten sonra bu indirdigim pkg dosyayi mi yuklemem gerekiyor herhangi bir islem yapmak gerekiyor mu?PES 21 oyunu için Kış 2022 güncellemesi.
Yapmanız gereken oyunu indirip yüklemek ve üzerine bu patch yüklemesi yapmak ama indirdiğin oyun ile bu patch birbirine uyum sağlamaz ise CE-36434-0 hatası verir. Uyumlu ise vermez sorunsuz yüklenir. Hata verir ise benim Senkroncu v2.0 programım ile senkron işlemi yapılır.Peki ben sıfırdan kurulum yapacam ana oyunu yukledikten sonra bu indirdigim pkg dosyayi mi yuklemem gerekiyor herhangi bir islem yapmak gerekiyor mu?
CUSA18740 - EUR
PES 2021 Smoke Patch V21.4.5 Season 2022 - CUSA18740 - EUR
23.13 GB
Not: 5.05, 6.72, 7.02, 7.55, 9.00 Hepsinde çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 5297
Ekli dosyayı görüntüle 5310
Ekli dosyayı görüntüle 5311
Ekli dosyayı görüntüle 5312
Ekli dosyayı görüntüle 5313
Ekli dosyayı görüntüle 5314
Ekli dosyayı görüntüle 5315
Ekli dosyayı görüntüle 5316
Ekli dosyayı görüntüle 5317
1.03 güncellemesine gerek yok
Önceki sürümün üzerine nasıl yazabilirim?
Kayıt: klasöründeki düzenleme dosyalarını silin, ardından yeni smoke patch pkg yükleyin, otomatik olarak değiştirilecektir
Hepsi bu kadar iyi oyunlar
[Gizli içerik]
Başka link de paylaşan @lovemi Fotoğraflar için @baybarsturan Teşekkkürler
Peki farkı nedir yaklaşık 24 gb lik bir dosyanin oyuna ekstra farkı ne oluyorOyun ve bunu yükle yeter. Ama eğer daha önce oyunu yükledin ve edit dosyası oluşturduysan, ps4-ayarlar-depolama-kayıtlı verilerden oyun düzenleme dosyasını sil. Sonra bunu yükle sorun çıkmaz
Sende turkce spiker varmi pes 2021 icin arkdsimtürkçe spiker uyarmı buna
Smoke Patch 21.4.5 e
Smoke Patch 21. v4.1 denedim enteğre edemedim yüzde 95 kalıyor idi
Smoke Patch 21. v3.37 denedim olmuştu
demosu var dostumSende turkce spiker varmi pes 2021 icin arkdsim
Özelden yazarmisin banademosu var dostum
Senden mesaj bekliyorum dostumdemosu var dostum
Özel mesaj olarak gönderdim hocam.Senden mesaj bekliyorum dostum
Supersin admin arkdsim tesekkur edermÖzel mesaj olarak gönderdim hocam.![]()
Rica ederim hocam.Supersin admin arkdsim tesekkur ederm
teşekkürCUSA18740 - EUR
23.13 GB
Kayıt: klasöründeki düzenleme dosyalarını silin, ardından yeni smoke patch pkg yükleyin, otomatik olarak değiştirilecektir
[Gizli içerik]
Oyun bambaşka oluyor, kadrolar, formalar, statlar ve daha nicesi. İndir keyfine bakPeki farkı nedir yaklaşık 24 gb lik bir dosyanin oyuna ekstra farkı ne oluyor
Oyun icin Türkçe spikeri sonradan indirip yuklememiz mi gerekiyor. Yoksa bu 24 gblik pkg icerisinde Türkçe spiker de mevcut mu?Oyun bambaşka oluyor, kadrolar, formalar, statlar ve daha nicesi. İndir keyfine bak![]()
Türkçe spiker yok içindeOyun icin Türkçe spikeri sonradan indirip yuklememiz mi gerekiyor. Yoksa bu 24 gblik pkg icerisinde Türkçe spiker de mevcut mu?
Sen de stadyumlar eklendi mi? Bende bi önceki versiyonda vardı bunda yokOyun bambaşka oluyor, kadrolar, formalar, statlar ve daha nicesi. İndir keyfine bak![]()
Valla analigde 2 maç yaptım, statları incelemedim, bakınca kontrol edip yazarım.Sen de stadyumlar eklendi mi? Bende bi önceki versiyonda vardı bunda yok
stadyumlar bana göre çok değiştirmişti oyunu çok hoşuma gitmişti o yüzden biraz hayal kırıklığı yarattı bu güncellemeValla analigde 2 maç yaptım, statları incelemedim, bakınca kontrol edip yazarım.
Yeni güncellemede Kaç stadyum var? Boyut düşmüş zaten önceki versiyonlar 26 gb falandı. Heralde yamayı ps4 e portlayan stadyum paketini eklememişstadyumlar bana göre çok değiştirmişti oyunu çok hoşuma gitmişti o yüzden biraz hayal kırıklığı yarattı bu güncelleme![]()
türkçe spikeri portlasak uyarmı acaba ?? Smoke Patch 21. v3.37 programı ile ?Türkçe spiker yok içinde
Muhtemelen çünkü hiç ilave edilen ekstra stadyum yok tamamı orijinal oyunda olanYeni güncellemede Kaç stadyum var? Boyut düşmüş zaten önceki versiyonlar 26 gb falandı. Heralde yamayı ps4 e portlayan stadyum paketini eklememiş
teşekkürlerCUSA18740 - EUR
23.13 GB
[Gizli içerik]
jdownloader 2 programını pc yükleyin öyle deneyin.dosyayı indiremiyorum.çıkan link folder yazısı çıkıyor ilerlemiyor yardımcı olur musunuz lütfen
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK