mrexpertman
Kullanıcı
- 6 Mayıs 2022
- 7
- 0
- 1

9.03 sürümünde kullanılırmı acabaKayıt düzenleme dosyalarını silin, ardından yeni smoke patch pkg yükleyin, otomatik olarak değiştirilecektir Bir sorun olmaz ama silmesen hata alabilirsin![]()
9.03 sürümünde kullanılırmı acabaKayıt düzenleme dosyalarını silin, ardından yeni smoke patch pkg yükleyin, otomatik olarak değiştirilecektir Bir sorun olmaz ama silmesen hata alabilirsin![]()
9.03 sürümü için geçerli mi acaba birde ilk kez yükleyeceğim indirdikten sonra ne yapmam gerek daha önce hıc yama edit vs bıse yapmdımKayıt düzenleme dosyalarını silin, ardından yeni smoke patch pkg yükleyin, otomatik olarak değiştirilecektir Bir sorun olmaz ama silmesen hata alabilirsin![]()
Hayır maalesef. Konsolunuz 9.00 kırılabilir sürümün üstünde olduğu için bu site ve benzeri diğer sitelerde paylaşılan hiçbir korsan paylaşımı kullanamazsınız. Şu an tek yapabileceğiniz olduğunuz bu sürümde beklemek ve kısa sürede kırılmasını ummaktan başka çare yok.9.03 sürümü için geçerli mi acaba birde ilk kez yükleyeceğim indirdikten sonra ne yapmam gerek daha önce hıc yama edit vs bıse yapmdım
Anladım teşekkür ederimHayır maalesef. Konsolunuz 9.00 kırılabilir sürümün üstünde olduğu için bu site ve benzeri diğer sitelerde paylaşılan hiçbir korsan paylaşımı kullanamazsınız. Şu an tek yapabileceğiniz olduğunuz bu sürümde beklemek ve kısa sürede kırılmasını ummaktan başka çare yok.
1 gün sonra da kırılabilir, 1 yıl sonrada kırılabilir bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
lnk göremıyrumTeşekkürler![]()
Birinci sayfa ilk mesaj sağ köşede Beğen tuşuna basınız.link nerede
oyun indirme linki gelıyroTeşekkürler![]()
indirmede hata alıyor indirme lnki bozukTeşekkürler![]()
Bir önceki mesajda aynı şeyi yazdınız ve soruyu cevapladım.indirmede hata alıyor indirme lnki bozuk
sizinle üst tarafta paylaştığım resimli sayfa açılmıyor mu? Ortada Click'n Load yeşil renkli düğme olan sayfa yani.indirme linki hata verıyor tekrar yukleyın dıye uyarı verıp edıyor
mrb bunu j2 den ındırdım nasıl kurabılırım anlatma sansın var mı pkg nasıl olacak ınenlerBu link sadece Jdownloader2 programı ile indirilebilir. Bilgisayarınıza bu programı yükleyip çalıştırın.
Sonrada link sayfasındaki yeşil tuşa basınız. Linkler program içine yüklenir oradan seçip indireceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5609
1- Konsol kırma işlemi yapılır. (Biliyorsundur diye bunu detaylandırmıyorum)mrb bunu j2 den ındırdım nasıl kurabılırım anlatma sansın var mı pkg nasıl olacak ınenler
bu programı nasıl ıdırcem bende yok bulamadım tesekkurler1- Konsol kırma işlemi yapılır. (Biliyorsundur diye bunu detaylandırmıyorum)
2- İndirmiş olduğunuz PKG uzantılı oyunu EXFAT formatlı bir flash bellek yada harici hdd içine kopyalıyorsunuz. Sonra USB 'yi konsola takın.
3- Konsolda Ayarlar bölümünde;
- Eğer Goldhen kırması yaptıysanız en üstte "Goldhen" menüsü içinde "Package Installer" vardır. Oraya gelirseniz USB içindeki oyun gözükür,
- Normal başka kırma yaptıysanız en altta "Debug Settings/Game/Package Installer" içinde oyun gözükür ve oradan yükleyebilirsiniz.
bu uygulmayı nasıl ındırcem bende acılır gıbı oluyor kapanıyor1- Konsol kırma işlemi yapılır. (Biliyorsundur diye bunu detaylandırmıyorum)
2- İndirmiş olduğunuz PKG uzantılı oyunu EXFAT formatlı bir flash bellek yada harici hdd içine kopyalıyorsunuz. Sonra USB 'yi konsola takın.
3- Konsolda Ayarlar bölümünde;
- Eğer Goldhen kırması yaptıysanız en üstte "Goldhen" menüsü içinde "Package Installer" vardır. Oraya gelirseniz USB içindeki oyun gözükür,
- Normal başka kırma yaptıysanız en altta "Debug Settings/Game/Package Installer" içinde oyun gözükür ve oradan yükleyebilirsiniz.
İlgili yama konusundan indireceksiniz.bu uygulmayı nasıl ındırcem bende acılır gıbı oluyor kapanıyor
Data ni nereden alabilirim?Ekledim abi fotolarıTeşekkürler
Selam. Ben Data sorunu yaşıyorum. uygulamada oyunu ve uptadeni seciyorum. Sonda Data dosyasini ekrana cikartin diyor. Hangi dosya ne dosyasidi bu?Ekledim abi fotolarıTeşekkürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK