SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN PES 2020 PS4 Oyun İndir ! - [TÜRKÇE] [CUSA14927 - v1.00 - 6.72]

betteger

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
7
0
1
teşekkürler

Hashibal

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
67
966
83
Teşekkürler emegine saglik Scofield usta

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8

6.72
:zippyshare:
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: Ps4
Alım Yılı: 2018

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

Kolay gelsin. Filecrypt dan dosya indiremiyorum. Acaba googledrive vb. yükleyebilir misiniz?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Kolay gelsin. Filecrypt dan dosya indiremiyorum. Acaba googledrive vb. yükleyebilir misiniz?
Bugüne kadar çıkmış olan 140 civarı oyunun tamamını paylaştım (iddia ediyorum başka hiçbir forumda eksiksiz tamamı biryerde henüz yoktur ve her gün yeni çıkanları ekliyorum) ve updatelerinide olanların ekledim ve şimdi de 5.05 fixlerini teker teker şahsen ben yapıp deneyip test edip onaylayarak paylaşıyorum.

Torrent tercih edersen torrent oyun konusuna beklerim. :)

doğukan

Kullanıcı
3 Ağustos 2020
35
13
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkür ederim

fehmiclk

Kullanıcı
4 Ağustos 2020
13
0
1

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

tşkr

jeevasph

Kullanıcı
6 Ağustos 2020
10
19
3

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

Thanks

nicaeal

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
10
1
3
tesekkurler

akrep45

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
13
1
3
bakalım bir

ayzit

Kullanıcı
7 Ağustos 2020
3
0
1

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkürler

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

Teşekkürler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8
Bugüne kadar çıkmış olan 140 civarı oyunun tamamını paylaştım (iddia ediyorum başka hiçbir forumda eksiksiz tamamı biryerde henüz yoktur ve her gün yeni çıkanları ekliyorum) ve updatelerinide olanların ekledim ve şimdi de 5.05 fixlerini teker teker şahsen ben yapıp deneyip test edip onaylayarak paylaşıyorum.

Torrent tercih edersen torrent oyun konusuna beklerim. :)

Eline koluna sağlık. Zaten ona lafım yok. Ben sadece verdiğiniz linklere tıkladığımda filecrypt'a yönlendiriyor beni. orada 500'er mb. bölünmüş halde dosyalar. Yanında indir de yazıyor. Onda da sıkıntı yok. Ama o downloada tıkladığımda ki açılan sayfada ne kadar download dersem diyeyim (belki 20 kere denemişliğim vardır, hani bazı siteler bir tıklarsın reklam açar, 2 tıklarsın reklam açar, 3. de downloadı başlatır diye) sürekli reklam sitelerine yönlendirip durdu. O yüzden de maalesef indiremedim ve bu yüzden acaba Google Drive vs. üzerinden yükleme yapabilir misiniz diye rica ettim. Herkesin eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederim emekleriniz için.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Eline koluna sağlık. Zaten ona lafım yok. Ben sadece verdiğiniz linklere tıkladığımda filecrypt'a yönlendiriyor beni. orada 500'er mb. bölünmüş halde dosyalar. Yanında indir de yazıyor. Onda da sıkıntı yok. Ama o downloada tıkladığımda ki açılan sayfada ne kadar download dersem diyeyim (belki 20 kere denemişliğim vardır, hani bazı siteler bir tıklarsın reklam açar, 2 tıklarsın reklam açar, 3. de downloadı başlatır diye) sürekli reklam sitelerine yönlendirip durdu. O yüzden de maalesef indiremedim ve bu yüzden acaba Google Drive vs. üzerinden yükleme yapabilir misiniz diye rica ettim. Herkesin eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederim emekleriniz için.
Dediğim anlaşılmamış demek ki ben bütün oyunları torrent olarak yükledim ve sana yeni oyun indirme konusunun linkini verdim ama
benim paylaştığım oyun linkleri torrent indirmesi yani direk tek tek linklerle uğraşmak yerine bir kerede tek dosyaya tıklayıp birbirleriyle paylaşan insanların oyunları birbirlerine gönderme yöntemi diyebilirim buna da torrent deniyor. Torrent nedir bilmiyor musun diye sorayım?
Böylece o dediğin sıkıntıları çekmezsin demiştim yani bir sürü yeni sayfa 50 tane ayrı linkle uğraşmazsın diye sana yeni link vermiştim.
Tabi bunun içinde bir torrent programı kullanman gerekiyor onu da hatırlatayım. Yani ben sana filecrypt yerine başka bir yöntem önermiştim.

Neyse şimdi gelelim sen ve bilmeyenler için küçük bir öğretici bilgi vermeye. Yani torrent istemiyorsun illa buradan indireceksin diyelim. ;)

Öncelikle sen hariç kimse şikayet etmemiş, buradan bu sorunu çözemeyen yani indirmeyi başlatamayan tek sen de olabilirsin varsayımını da çıkartabiliriz sanırım tabi bunu bilemem aslında ama filecrypt sitesi dosyalar silinmesin diye bağlantıyı koruyan bir depolama yeridir yani böyle
paylaşılmış olması zaten doğru olan yöntemdir. Ama tabi oralardan indire bilmeyi öğrenmek gerekir işte bu kısımda size yardımcı olacağım.

Bu siteden çok büyük ihtimal ile indiremiyor olmanızın ve bir sürü farklı site açılmasının ve download linkine ulaşamamanızın sebebi tahminim şudur: Kullandığınız anti virüs programı sizi engelliyor ve sizi farklı sitelere yönlendiriyor yani başka siteler açıyor bu yüzden araya reklam siteleri giriyordur.

Çözüm ise bu linkleri indirirken Anti Virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmak yada kapatmaktır. Lütfen deneyiniz.
(Bir ihtimal Anti Virüs programı kullanmıyorsanız Windows Korumasını (kalkan ikonlu) kapatmanız gerekir diye düşünüyorum. Yani sorun
sizin bilgisayarınızın koruması sizi engelliyor olmalı. Bu sitelerden indirmek için korumanızı kapatmanız gerekir. Bu kadar basit işte. :))

Bir tüyo daha vereyim filecrypt sitesinde Download linkine basmadan önce klavyeniz'de Ctrl tuşunu basılı tutup mouse ile o linke tıklarsanız
bulunduğunuz internet tarayıcıda yeni bir sekme açılarak size bu konuda geçen zippyshare indirme bağlantısını verecektir. Kolay gelsin.

Son bir tavsiyem de tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsan eklenti olarak reklamların çoğunu engelleyen uBlock Origin kullanmanı öneririm.
Diğer tarayıcılarda da vardır aynısı muhtemelen ve bu reklam engelleyici eklentiler çok çeşitli bir sürü vardır.

Son düzenleme:

TXGOOOD

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
16
2
3

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

tesekkurler

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8
Ho
Dediğim anlaşılmamış demek ki ben bütün oyunları torrent olarak yükledim ve sana yeni oyun indirme konusunun linkini verdim ama
benim paylaştığım oyun linkleri torrent indirmesi yani direk tek tek linklerle uğraşmak yerine bir kerede tek dosyaya tıklayıp birbirleriyle paylaşan insanların oyunları birbirlerine gönderme yöntemi diyebilirim buna da torrent deniyor. Torrent nedir bilmiyor musun diye sorayım?
Böylece o dediğin sıkıntıları çekmezsin demiştim yani bir sürü yeni sayfa 50 tane ayrı linkle uğraşmazsın diye sana yeni link vermiştim.
Tabi bunun içinde bir torrent programı kullanman gerekiyor onu da hatırlatayım. Yani ben sana filecrypt yerine başka bir yöntem önermiştim.

Neyse şimdi gelelim sen ve bilmeyenler için küçük bir öğretici bilgi vermeye. Yani torrent istemiyorsun illa buradan indireceksin diyelim. ;)

Öncelikle sen hariç kimse şikayet etmemiş, buradan bu sorunu çözemeyen yani indirmeyi başlatamayan tek sen de olabilirsin varsayımını da çıkartabiliriz sanırım tabi bunu bilemem aslında ama filecrypt sitesi dosyalar silinmesin diye bağlantıyı koruyan bir depolama yeridir yani böyle
paylaşılmış olması zaten doğru olan yöntemdir. Ama tabi oralardan indire bilmeyi öğrenmek gerekir işte bu kısımda size yardımcı olacağım.

Bu siteden çok büyük ihtimal ile indiremiyor olmanızın ve bir sürü farklı site açılmasının ve download linkine ulaşamamanızın sebebi tahminim şudur: Kullandığınız anti virüs programı sizi engelliyor ve sizi farklı sitelere yönlendiriyor yani başka siteler açıyor bu yüzden araya reklam siteleri giriyordur.

Çözüm ise bu linkleri indirirken Anti Virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmak yada kapatmaktır. Lütfen deneyiniz.
(Bir ihtimal Anti Virüs programı kullanmıyorsanız Windows Korumasını (kalkan ikonlu) kapatmanız gerekir diye düşünüyorum. Yani sorun
sizin bilgisayarınızın koruması sizi engelliyor olmalı. Bu sitelerden indirmek için korumanızı kapatmanız gerekir. Bu kadar basit işte. :))

Bir tüyo daha vereyim filecrypt sitesinde Download linkine basmadan önce klavyeniz'de Ctrl tuşunu basılı tutup mouse ile o linke tıklarsanız
bulunduğunuz internet tarayıcıda yeni bir sekme açılarak size bu konuda geçen zippyshare indirme bağlantısını verecektir. Kolay gelsin.

Son bir tavsiyem de tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsan eklenti olarak reklamların çoğunu engelleyen uBlock Origin kullanmanı öneririm.
Diğer tarayıcılarda da vardır aynısı muhtemelen ve bu reklam engelleyici eklentiler çok çeşitli bir sürü vardır.
[/QUOTE

Bak kardeşim. Öncelikle Yermek nedir biliyor musun? Bende sana bunu sorayım.
Yermek: Alaylı bir şekilde karşındakinin kusurlarını dile getirmek demektir, Ki bu aslında senin sandığın şey.
Çünkü ben çok şükür PC den iyi anlıyorum. Kırık PS4 kullanıp bir tane oyuna para vermeden bir sürü oyun yükleyip oynayabildiysem (ki kendimi Ps4'ten hiç anlamaz biri olarak kabul ederim) PC de çok şükür torrentler, DLL'ler, System 32 bitler yada 64 bitler, microsoft net framework 2.0 lar, 3.0 lar yada bunları içinde birlikte bulunduran 3.5 lar vs., ya da cracklar, serialler, antivirüsler, defenderlar, başlat+r (çalıştırlar), başlat+D (masaüstü), başlat +e (bilgisayarım) vs. vs. çok şükür kafam basar yani PC'ye. Keşke yanımda olaydın da seninle on parmak konusunda kapışsaydık :) Hatta torrentten önce limewire vardı belki yaşın yetiyorsa bilirsin torrentle aynı mantık çalışan. Onda da eskiden video falan indirirdik. Velhasıl kelam PC den sanmadığın kadar anlarım kardeşim. Gel gelelim chrome da ctrl'ye basılı tutarken mouse'un SOL TUŞU ile (yanlış bilmiyorum değil mi, sol tuş olacaktı :)) tıkladığın linkin yeni sekmede açılmasını öğrettiğin kısma :) Mesela arada ctrl+T'de kullanırım. Tab, yani sekme den anlarsın :) İstersen bana forumdan uzun uzun yazıp en son cevapla demeden hemen önce bi ctrl+W yap istersen. Çok güzel bir şakadır :) Bu espiriyide yapayım da kısa yol bilgimi bi zahmet sen sorgulama.
Tüm bunları bildiğimi oturup burada çocuk gibi neden yazdım? Çünkü karşımda senin gibi insanları yermekten zevk alan biri var. Elbette senin kadar bilemem. Ben oyunları fix vs. yapamam ama oyunları pc'me, Ps'me yükleyebilecek kadar da pc bilgim var çok şükür. Hele hele Torrentden başka zaten elimden geldiği kadar download için başka uygulama kullanmam yada direkt link yapmam ama yanlış hatırlamıyorsam direkt linkli paylaştığın yani alıntı yaptığın bu paylaşımda senin "torrent linki yakında eklenecektir" diye bir notun vardı ve bende ona istinaden zaten direkt link ile denedim ve fakat direkt link ile indirme konusunda da filecryptdan böyle bir problem yaşadım ve sana bildirmek istedim sadece. Ben zaten o mesajı sana yazdıktan ve sen torrent linkini ekledikten sonra torrente yöneldim hemen. Ama sen cevap yazdığın için bende sana sadece "torrente zaten döndüm" yazmadım da "sadece direkt link üzerinden böyle bir problem var" diye paylaşmak istedim. Mesela, "Kardeşim ben zaten torrent linkini gördüm şu an torrenteyim ama direkt linkte de böyle bir problem var deseydim" herhalde sen böyle alaycı bir şekilde bu kadar uzun uzuna destan yazmıyor olacaktın. Bana uzun uzun torrentin tanımını yapmıyor olacaktın. Yoksa bende direkt link indirme sitelerinin bir çoğunu iyi bilirim. Bir zamanlar rapidshare vardı vay anam vay. Ne güzel crack yapar, lisans alır, yüksek hızlarda indirirdik :) Neyse. Umarım buraya kadar sana birşeyleri anlatabilmişimdir. Hani filecrypt gibi sitelerden indirmenin bi ilmi var demişsin ya :) O yüzden.

Gel gelelim 2. konuya. "Kullandığınız anti virüs programı sizi engelliyor ve sizi farklı sitelere yönlendiriyor yani başka siteler açıyor bu yüzden araya reklam siteleri giriyordur" demişsin. Ben bundan daha komik bi açıklama görmedim :) Ki doğru olduğunu varsayalım, benim o zaman bayramda misafirlikte iken kullandığım abimin pc sinde antivirüs zaten yoktu. Keza kendisi de yan yana 6 tane bilgisayarı kurup Knight online dan para kasan birisidir ve antivirüs vs. ihtiyaç duymaz. O kendi yolunu bulur. Windows Defender, Güvenlik duvarı ise zaten hep kapalıdır ki bence yine alakası yok :) çünkü biz o sırada uploaded.net'ten football manager 2019'un torrent linki vb. bir kaç küçük dosya indiriyorduk ve onlarda da bir kaç reklam açıp nihai downloadı başlatabildik :) Örneğin taraftarium.netten maç izleyim dersin. Onda da aynı mantık, bi kaç tıklamayla bir kaç reklam izletir sana ama sonunda yayını başlatır. Nihayetinde bu tür sitelerin kazanç sistemi zaten budur. O sebeple Ne antivirüsler, ne güvenlik duvarları, ne de o eklentiler zippyshare download linkine yönlendirilmem konusunda bi engeldi benim için. Çünkü bu tür siteler zaten önce bir kaç reklam açtırır sana o linke bir kaç kere tıklattırarak ve sonrasında nihai download linkine erişime izin verir ya da direkt downloadı başlatır. bahsettiğin eklenti, antivirüsler vs. sadece arada o reklamların açılmasına izin vermez ki genelde bu da o sayfanın hiç açılmamasına ya da bağlantıyı komple kapatmaya sebep olur ki daha çok uğraştırır. Bir de zırt bırt engellendi engellendi uyarısını görmeyi hiç sevmem. Reklam açılır bende ctrl+W'mi yaparım. 1 saniyelik işlem. Ama çoğu site genelde bc.vy tarzı indirmeye yönlendirenler için ayrı bir sekmede açar ve o sürenin geçmesinin ardından download linkini verirler ki senin kullanacağın o eklenti muhtemelen o sekmenin açılmasına hiç bir zaman müsaade etmeyecektir ve indirme bir türlü başlamayacaktır.

Neyse herkesin tercihi. Demem o ki; senin kadar eminim bilmiyorum pc yi. Ama indirme işini ve operatörlük kısmını 2 sene internet kafe işletmiş (sahibi olarak) biri olarak iyi bilirim. Ki benim senin emeğine saygımdan defalarca cevabımda teşekkür etmeme rağmen senin beni yermen, dalga geçer gibi 3 yaşındaki çocukların bildiklerini bana öğretmeye çalışman hoş değil. Bu forumda güzel işler yapıyorsun, biraz da kibar ol ki insanlar seni hem bilgili hem efendi bilsinler. Diğer türlü sadece bilgili görünmek hayatta işini görmez. Nacizhane tavsiyem budur. her ne olursa olsun yine de Emeğine sağlık.
İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

mavi_isyan

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
63
5
8
teşekürler

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Bak kardeşim. Öncelikle Yermek nedir biliyor musun? Bende sana bunu sorayım.
Yermek: Alaylı bir şekilde karşındakinin kusurlarını dile getirmek demektir, Ki bu aslında senin sandığın şey.
Çünkü ben çok şükür PC den iyi anlıyorum. Kırık PS4 kullanıp bir tane oyuna para vermeden bir sürü oyun yükleyip oynayabildiysem (ki kendimi Ps4'ten hiç anlamaz biri olarak kabul ederim) PC de çok şükür torrentler, DLL'ler, System 32 bitler yada 64 bitler, microsoft net framework 2.0 lar, 3.0 lar yada bunları içinde birlikte bulunduran 3.5 lar vs., ya da cracklar, serialler, antivirüsler, defenderlar, başlat+r (çalıştırlar), başlat+D (masaüstü), başlat +e (bilgisayarım) vs. vs. çok şükür kafam basar yani PC'ye. Keşke yanımda olaydın da seninle on parmak konusunda kapışsaydık :) Hatta torrentten önce limewire vardı belki yaşın yetiyorsa bilirsin torrentle aynı mantık çalışan. Onda da eskiden video falan indirirdik. Velhasıl kelam PC den sanmadığın kadar anlarım kardeşim. Gel gelelim chrome da ctrl'ye basılı tutarken mouse'un SOL TUŞU ile (yanlış bilmiyorum değil mi, sol tuş olacaktı :)) tıkladığın linkin yeni sekmede açılmasını öğrettiğin kısma :) Mesela arada ctrl+T'de kullanırım. Tab, yani sekme den anlarsın :) İstersen bana forumdan uzun uzun yazıp en son cevapla demeden hemen önce bi ctrl+W yap istersen. Çok güzel bir şakadır :) Bu espiriyide yapayım da kısa yol bilgimi bi zahmet sen sorgulama.
Tüm bunları bildiğimi oturup burada çocuk gibi neden yazdım? Çünkü karşımda senin gibi insanları yermekten zevk alan biri var. Elbette senin kadar bilemem. Ben oyunları fix vs. yapamam ama oyunları pc'me, Ps'me yükleyebilecek kadar da pc bilgim var çok şükür. Hele hele Torrentden başka zaten elimden geldiği kadar download için başka uygulama kullanmam yada direkt link yapmam ama yanlış hatırlamıyorsam direkt linkli paylaştığın yani alıntı yaptığın bu paylaşımda senin "torrent linki yakında eklenecektir" diye bir notun vardı ve bende ona istinaden zaten direkt link ile denedim ve fakat direkt link ile indirme konusunda da filecryptdan böyle bir problem yaşadım ve sana bildirmek istedim sadece. Ben zaten o mesajı sana yazdıktan ve sen torrent linkini ekledikten sonra torrente yöneldim hemen. Ama sen cevap yazdığın için bende sana sadece "torrente zaten döndüm" yazmadım da "sadece direkt link üzerinden böyle bir problem var" diye paylaşmak istedim. Mesela, "Kardeşim ben zaten torrent linkini gördüm şu an torrenteyim ama direkt linkte de böyle bir problem var deseydim" herhalde sen böyle alaycı bir şekilde bu kadar uzun uzuna destan yazmıyor olacaktın. Bana uzun uzun torrentin tanımını yapmıyor olacaktın. Yoksa bende direkt link indirme sitelerinin bir çoğunu iyi bilirim. Bir zamanlar rapidshare vardı vay anam vay. Ne güzel crack yapar, lisans alır, yüksek hızlarda indirirdik :) Neyse. Umarım buraya kadar sana birşeyleri anlatabilmişimdir. Hani filecrypt gibi sitelerden indirmenin bi ilmi var demişsin ya :) O yüzden.

Gel gelelim 2. konuya. "Kullandığınız anti virüs programı sizi engelliyor ve sizi farklı sitelere yönlendiriyor yani başka siteler açıyor bu yüzden araya reklam siteleri giriyordur" demişsin. Ben bundan daha komik bi açıklama görmedim :) Ki doğru olduğunu varsayalım, benim o zaman bayramda misafirlikte iken kullandığım abimin pc sinde antivirüs zaten yoktu. Keza kendisi de yan yana 6 tane bilgisayarı kurup Knight online dan para kasan birisidir ve antivirüs vs. ihtiyaç duymaz. O kendi yolunu bulur. Windows Defender, Güvenlik duvarı ise zaten hep kapalıdır ki bence yine alakası yok :) çünkü biz o sırada uploaded.net'ten football manager 2019'un torrent linki vb. bir kaç küçük dosya indiriyorduk ve onlarda da bir kaç reklam açıp nihai downloadı başlatabildik :) Örneğin taraftarium.netten maç izleyim dersin. Onda da aynı mantık, bi kaç tıklamayla bir kaç reklam izletir sana ama sonunda yayını başlatır. Nihayetinde bu tür sitelerin kazanç sistemi zaten budur. O sebeple Ne antivirüsler, ne güvenlik duvarları, ne de o eklentiler zippyshare download linkine yönlendirilmem konusunda bi engeldi benim için. Çünkü bu tür siteler zaten önce bir kaç reklam açtırır sana o linke bir kaç kere tıklattırarak ve sonrasında nihai download linkine erişime izin verir ya da direkt downloadı başlatır. bahsettiğin eklenti, antivirüsler vs. sadece arada o reklamların açılmasına izin vermez ki genelde bu da o sayfanın hiç açılmamasına ya da bağlantıyı komple kapatmaya sebep olur ki daha çok uğraştırır. Bir de zırt bırt engellendi engellendi uyarısını görmeyi hiç sevmem. Reklam açılır bende ctrl+W'mi yaparım. 1 saniyelik işlem. Ama çoğu site genelde bc.vy tarzı indirmeye yönlendirenler için ayrı bir sekmede açar ve o sürenin geçmesinin ardından download linkini verirler ki senin kullanacağın o eklenti muhtemelen o sekmenin açılmasına hiç bir zaman müsaade etmeyecektir ve indirme bir türlü başlamayacaktır.

Neyse herkesin tercihi. Demem o ki; senin kadar eminim bilmiyorum pc yi. Ama indirme işini ve operatörlük kısmını 2 sene internet kafe işletmiş (sahibi olarak) biri olarak iyi bilirim. Ki benim senin emeğine saygımdan defalarca cevabımda teşekkür etmeme rağmen senin beni yermen, dalga geçer gibi 3 yaşındaki çocukların bildiklerini bana öğretmeye çalışman hoş değil. Bu forumda güzel işler yapıyorsun, biraz da kibar ol ki insanlar seni hem bilgili hem efendi bilsinler. Diğer türlü sadece bilgili görünmek hayatta işini görmez. Nacizhane tavsiyem budur. her ne olursa olsun yine de Emeğine sağlık.
İyi çalışmalar.

Yazıklar olsun sana kişiliği gelişmemiş kendisine yardım etmek için yazılan mesajı bilmem neresinden anlayan şahsiyete.

Elhamdülillah Müslümanım Allah'a inanır vazifelerimi yerine getiren inançlı biriyim ve buna dayanarak sana diyorum ki;
Sana yazdığım yazıyı yazarken daha önceki yazışmalarımızdan çok bilmediğini hissettiğim bu konularda yardımcı olmak için yazdım.
Allah belamı versin ki içimden, aklımdan seni yermek küçümsemek maksadı ile o yazıyı yazdıysam ve ben sana kolaylık olsun bu konuları arkadaş bilmiyor demek ki diye düşünüp yardımcı olmak için detaylı yazayım demişken sen nasıl bir anlayışla okudun o yazıyı da böyle anladın.

Senin gibi anlayışsız kendini bir şeyler biliyor sanan ama aslında bir şeyden anlamayan insanlarla karşılaşmaktan sıkıldım. Yerme böyle olur.
Hak ettiğin ve bundan sonra benden göreceğin davranış bu. Sen iyiliği yardımı anlamayan ve hak etmeyen birisin. Layık olduğunu alacaksın.

Daha istekte bulunduğun soru sorduğun filecrypt linki olan bu konuyu benim açmadığımı yani o linklerin benim olmadığının farkında bile değilsin. Sen benim açtığımı sanıyorsun bir de ona göre cevap döşemişsin yazında bana.

Sen bu benim açtığımı sandığın başkasının konusunda "Kolay gelsin. Filecrypt dan dosya indiremiyorum. Acaba googledrive vb. yükleyebilir misiniz?" diye sormuşsun. Bende senin filecrypt den indiremediğini anlayarak sana aynı oyunu bulabileceğin kendi torrent oyun konu linkimi vermişim ve sen de cevaben bana "filecrypt'den indiremediğini reklamlar çıktığını bir türlü olmadığını açıklayarak bana teşekkür de etmişsin" ve benim verdiğim torrent konusuna gidip bu sefer de orada "Link çalışmıyor mu acaba?" diye yazmıştın. Ben de bu soruna cevap olarak linkin çalıştığını ama indirebilmek için torrent programı kullanılması gerektiğini yazmışım hatta sonraki mesajımda da senin için torrent programı indirme bağlantısı vermişim ve sen de bunu beğenmişsin.

Yani gördüğün gibi ben sana en başından beri hep yardım etmeye çalışmışım bu kadar bilgi vermişim seni yerecek biri böyle mi davranır bunları mı yapar otur bir daha düşün bakalım sonra belki ben ne yaptım bana yardım etmek isteyen insanı yanlış anlayıp kırdım diyebilirsin belki. Ama sen hem başkasının açtığı filecrypt konusundan indirme yapamayıp hem de benim torrent konumdan indiremeyince işte yazdığın mesajlar ortada, ben de dedim tamam karşımdaki çok şey bilmiyor demek ki diyerek iyi niyetimle sana detaylı o senin yanlış anladığın yardım yazımı yazmışım ama sen o yazımı nerelere çekmişsin.

Olaylar bu şekilde gelişti işte. Ben senin her iki konuda yazdığın mesajlardan hem normal linklerden hem torrent linkinden indiremediğini görünce sana yardım olsun diye o senin anlayamadığın tavsiyelerimi yani Anti virüs varsa kapatarak denemen gerektiği ve filecrypt gibi sitelerde CTRL ile Download linkine basarsan reklam yerine doğru zippyshare indirme sayfası açılabileceğini ve hatta sana kullandığın tarayıcıya adıyla beraber reklam engelleme eklentisi tavsiyemi anlayamamışsın (zaten bu tavsiyelerimi denesen indirmeyi başarıp anlayacaksın ama nerede o kafa, bir de bu yardımlarımı anlamayıp seni yerdiğimi falan düşünmüşsün ve bana bu konularda da döşemişsin ya daha ne deyim sana) ve ben bilmeyen biri var karşımda herhalde diye düşünerek yardım için yazdıklarımı nerenden anlayarak bana o cevapları yazdın daha doğrusu döşedin anlamak mümkün değil.

İşte gerçekleri anlatarak döşemek böyle olur senin gibi kibirli, bir şeyleri biliyormuş gibi örneklemeler vererek bir şey bildiğini göstermeye çalışarak yazdığın yazı ile olmaz.

Ben en başından beri sana yardımcı olmaya çalıştığımı göremeyecek kadar körmüsün her iki konuda yadığımız mesajlar orada git bir bak gel tekrar yoksa için mi fesat böyle cevap yazdın bunu anlayamıyorum. Ama yardımı hak etmeyen insanlardan biri olduğunu benim gözümde söyleyebilirim. Çünkü kendisine yardım etmek isteyeni böyle ters anlayan biri için başka ne denir bilemiyorum.

Ben ne seni yermek ne de alay etmek için bir şey yazmadım sen öyle anlamak istemişsin sana yemin de veriyorum ki yardım için yazdım.

Senin yardım mesajımı tersinden anlayıp bana yazdıklarından sonra pardon döşediklerinden sonra şimdi ben de sana aynısını yapayım.
Hakkımdır değil mi?

- O senin şunu biliyorum bunu biliyorum, bu kadar eskiyim şu programları kullandım, bu kısayolları biliyorum dediğin şeyleri şu an çocuklar bile biliyorlar farkındasın değil mi?! Bu dediklerinle kendini çok şey biliyor gibi ispatlamaya çalışıyorsan benden sana tavsiye yapma.

- Filecrypt dosya deposundan link indirmeyi başaramamış biri olarak kendini bir şeylerden anlıyor sanıyorsan maalesef öyle değil.
O linkler sağlam ve hepsi çalışıyor yani beceremeyen sensin ve daha reklamları bile atlatıp geçememişsin. Bilgin bu kadar işte.
Dediğim tavsiyelere deneseydin olduğunu görür ve boş boş yazdığın o saçmalıkları yazmazdın. Mesajının sondan bir önceki paragrafını diyorum. Yani yazdıklarından aslında PC de orta seviye bir kullanıcı olduğunu kendinin çok şey bildiğini sanan biri olduğunu ama aslında öyle olmadığını ben görüyorum zaten ama şimdi yermeyeyim seni.

- Bana yazdığın cevap yazısını bile kendi mesajın ile iç içe sokmuşsun yani onu da becerememişsin. Evet bu sefer yerdim seni. Çünkü hak ettin.

- Alaycılık senin yaptığın gibi "yaşın yetiyorsa bilirsin" diyerek olur. Yaşım solda resmin altında yazıyor bak yetiyor muymuş bakalım.

Şahsen yardımdan anlamayan karşıdakinin iyi niyetini bile tersinden anlayan biri olarak senden tavsiye alacak değilim hele kibarlık olsun
efendilik olsun bu sözleri senin ağzına bile almaman gerekir. Anlatabilmişimdir umarım. (Sanmıyorum ama) Cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:

mlutfu

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
98
7
8
Sen gayet yererek yardımcı olmaya çalıştın iki kere iki dört. Sana kibar kibar filecrypt linkleri ile ilgili bir sorun var demişim teşekkür etmiş konuyu kapatmışım. Sonrasında da torrenti gördüm zaten ve şu anda indiriyorum. Belki pc den, belki internet ağından kaynaklı torrent uygulaması linki yakalayamadı ve torrente manüel girdiğimde dahi dosyayı bulamadı. Bundan mütevellit torrent tarafına da "link çalışmıyor mu acaba?" diye yazdım. Sana davrandığım sekil de sen yardim ettiğin insanlara davranmıyorsun. En azından bana karşı öyle davrandın. Yok anlaşılmıyor muyum, yok torrenti bilmiyor musun, sen ve bilmeyenler için vs. Vs. Bir sürü alaycı cümle kurmuşsun. Karşındaki insanda bunları bilmediğini sezdin diyelim. O zaman sezgilerini dile getirmeden "kardeşim filecrypta dosya bu şekilde indirilir, eğer olmuyorsa torrent dene. Torrentte de torrent uygulaması gerekir, bilgin olsun" deyip arada kullandığın o Yukarda yazdığın cümlecikleri kurmana hiç gerek yok. Bu karşındakini yermek olur. Küçümsemek olur. Ben zaten sana senin kadar bildiğimi iddia etmedim. Hatta bildiklerimin de 3 yasinda bir cocuk tarafından bilinebilecegini bile ima ettim. Ki sende cevabında ilkokul çocukları bile bilir demissin. E o zaman sen ne diye bana çoluk çocuğun bile bildiğini bildiğin şeyler için iğneleyici cevaplar veriyorsun. Tamam anladık birseyler biliyorsun, kırıyorsun, yüklüyorsun vesselam. Ama karşında senden yardım isteyen birini ezikleme hakkını vermiyor bu sana. Sana iki kere ustuste ayni soru da sorulabilir. Sıkıldıysan cevap yazmaktan forumculuk oynayamayacaksın. Eğer forumda da moderatörlük yapıyorsan kimseye alaycı davranmayacaksın. Sen bildiğini yazarsın. Ekstradan "sen ve bilmeyenler için bunu yazıyorum ha..." gibi bir cumle kurmana gerek var mi? Bilen bilir zaten bilmeyen de faydalanır. sen o cümleyi kurmadığın vakit bilmeyenler yazından faydalanamayacak mı? Sen orada "sen ve bilmeyenler için" yazdiginda bilmeyenler "gelin gelin, burada bilmeyenler için denilmis, hemen öğrenelim o vakit" mi diyecekler? Ya da forumda arama butonunda "bilmeyenler" diye yazıp arattığım vakit senin yazin mi gelecek? Bunu anlatamiyorum sana. Bu tip kelimeler kullanmasan da istifade etmek istiyen zaten gereken bilgiyi alır. Sen ve bilmeyenler için demene gerek yok. Bu işte psikolojik olarak "burada bilgi veren benim arkadaş, siz de bilmeyenler ve benim engin bilgilerimden faydalanmak isteyenlersiniz" demenin eş anlamlısı olup egonu tatmin etmektir. Hadi onu da geçtim. Benim sana yazdığım cevapta sırf sen yerdin diye bende yeri geldi yerdim ama sen en son ki verdiğin cevapta bile "yok kafan basmıyor, yok kişiliği gelişmemiş, yok lafı neresinden anlayan ve bunun gibi bir sürü ağza alınmayacak hakaretlerle dolu cümleler kullanıyorsun. Ki sonunda yine de emeğine sağlık demiş olmama ve sana hakaret etmemiş olmama rağmen. Ben sana hakaret etmedigim halde bana hakaret etme hakkını sen kendinde nasıl buluyorsun? Yukarda bahsettiğim egon yüzünden yani çok bildiğin için mi bana hakaret etme hakkını buldun kendinde? Ne diyeyim, Seni doğru analiz ettiğimi düşünüyorum ve sende tebrikler Beni yanıltmadın. Özür zaten hiç beklemiyorum hakaretlerin için. Sebebini sorma çünkü cevabı hakaret kokuyor ve ben senin düştüğün duruma düşmek istemiyorum. Hadi eyvallah.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Sen gayet yererek yardımcı olmaya çalıştın iki kere iki dört. Sana kibar kibar filecrypt linkleri ile ilgili bir sorun var demişim teşekkür etmiş konuyu kapatmışım. Sonrasında da torrenti gördüm zaten ve şu anda indiriyorum. Belki pc den, belki internet ağından kaynaklı torrent uygulaması linki yakalayamadı ve torrente manüel girdiğimde dahi dosyayı bulamadı. Bundan mütevellit torrent tarafına da "link çalışmıyor mu acaba?" diye yazdım. Sana davrandığım sekil de sen yardim ettiğin insanlara davranmıyorsun. En azından bana karşı öyle davrandın. Yok anlaşılmıyor muyum, yok torrenti bilmiyor musun, sen ve bilmeyenler için vs. Vs. Bir sürü alaycı cümle kurmuşsun. Karşındaki insanda bunları bilmediğini sezdin diyelim. O zaman sezgilerini dile getirmeden "kardeşim filecrypta dosya bu şekilde indirilir, eğer olmuyorsa torrent dene. Torrentte de torrent uygulaması gerekir, bilgin olsun" deyip arada kullandığın o Yukarda yazdığın cümlecikleri kurmana hiç gerek yok. Bu karşındakini yermek olur. Küçümsemek olur. Ben zaten sana senin kadar bildiğimi iddia etmedim. Hatta bildiklerimin de 3 yasinda bir cocuk tarafından bilinebilecegini bile ima ettim. Ki sende cevabında ilkokul çocukları bile bilir demissin. E o zaman sen ne diye bana çoluk çocuğun bile bildiğini bildiğin şeyler için iğneleyici cevaplar veriyorsun. Tamam anladık birseyler biliyorsun, kırıyorsun, yüklüyorsun vesselam. Ama karşında senden yardım isteyen birini ezikleme hakkını vermiyor bu sana. Sana iki kere ustuste ayni soru da sorulabilir. Sıkıldıysan cevap yazmaktan forumculuk oynayamayacaksın. Eğer forumda da moderatörlük yapıyorsan kimseye alaycı davranmayacaksın. Sen bildiğini yazarsın. Ekstradan "sen ve bilmeyenler için bunu yazıyorum ha..." gibi bir cumle kurmana gerek var mi? Bilen bilir zaten bilmeyen de faydalanır. sen o cümleyi kurmadığın vakit bilmeyenler yazından faydalanamayacak mı? Sen orada "sen ve bilmeyenler için" yazdiginda bilmeyenler "gelin gelin, burada bilmeyenler için denilmis, hemen öğrenelim o vakit" mi diyecekler? Ya da forumda arama butonunda "bilmeyenler" diye yazıp arattığım vakit senin yazin mi gelecek? Bunu anlatamiyorum sana. Bu tip kelimeler kullanmasan da istifade etmek istiyen zaten gereken bilgiyi alır. Sen ve bilmeyenler için demene gerek yok. Bu işte psikolojik olarak "burada bilgi veren benim arkadaş, siz de bilmeyenler ve benim engin bilgilerimden faydalanmak isteyenlersiniz" demenin eş anlamlısı olup egonu tatmin etmektir. Hadi onu da geçtim. Benim sana yazdığım cevapta sırf sen yerdin diye bende yeri geldi yerdim ama sen en son ki verdiğin cevapta bile "yok kafan basmıyor, yok kişiliği gelişmemiş, yok lafı neresinden anlayan ve bunun gibi bir sürü ağza alınmayacak hakaretlerle dolu cümleler kullanıyorsun. Ki sonunda yine de emeğine sağlık demiş olmama ve sana hakaret etmemiş olmama rağmen. Ben sana hakaret etmedigim halde bana hakaret etme hakkını sen kendinde nasıl buluyorsun? Yukarda bahsettiğim egon yüzünden yani çok bildiğin için mi bana hakaret etme hakkını buldun kendinde? Ne diyeyim, Seni doğru analiz ettiğimi düşünüyorum ve sende tebrikler Beni yanıltmadın. Özür zaten hiç beklemiyorum hakaretlerin için. Sebebini sorma çünkü cevabı hakaret kokuyor ve ben senin düştüğün duruma düşmek istemiyorum. Hadi eyvallah.
Bak arkadaşım,

Ben Allah'ın adını verdim, yemin de ettim ve senin her iki konudan da indiremeyip yazdığın mesajlardan yapamadığını görerek az bilgin olduğunu düşünerek sana yardım için o detaylı mesajı yazdım yani bilmediğini düşünerek basit bir şekilde anlatım yaptım.
Daha ne diyeyim sana, kötü niyetle yazdıysam yada başka bir şey düşünerek yazdıysam yani senin sandığın gibi alay yerme vb. şeyler aklımın ucundan bile geçtiyse Allah benim belamı versin hatta sen söyle ne dersen kabulüm diyorum sana. Sen yanlış anladığını bile kabul edemeyecek kadar vurdumduymazsın ve kendini haklı sanıyorsun. Ya arkadaş sana yardım ettiğime edeceğime pişman ettin beni düşün artık sen nasıl birisin.

Zaten her sorduğun soruya ben yardımcı olmak için cevap vermişim bunun farkında değil misin?

Şimdi kendini haklı çıkartmaya çalışma. Sen benim yardım mesajımı yanlış anlayıp bana o yazdığın şeyleri söyleyeceksin ben de sana hak ettiğin cevabı verince ben mi kötü mü olacağım. Hem yardım edeyim hem senden bir ton laf yiyeyim hem de sana cevap vermeyeyim.
Bunu istiyorsun sanırım. Ama öyle bir dünya yok sen karşıdakine nasıl davranırsan onu alırsın hem de sana yardımcı olmaya çalışan birine bu muameleyi yapıyorsun. Sen hangi insan iyi niyetli kim kötü niyetli bunu anlayamıyorsun bile.

Sen bana yazdıkların için sana sonra verdiğim o cevabı hak ettin. Bunu da yazımda belirttim sana zaten. Şimdi yağ gibi su üstüne çıkma istersen yok yeni yazdığım mesajda şöyle demişim yok böyle demişim. Sana yardım edene ve etmek isteyen birine verdiğin cevabı düşünürsen bunları hak ettiğinin de farkın varmış olman gerekir ama görüyorum ki hala aynı yerdesin bir adım ilerleme kaydedemedin.

Sen sana yardım etmek isteyeni anlamayıp öyle yazdığın için benden özür dilemelisin ki bir de utanmadan sanki sen kendin özür bekliyorsun. Ayıp ayıp.

Olanlar bunlar ama sen hala başka kafadasın sana laf anlatmak mümkün değil. Yardımı bile yanlış anlamayandan zaten ne beklenir.
Filecerypt linkleri sağlam. Sen yapamadın ben yardımcı olmaya çalıştım.
Torrent linki sağlam sen yapamadın yine ben yardımcı olmaya çalıştım.
Bunları yapamayınca da bilmediğini düşünerek sana detaylı yardım mesajı attım onu da bilmem nasıl ters anladın.

Şimdi de yok şöyle dedin yok böyle dedin diye kendini kurtarmaya çalışıyorsun.

Sana bu kadar yardımcı olmaya çalıştığım için kendime kızıyorum ve haram olsun sana yardımlarım. Bir daha seninle muhatap olmak istemiyorum. Çünkü sen yardımı bile anlamayan bir kişiliksin.

Ben hatasının farkına varır da özür diler belki diye umarken sen hala aynı yerdesin.

Haydi eyvallah demişsin mesajının sonunda gidiyorsundur umarım çünkü senin gibi bir üye paylaşımlarımdan yararlansın istemem yada yardımcı olmak da istemem. Hak eden insanlar, emeğin hakkını veren, nazik, teşekkür etmeyi bilen, anlayışlı ve yardım edilmeye çalışıldığını anlayabilen insanlara yardım için burada zamanımı harcıyorum ve elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Tek amacımın her iki siteye de yardımcı olmak için uğraştığımı bilenler bilir. Sen beni tanıyamamışsın. Haydi sana da eyvallah olsun.

SANA YARDIM İÇİN SENİN TERS ANLADIĞIN MESAJIMA DÖNÜP TEKRAR TEKRAR OKUDUM BAŞTAN SONRA BİLMEYEN BİRİNE ÖĞRETİCİ YARDIM YAZISI OLMUŞ YANİ AYNEN BENİM DE İÇİMDEN GEÇEN BU OLDUĞU GİBİ YANİ SANA YARDIM İÇİN DETAYLI YAZMIŞIM. EN KÜÇÜK BİR YERDE NE YERME NE DE ALAY VAR AMA SENİN NEDEN TERS ANLADIĞINI SONRAKİ MESAJLARDAN ANLADIM SENİN BURNUN BÜYÜK, KENDİNİ BİR ŞEYLER YANİ PC BİLİYOR SANAN BİRİ OLDUĞUNU FARK ETTİM SEN BUNDAN KENDİNİ YERME SANMIŞSIN BELLİKİ.
FAKAT O BİLDİĞİNİ YAZDIĞIN ŞEYLER PC BİLMEK DEĞİLDİR BUNU DA BELİRTEYİM YANİ HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORSUN. İŞTE BU BİR YERMEDİR.

Son düzenleme:

memori44

Kullanıcı
9 Ağustos 2020
31
1
8
adamsınnn

Enkara53

Kullanıcı
12 Temmuz 2020
66
14
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

TŞK

cayman

Kullanıcı
17 Ağustos 2020
2
0
1
thanks

tragut

Kullanıcı
20 Ağustos 2020
28
1
3

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

BU OYUNA AİT OYUN İÇERİĞİNİ GÜNCELLEYEN YAMALAR ÇIKMAYA BAŞLAMIŞTIR
teşekkürler

ali_candan

Kullanıcı
23 Temmuz 2020
83
18
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

TŞKLERR

Hk88hk

Kullanıcı
2 Ağustos 2020
37
4
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkür

Papytattoo

Kullanıcı
24 Ağustos 2020
2
0
1
[QUOTE = "Scofield, postagem: 1890, membro: 1"]

6,72
: zippyshare:
[Conteúdo oculto]

6,72
BAIXE O PATCH OFICIAL DO TURCO
[Conteúdo oculto]

[detalhe = 5.05 Correção - turco] [URL unfurl = "true"] https://www.playstationhaber.com/konu/pes2020-ps4-5-05-oyun-fix-indir-cusa14927-v1-01-turkce- opção de idioma adicionada por nós.353 / [/ URL] [/ detalhe]

PATCHES ATUALIZANDO O CONTEÚDO DO JOGO PARA ESTE JOGO COMEÇOU
[URL unfurl = "true"] https://www.playstationhaber.com/ko...patch-data-pack-8-00-agustos-2020-1-yama.646/ [/ URL]
[/ QUOTE]

arzum1800

Kullanıcı
23 Ağustos 2020
85
1
8
tşk....

emrebey

Kullanıcı
30 Ağustos 2020
66
10
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkürler

emrebey

Kullanıcı
30 Ağustos 2020
66
10
8

6.72
[Gizli içerik]

6.72
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]

5.05 Fix - Türkçe

teşekkür

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım