- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,489
- 113

Gözün aydın sabırsızlıkla bekliyordun. Sana kısmetmiş bir de Scofield ile birlikte Türkçe Dil Paketini çalıştırdık.Senelik izin bitti pes 20 düştü cildirdim![]()
Normalde İngilizceydi paylaşılan oyun.
Gözün aydın sabırsızlıkla bekliyordun. Sana kısmetmiş bir de Scofield ile birlikte Türkçe Dil Paketini çalıştırdık.Senelik izin bitti pes 20 düştü cildirdim![]()
şu FİFA20 TÜRKÇE de gelse artık
Zamanını bilemeyiz ama normal linkler geldiğine göre o da her an gelebilir. Ama beklemeden zippyshare den indirebilmeniz mümkün.Torrent ne zaman çıkar acaba
Ben saatler önce bu linklerden indirdim sonra da Scofield ileTürkçe'leştirdik linklerde bir şey yok normalde. Sizdeki sıkıntı nedir?İptal oluyor
Ben internet download manager kullanarak indirdim.61 tane dosya var 20 tane başlatiyorum 15 dk sonra iptal oluyor
Torrent bekleyebilirsiniz o zaman yakında çıkar. Kısmet.Download manager nasıl kullanıldığını bilmiyorum
PES 20'nin farkı neydi peki şuan çıktı?CUSA15546 FIFA 20
kodlu Avrupa sürüm oyun gerekiyor. Bu paylaşılırsa Türkçe Dil olur.
Diğer türlü birinin TR den aldığı oyun CD si bulunup bana gönderilse ben yapardım oyunu sizler için ve CD yi geri gönderirdim ama
kimseden bir haber çıkmıyor.![]()
Bir farkı yok o kadar çok oyun var ki karışık sırada çıkıyor. Elinde oyun CD si olup dump ve paket yapma olayını bilen herkes yapabilir.PES 20'nin farkı neydi peki şuan çıktı?
tşk![]()
[Gizli içerik]
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]
toplu ekleme nasıl yapabilirim idm de tek tek mi indircezBen internet download manager kullanarak indirdim.
teşekkürler![]()
[Gizli içerik]
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]
tsk![]()
[Gizli içerik]
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]
tşkr![]()
[Gizli içerik]
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]
teşekkürler![]()
[Gizli içerik]
RESMİ TÜRKÇE YAMA İNDİR
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK