SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM part li oyun nasıl kurulur (YARDIM) ps4

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28

video çektim derdimi anlatabilmişimdir umarım

gereksiz bilgiler;
6.72
cusa 5847
59 gb usb
dark mode ile kırma yapıyorum
unuttuğum bir şey varsa eklerim yardımlarınızı bekliyorum...

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
kısaca şöyle anlatayım pkgyi rarlara bölüyorlar onları da tekrardan rarlıyorlar yani 2 defa rar işlemi uygulanıyor siz tek boyutlu pkg dosyasına ulaşacaksınız onu da exfat biçimli usbye atacaksınız cihaz yükleme ekraranında sadece pkg uzantılı dosyaları görür.netim iyi olmadığı için videonunuzu tam izleyemedim.

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
kısaca şöyle anlatayım pkgyi rarlara bölüyorlar onları da tekrardan rarlıyorlar yani 2 defa rar işlemi uygulanıyor siz tek boyutlu pkg dosyasına ulaşacaksınız onu da exfat biçimli usbye atacaksınız cihaz yükleme ekraranında sadece pkg uzantılı dosyaları görür.netim iyi olmadığı için videonunuzu tam izleyemedim.
aga videoyu izleyip söylersen daha iyi olur çünkü hata yaptıysam tam yaptığım yeri söylersen ona göre hareket etcem ve dediğiniz gibi yaptım ama hatam da var belli ki :(

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
yardım etmeye çalışıyorum ama nete telden bağlanıyorum netim az.inene rarlı dosyalardan direk pkg dosyası çıkar veya tekrar rarlı dosyalar çıkar başka ihtimal yok yani.tekrar rarlı dosyalar çıkarsa ilk rarlı dosyayı açınca rarın içinde pkg dosyası görünür onu bi yere çıkartıp usbye atacaksınız.

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
yardım etmeye çalışıyorum ama nete telden bağlanıyorum netim az.inene rarlı dosyalardan direk pkg dosyası çıkar veya tekrar rarlı dosyalar çıkar başka ihtimal yok yani.tekrar rarlı dosyalar çıkarsa ilk rarlı dosyayı açınca rarın içinde pkg dosyası görünür onu bi yere çıkartıp usbye atacaksınız.
aga öyle olmuyo işte bunda bişey var 500mb rarın içinden 36 gb dosya çıkıyor ve bundan 30 tane var ben 1 tanesini çıkardım hepsinin adı aynıydı 1 2 diye ekstra adı yoktu(ali1 ali2 gibi değil sadece ali) zaten hepsini çıkarmaya çalışsam 30 tane 36 gb ülkeye sığmaz neyse eğer internetin olursa yardım edersin birisi bulamazsa yardım için sağ ol yinede

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
özel mesj attım

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18

video çektim derdimi anlatabilmişimdir umarım

gereksiz bilgiler;
6.72
cusa 5847
59 gb usb
dark mode ile kırma yapıyorum
unuttuğum bir şey varsa eklerim yardımlarınızı bekliyorum...
Merhabalar kardeşim öncelikle videonu izledim şöyle anlatayım
Rarlı dosyayı çıkardıktan sonra içinden yine rarlı bu sefer sonunda r01 r02 gibi rarlı bazılarının simgesi farklı dosyalar gelicek ama hepsi sırayla r34 falan böyle sırayla gidicek adı
işte yapman gereken bu dosyalardan ilki olan r01 ona sağ tıklayıp tekrar buraya çıkart dediğin zaman o sırasıyla açıcak ve r34 (bu sayı salladım sende en son kaça kadarsa) e kadar Kendi çıkartıcak sonra en son sana 35 gblik bi pkg dosyası vericek onu usb atıcaksın o diğerlerini atmana gerek yok.

r01li dosyaların içine girdiğinde hepsinde 35 gblik dosya gözükmesi normal hepsi aynı dosyayı yani en son çıkıcak olanı gösteriyor.

Özetle ilk rarları çıkarttın sonra içinden yine rarlı isminin sonunda r01 li rarlı dosyalar çıkıcak sonra bunun ilkine sağ tıklayıp buraya çıkart dediğin zaman hepsini tektek o kendi çıkartıcak sonra en son bi tane .pkg dosya türlü dosya çıkıcak onu usb ne atıcaksın...

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Merhabalar kardeşim öncelikle videonu izledim şöyle anlatayım
Rarlı dosyayı çıkardıktan sonra içinden yine rarlı bu sefer sonunda r01 r02 gibi rarlı bazılarının simgesi farklı dosyalar gelicek ama hepsi sırayla r34 falan böyle sırayla gidicek adı
işte yapman gereken bu dosyalardan ilki olan r01 ona sağ tıklayıp tekrar buraya çıkart dediğin zaman o sırasıyla açıcak ve r34 (bu sayı salladım sende en son kaça kadarsa) e kadar Kendi çıkartıcak sonra en son sana 35 gblik bi pkg dosyası vericek onu usb atıcaksın o diğerlerini atmana gerek yok.

r01li dosyaların içine girdiğinde hepsinde 35 gblik dosya gözükmesi normal hepsi aynı dosyayı yani en son çıkıcak olanı gösteriyor.

Özetle ilk rarları çıkarttın sonra içinden yine rarlı isminin sonunda r01 li rarlı dosyalar çıkıcak sonra bunun ilkine sağ tıklayıp buraya çıkart dediğin zaman hepsini tektek o kendi çıkartıcak sonra en son bi tane .pkg dosya türlü dosya çıkıcak onu usb ne atıcaksın...
Ben o 36 gb yi usb ye attım zaten diğerleri işlevsiz olsa bile o dosya tek başına yine yüklemiyor sıkıntı yine çözülmüyor :(

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım