batu_27_27
Kullanıcı
- 17 Aralık 2021
- 22
- 1
- 3

Arkadaşlar demin saints row indirdim lakin grafikleri çok kötü kasmalar mevcut sizde de aynı sorunlar oluyor mu acaba
Ps4 slim 500 gb jb 9.00 son surumHangi ps4 kasasına sahipsin ? Ve hangi surumdesin ?
Benim ps4 son surum jb sahip muhtemelen Saint row da kurarken backport da kurdum heralde ondan olabilir gibime geliyorBunun birkaç sebebi var ilki geliştirici yüzünden, ikincisi backport yüzünden.
sizin sürüm ne bilmiyorum ama muhtemelen iki sorun da aynı şekilde yaşanıyor.
Bi backport olmadan kurup deneyebilirmisiniz acaba.Ps4 slim 500 gb jb 9.00 son surum
Simdi oyle yapacam sizi bilgilendiririmBi backport olmadan kurup deneyebilirmisiniz acaba.
Tamamdır bekliyorumSimdi oyle yapacam sizi bilgilendiririm
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK