- 8 Temmuz 2020
- 974
- 1,090
- 93

Hangi biriyle ugrasiyimSoruna bakacağım arkadaşlarSabırlı olup bekleyin.
Hangi biriyle ugrasiyimSoruna bakacağım arkadaşlarSabırlı olup bekleyin.
Size uğraşın diyen yok ki. Deneyip test eden var benim gibi birçok insan var. Yetmiyor yurtdışı forumlara da bakıyorum. Oyun sorunluysa yazıyorum direk.(5.05)Hangi biriyle ugrasiyim![]()
hocam yanlıs anladın kusura bakma ben ciddi manada soylemedim tekrar kusura bakmaSize uğraşın diyen yok ki. Deneyip test eden var benim gibi birçok insan var. Yazıyoruz da. Yetmiyor yurtdışı forumlara da bakıyorum. Oyun sorunluysa yazıyorum direk.
Hocam baktınız mı acaba Save sorunu çözüldü mü @ScofieldSoruna bakacağım arkadaşlarSabırlı olup bekleyin.
Hayır daha çözülmedi.Hocam baktınız mı acaba Save sorunu çözüldü mü @Scofield
Peki teşekkürler hocam Ghost Of Tsushami 6.72 destekliyor mu bilginiz var mıHayır daha çözülmedi.
Desteklemez. 1 ay olmamış daha çıkalı bu oyun nasıl olsun ve 7.51 son sürüm istiyor.Peki teşekkürler hocam Ghost Of Tsushami 6.72 destekliyor mu bilginiz var mı
Hocam teşekkürler bende bu siteyi arıyordum oyun temmuzda çıkmış basım tarihi olarak acaba dedim 6.72 çıkar mı diye tşkDesteklemez. 1 ay olmamış daha çıkalı bu oyun nasıl olsun ve 7.51 son sürüm istiyor.
Kendiniz istediğiniz oyunlara buradan bakın.
Ah siz yok musunuz siz oynayın yada oynamayın önünüzde 6.72 için olası 1500 oyun var ama siz olmayan 7.51 den oyun istesiniz.Hocam teşekkürler bende bu siteyi arıyordum oyun temmuzda çıkmış basım tarihi olarak acaba dedim 6.72 çıkar mı diye tşk
Hocam bir arkadaşım bu oyunu almışta bende merak ettim ondan sormuştum tarih ve bilgiler için çok teşekkürler aynen ben hala 5.07 deyim ve dediğiniz gibi 1.500 den fazla oyun var ben daha Farcry5 God of war 4 Uncharted 1-2-3-4 Ve Kayıp Miras The Last Of Us Oyunlarını Bitirdim Yolum Uzun Bu Oyunu Arkadaş Övünce Merakımdan Sordum.Çok TeşekkürlerAh siz yok musunuz siz oynayın yada oynamayın önünüzde 6.72 için olası 1500 oyun var ama siz olmayan 7.51 den oyun istesiniz.
Dedim ya o oyun çıkalı 1 ay bile olmamış daha. Mümkün değil.
Bu tarihleri bilmen yeter (yada tek şunu bil 6.72 için Aralık 2019 tarihine kadar çıkmış oyunlar olur sonrası olmaz.)
7.51 - 27 Mayıs 2020
7.50 - 16 Nisan 2020
7.02 - 19 Aralık 2019
6.72 - 16 Temmuz 2019 yani 7.02 çıkışına kadar yaklaşık Aralık 2019 ortasına-sonuna kadar çıkan oyunları oynayabiliriz. Temmuz 2020 olmaz.
tşklerr![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
Bu oyun sorunlu indirmeyin. Save etmiyorHocam bir arkadaşım bu oyunu almışta bende merak ettim ondan sormuştum tarih ve bilgiler için çok teşekkürler aynen ben hala 5.07 deyim ve dediğiniz gibi 1.500 den fazla oyun var ben daha Farcry5 God of war 4 Uncharted 1-2-3-4 Ve Kayıp Miras The Last Of Us Oyunlarını Bitirdim Yolum Uzun Bu Oyunu Arkadaş Övünce Merakımdan Sordum.Çok Teşekkürler![]()
Kendi torrent oyun konuma sorunlu olduğunu eklemiştim burada da ilk mesaja yazayım.Bu oyun sorunlu indirmeyin. Save etmiyor
Evet maalesef 5.05 için Save sorunu hala düzeltilemediBu oyun sorunlu indirmeyin. Save etmiyor
천만에요ㄱ감사 합니다 teşekkür ederim
teşekkürler5.05 KONSOLLARDA SAVE ALMAMA PROBLEMİ VARDIR. İLERİ DE DÜZELİRSE UYGUN 5.05 FIX PAYLAŞILIR.
YADA KONSOLU KAPATMAM BİR KAÇ GÜN AÇIK KALIR VE BİTİRİRİM DERSENİZ OYNAYABİLİRSİNİZ.
YADA KONSOLU DİNLENME MODUNDA KAPATIP AÇABİLİR AMA OYUNU HİÇ KAPATMADAN DA OYNAYABİLİRSİNİZ.
AMA 6.72 KONSOLLARDA SIKINTI YOKTUR. BİLGİNİZE.
(INFORMATION: FOR 5.05 CONSOLE: THERE IS SAVE DATA PROBLEM AND 6.72 CONSOLE NO PROBLEM)
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
tsk5.05 KONSOLLARDA SAVE ALMAMA PROBLEMİ VARDIR. İLERİ DE DÜZELİRSE UYGUN 5.05 FIX PAYLAŞILIR.
YADA KONSOLU KAPATMAM BİR KAÇ GÜN AÇIK KALIR VE BİTİRİRİM DERSENİZ OYNAYABİLİRSİNİZ.
YADA KONSOLU DİNLENME MODUNDA KAPATIP AÇABİLİR AMA OYUNU HİÇ KAPATMADAN DA OYNAYABİLİRSİNİZ.
AMA 6.72 KONSOLLARDA SIKINTI YOKTUR. BİLGİNİZE.
(INFORMATION: FOR 5.05 CONSOLE: THERE IS SAVE DATA PROBLEM AND 6.72 CONSOLE NO PROBLEM)
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK