- 2 Haziran 2020
- 4,516
- 74,022
- 113

İlk mesaja hızlı zippyshare linkleri eklenmiştir. 
Az kaldı gelecek, sabırla bekleyelim.Teşekkürler.
Bu Horizon neden çıkmıyor acaba?
Hocam burada ne demek istiyor?
Detaylardan bahsedecek olur isek o masanın hali nedirya iğrenç ötesi o kül tablasının hali ne öyle ne pasaklı bir adammış
Vallahi kısaca bu kişi bak bende oyun var her türlü de ispatlarım ve yayınlarım ama bu sizin hakkınız (Cyber ve/veya Opoisso için diyor) yani yayınlayın insanlara çile çektirmeyin diyor ve oyunu korsan olarak kendisi yapmadığı için şimdilik saygı gösteriyorum ve yayınlamayacağım diyor.
Aynen benim de sigara tablası dikkatimi çekti. Bir de Goldhen hileleri gösteren resimde bir terslik var yani ana menüdeki resim ve yazılara göre açılan Goldhen hile menüsü tam paralel durmuyor yani biraz açısı var o garibime gitti yani sonradan resme eklenmiş gibi duruyor ama emin olamadım çünkü adamın monitörü de curve yani kavisli gibi görünüyor ama yine de yazılar paralel olmalıydı. Bir de adamın paylaştığı resimde açılan goldhen menüsü çok büyük ve ramses kullanıcı adına çok yakın. Ben de denemek için ramses adlı kullanıcı açıp baktım ama bende aradaki boşluk farklı gözüküyor belki bende 4K TV olduğu için emin olamadım sizlerde de öylemi bilemiyorum. Full HD monitörde deneyen haber versin. Ben hem 5.05 konsolda 1080p hem pro da 2160p denedim bende hep daha uzak görünüyor. Yani ortadan ayıran hile menüsü çizgisi de denk gelmiyor. Bilemedim belki resimden kaynaklı problemler ama bana şüpheli geldi. Anlarız bakalım paylaşırsa çünkü oyunu çalıştırıp göstermediğinde yani sadece resim paylaştığından ona yüklenenler olmuş o da her türlü ispat ederim demiş.Detaylardan bahsedecek olur isek o masanın hali nedirya iğrenç ötesi o kül tablasının hali ne öyle ne pasaklı bir adammış![]()
![]()
Cyber onu yapamam demiş.The Quarry gelse efsane olur
Cyber elindeki oyunlar bitti demişti. Ben Opoissodan bekliyorum yada birileri Cyber'a oyun göndersin arkadaş.Bugün yeni oyun yok sanırım ne güzel alışmıştık ya![]()
O artık bir klasik. Onu hesaba katmayalım.FIFA 22 Update çıkmış Opposio dan.
En yeni çıkan oyunlar adamın konsolunda yüklü bir ihtimal ona güveniyorum yoksa dediklerine katılıyorum abi belki gerçek olmayabilirAynen benim de sigara tablası dikkatimi çekti. Bir de Goldhen hileleri gösteren resimde bir terslik var yani ana menüdeki resim ve yazılara göre açılan Goldhen hile menüsü tam paralel durmuyor yani biraz açısı var o garibime gitti yani sonradan resme eklenmiş gibi duruyor ama emin olamadım çünkü adamın monitörü de curve yani kavisli gibi görünüyor ama yine de yazılar paralel olmalıydı. Bir de adamın paylaştığı resimde açılan goldhen menüsü çok büyük ve ramses kullanıcı adına çok yakın. Ben de denemek için ramses adlı kullanıcı açıp baktım ama bende aradaki boşluk farklı gözüküyor belki bende 4K TV olduğu için emin olamadım sizlerde de öylemi bilemiyorum. Full HD monitörde deneyen haber versin. Ben hem 5.05 konsolda 1080p hem pro da 2160p denedim bende hep daha uzak görünüyor. Yani ortadan ayıran hile menüsü çizgisi de denk gelmiyor. Bilemedim belki resimden kaynaklı problemler ama bana şüpheli geldi. Anlarız bakalım paylaşırsa çünkü oyunu çalıştırıp göstermediğinde yani sadece resim paylaştığından ona yüklenenler olmuş o da her türlü ispat ederim demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 6238
BUDA BENİM ÖRNEK OLUŞTURDUĞUM YAZILARI FALAN KIYASLAYACAĞIMIZ RESİM. (Bu arada benim 4K TV de Curve yani Kavisli)
Ekli dosyayı görüntüle 6239
İşte ben de emin olamadım. Ama o goldhen hile menüsü fotoğrafı kafamı karıştırdı benim yani tutarsız gözüküyor. Oyunu açıp karaktere kadar gelip bir hareket ettirse tamam diyeceğim. Diğer kişinin paylaştığı videoda da karakter oynayışını göstermiyor. Ben plus dan gelen deneme sürümünde bir kaç dakika oynadığımdan biliyorum nasıl başladığını oyunun yani devamını getirseler anlayacağım.En yeni çıkan oyunlar adamın konsolunda yüklü bir ihtimal ona güveniyorum yoksa dediklerine katılıyorum abi belki gerçek olmayabilir
Hocam sende Twitter varsa sana zahmet bu sana gönderdiğim Horizon linklerini Cyber'a göndersene.Cyber elindeki oyunlar bitti demişti. Ben Opoissodan bekliyorum yada birileri Cyber'a oyun göndersin arkadaş.![]()
Muhtemelen playstation server linklerini onlar da biliyorlardır ama dosyaları açıp Cyber'a veriyorlar o da backport yapıyor gibi anladım ben yani opoisso bir mesajında öyle ima etmişti. Yani bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Hocam sende Twitter varsa sana zahmet bu sana gönderdiğim Horizon linklerini Cyber'a göndersene.
Linkleri biliyorsa elimde oyun bitti niye desin ki?Muhtemelen playstation server linklerini onlar da biliyorlardır ama dosyaları açıp Cyber'a veriyorlar o da backport yapıyor gibi anladım ben yani opoisso bir mesajında öyle ima etmişti. Yani bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Elimde oyun bitti derken kutulu oyunlardan bahsediyordu sanırım cyb1kLinkleri biliyorsa elimde oyun bitti niye desin ki?
Hocam sonuçta ne fark eder ki kutulu yada digital. Sonuçta kutulu da aynı işlemden geçip digital ortama aktarılıyor. Yoksa bilgisayarda üzerinde işlem yapamaz ki.Elimde oyun bitti derken kutulu oyunlardan bahsediyordu sanırım cyb1k
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK