dark0
Kullanıcı
- 7 Temmuz 2020
- 116
- 17
- 18

Tesekkurler..
şu siteye girip Karo Host Manual Exploit and Compressed 6.72 FW GoldHENV2.3 ile konsolu kırınMerhaba, Teşekkürler
Cihazım 6.72 Goldhen v2.0. Ana oyun kuruldu ama backport ve fix ce-35659-8 hatası veriyor kurulumda
Sağol denedim ama aynı hatayı verdişu siteye girip Karo Host Manual Exploit and Compressed 6.72 FW GoldHENV2.3 ile konsolu kırın
bir de şu yöntemle backport dosyasını kurmayı deneyinSağol denedim ama aynı hatayı verdi
hangi yöntemle ?bir de şu yöntemle backport dosyasını kurmayı deneyin
Çalışacağını sanmıyorum belki talewords ileride bir gün destek getirebilir ama kırık konsollarda çalışmaybilirArkadaşlar merhaba. Mount and Blade Bannerlord oyununa herhangi bir oyun modu Osmanlı modu vs. yükleyebilmemiz mümkün mü? PC için var. PS4 için var mı? Teşekkür ederim.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK