mehmetdemirbas21
Kullanıcı
- 25 Eylül 2022
- 5
- 0
- 1

arkadaşlar önce pesi kurdum sonra patchi kurdum ama olmadı neden ?
sağolBu Pes21 yaması CUSA kodlarına bak anlarısın zaten.. Transferler stadyumlar Vs Vs.
Nasıl birleştirebiliriz türkçe spiker ileİsteyen oldu ama bende türkçe spiker yaması yok.
Smoke patch v4.5 çıktı yükleyebilir misinizEFootball PES 2021 CUSA kodu ile yeni temel oyun CUSA kodu aynı ama sadece yamayı indirseniz önceki pes21 üzerine kurmaya çalışırsanız çalışmaz o yüzden yeni temel oyunu indirip öyle kurulum yapmalısınız önceki pes21 komple silin öyle yükleme yapın.
Smoke Patch 21.4.5 Season 2022 - CUSA18740 - EUR (Şubat 2022)Smoke patch v4.5 çıktı yükleyebilir misiniz
sağol kardeşimSmoke Patch 21.4.5 Season 2022 - CUSA18740 - EUR (Şubat 2022)
Konsolda önceki yüklü olan oyun ve save dosyalarını siliniz
UNLIMITED paylaşımı olan CUSA18740 kodlu oyunu indiriniz
(5.05/6.72/7.02/7.55/9.0)
Jdownloader2 programı ile indirin
[Gizli içerik]
SP 4.5 deyince ben onu paylaştım yani isteğiniz ne ise onu paylaştım, zaten neden Şubat tarihli eski olanını istiyor diye düşünerek özellikle mesajımda görün diye tarihi de belirtmiştim.sağol kardeşimama season 2023 olan var solo gamez in onu demiştim
yaz transferleri dahil olan
TeşekkürlerSP 4.5 deyince ben onu paylaştım yani isteğiniz ne ise onu paylaştım, zaten neden Şubat tarihli eski olanını istiyor diye düşünerek özellikle mesajımda görün diye tarihi de belirtmiştim.Diğer istediğiniz 2023 olan şu an beta sürüm (sanıyorum ki full değil) olarak çıktı ve bazı yerlerde var ama Ekim sonuna doğru full sürümü çıkacak şeklinde smokepatch resmi sitesinde bilgi yazıyor kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Sonra full sürümde çıkınca (ilk PC için çıkar) bir süre beklenir ve PS4 portu sonra yapılıp zamanla internette indirme sitelerine yayılır. Şu an için tahminim PS4 için beta olanı ararsanız bulursunuz.
tskSmoke Patch 21.4.5 Season 2022 - CUSA18740 - EUR (Şubat 2022)
[Gizli içerik]
Smoke Patch 21.4.5 Season 2022 - CUSA18740 - EUR (Şubat 2022)
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK