MuratOzclik
Kullanıcı
- 11 Eylül 2022
- 3
- 1
- 3

eywallah ustam
Opera VPN kullanın linklerde sorun yok. Ana sayfada öne çıkan konulardaki (kayan resimli tabelada) "Açılmayan Linkler" konusuna bakın.ustam filecrypt linkinden indiremiyoruz ya
Smoke patch için güncelleme çıkarsa hemen paylaşılacaktır şuan ki güncel smoke patch sürümü 21.4.5, O da zaten paylaşılmıştır..Hocam öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim oyunu yükledim kurdum her hangi bir sorun yaşamadım ama hocam smoke patch kullanıyordum bundan önce bu monster patchde oyuncu yüzlerinin çoğu yok smoke patch daha fazlaydı smoke patch içinde böyle bir güncelleme gelecek mi acaba
Eğer ilk sayfadaki oyun ile sizin elinizdeki oyun aynı değilse CE-36434-0 hatasını verir ve remarry-senkron işlemi yapmanız gerekir.does it work on any CUSA18740 – EUR version?
eline sağlık hemen deneyelim
teşekkürler
teşekkürlerteşekkürler. Türkçe spikerle birleştirebilirmiyiz yamayı?
Hala birisinin yazdığı teşekkür mesajına kendiniz cevaben teşekkür etmemeyi öğrenemediniz ya pes diyorum. Şu kuralları okuyun artık.teşekkürler
tşk
teşekkürler
Dostum zip dosyaları indirip çıkartman lazım sonra çıkardığın zip dosyaları pkg dönüşeçek ve onları usb flash belleğe atmanlazım exfat biçiminde olan usb flash bellek sonra ps4 kırıp debug settings girip oradan Game gir Package Installer yüklemelerini yap.hocam ben cihazımı kırdırdım oyun yükleyecem 30'a yakın zip dosyası indir bunları ne yapacam ?
hangisini çıkaracam ki 60 tane zip varDostum zip dosyaları indirip çıkartman lazım sonra çıkardığın zip dosyaları pkg dönüşeçek ve onları usb flash belleğe atmanlazım exfat biçiminde olan usb flash bellek sonra ps4 kırıp debug settings girip oradan Game gir Package Installer yüklemelerini yap.
Bir nolu partı yada yanında numara yazmayan partı seçin mouse ile sağ tıklayın ve çıkart deyin hepsi çıkar. (Winrar programını bilgisayarınıza yükleyin)hangisini çıkaracam ki 60 tane zip var
güzeleline sağlık hemen deneyelim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK