zafer1453
Kullanıcı
- 16 Kasım 2020
- 439
- 90
- 28

baktım yaptım olmadı olmuyorRehberler bölümü senkroncu konusuna bakınız.
baktım yaptım olmadı olmuyorRehberler bölümü senkroncu konusuna bakınız.
Senkroncu programı CE-36434-0 hatasını giderir sadece ama siz de başka sorun var demek. Senkroncu programı ile oyun ve hata veren update dosyalarını eşleştirme işlemi yaparak yeni çıkan dosyayı yüklediniz değil mi? Ne yaptığınızı ve sorununuzu detaylı yazmalısınız.baktım yaptım olmadı olmuyor
öyle deniyeyimSenkroncu programı CE-36434-0 hatasını giderir sadece ama siz de başka sorun var demek. Senkroncu programı ile oyun ve hata veren update dosyalarını eşleştirme işlemi yaparak yeni çıkan dosyayı yüklediniz değil mi? Ne yaptığınızı ve sorununuzu detaylı yazmalısınız.
Aynı zamanda ilk sayfada sorun yaşamamak için oyunu ve update dosyasını buradan indirin denmiş. Muhtemelen sizde oyun vardı ve oyunu indirmediniz yani sadece update dosyasını indirerek kendi elinizdeki oyuna kurmaya çalışıyorsunuzdur. Gerçi CUSA kodu aynı olduktan sonra Senkroncu programı bunları eşleştirir ama sizin eksik bir şeyler yaptığınızı farz ediyorum.
Kolay çözümün ana oyun ve update(monster patch) dosyasının her ikisini de ilk mesajdan indirilmesi olduğunu söyleyebilirim.
tşkeline sağlık hemen deneyelim
Kuralları ve Duyuruları okumanızı tavsiye ederim. Öncelikle bunları;
kesinlikleAynen öyle
Hemen bir üstteki mesajı yani uyarıları sizin de okumanızı tavsiye ederim.kesinlikle
Evet.6.72 de çalışıyor mu
Açıklama kısmını iyice okursanız yükleme de sıkıntı çekmezsiniz.Ce-36434-0
hatası verdi
Tşkeline sağlık hemen deneyelim
Kuralları ve Duyuruları okumanızı tavsiye ederim. Öncelikle bunları;
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK