- 20 Temmuz 2022
- 40
- 2
- 8

harika
Opera VPN olayını hala öğrenemediniz.1.18 update link çalışmıyor
thxŞimdiden Emeklerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim. @dila2011
Sayfada ne görüyor iseniz indiriniz karıştırmayın diye açılmış konudur yoksa herkeste var spiderman oyunu scofield e sorular ile çalışmadı olmadı denilmesin diye yardımcı amaçlı açılmış konudur arkadaşlar...
TEŞEKKÜRYOK ARTIK BEN OYNADIM TÜRKÇE BİTİRDİM BİLE![]()
![]()
![]()
Bu konuda bahsettiğiniz updateler verilmemiş sadece bu oyuna uygun v1.18 verilmiş ve siz de olmayan updateler hata veriyor diyorsunuz.Surum 1.17 ile 1.19 da hata veriyor oyuna girmiyor malesef
Muhtemelen sorun sizde. O linki Jdownloader2 programı ile indireceksiniz ve kontrol ettim sorunsuz inme başlıyor.uptade dosyasını inidremıyorum sorun bendemı acaba
Kuralları okumamışsınız sanıyorum. Benim bu mesajımın altındaki bilgileri okuyunuz.harikasn
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK