yoaaako
Kullanıcı
- 16 Kasım 2023
- 2
- 0
- 1

aga müğ be beya
Şu an için link bağlantısı kaldırılmış görünüyor. Daha sonra @Scofield durumu uygun olduğunda bakacaktır.Sevgili adminler ben bu linke tıkladıgımda beni yardım sayfasına yönlendiriyor ilgilenirmisiniz![]()
PS4 TÜRKÇE YAMA - Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition PS4 Türkçe Yama Çıktı !
- Buradan indirebilirsiniz - Gizli içerik - UYUMLU OYUN - https://www.playstationhaber.com/konu/turkce-yama-uyumlu-marvels-spider-man-game-of-the-year-edition.3539/#post-120907 Oyunu Çeviren: Gameolog ekibine teşekkür ederiz... PS4'e göre düzenleme port etme: @Scofield PS4 Oyun Bölge Kodu...www.playstationhaber.com
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK