tşkEkli dosyayı görüntüle 300
Man of Medan - [CUSA13933] - Backport Dosyası
[Gizli içerik][Gizli içerik]
Elindeki oyuna kendi fixini kendin yapabilirsin bunun için rehber yayınladım. Yine de yapamazsan ben yapmayı denerim senin için. Haber verirsin.bende zaten şans olsa indirdiğim oyunun kodu CUSA14102 herhalde yeniden indirmem gerekli.
usta 8-8 çalışıyorum elin ererse ilgilenirsen Allah razı olsun yapamazsanda canın sağ olsun hiç önemli değil.Elindeki oyuna kendi fixini kendin yapabilirsin bunun için rehber yayınladım. Yine de yapamazsan ben yapmayı denerim senin için. Haber verirsin.
![]()
PS4 REHBER - Kendi 5.05 Fixini Kendin Yap Programı Videolu Rehber - PS4 Backport Tool v1.4 by Modded Warfare
GÜNCEL BİLGİ (OCAK 2022): BU PROGRAM EN ÜST 6.72 İSTEYEN OYUNLARIN 5.05 FIXINI YAPABİLİR. DAHA ÜST SÜRÜMLERDE OLMAZ. DAHA ÖNCE PAYLAŞTIĞIM BU PROGRAMIN ÖNCEKİ SÜRÜMLERİ REHBER KONUSU ARTIK İŞLEVİNİ YİTİRMİŞTİR. EN GÜNCEL BİLGİLERİ BU YENİ REHBER KONUSUNDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ VE ESKİ REHBERİ...www.playstationhaber.com
Ana v1.00 oyun için küçük fix deneyebilirim senin için ama update dosyası 21GB onu yapması ve upload etmesi zor.usta 8-8 çalışıyorum elin ererse ilgilenirsen Allah razı olsun yapamazsanda canın sağ olsun hiç önemli değil.
Ana oyun v1.00 için 5.05 Fixini yapıp test ederek senin için paylaştım.usta 8-8 çalışıyorum elin ererse ilgilenirsen Allah razı olsun yapamazsanda canın sağ olsun hiç önemli değil.
usta oyun çalıştı çok Teşekkürler.Ana oyun v1.00 için 5.05 Fixini yapıp test ederek senin için paylaştım.
![]()
PS4 PKG TORRENT OYUN - The Dark Pictures Anthology Man of Medan PS4-DUPLEX Oyun İndir ! [CUSA14102-EUR-v1.00+v1.10 Update -6.72] + 5.05 için Ana Oyun Fix + v1.10 Update Fix
Something here ( 1 ) 6.72 OYUN v1.00 27.61 GB :torrent: Gizli içerik ( 2 ) 6.72 UPDATE v1.10 20.45 GB :torrent: Gizli içerik ( 3 ) 5.05 FIX OYUN v1.00 125 MB :mega: Gizli içerik ( 4 ) 5.05 FIX UPDATE v1.10 20 GB :gdrive: Gizli içerik [UPDATE'Lİ] 6.72 KONSOLLAR 1 + 2 SIRALAMASINDA KURUN...www.playstationhaber.com
İYİ OYUNLAR. ÇALIŞMASI LAZIM ZATEN BEN DE TEST EDEREK PAYLAŞTIM.usta oyun çalıştı çok Teşekkürler.
Teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 300
Man of Medan - [CUSA13933] - Backport Dosyası
[Gizli içerik][Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK