Oyun sıçrama da böyle sanki yavaşlıyorOyunu ve yamayı şimdi ilk defa 9.00 pro konsola yükleyip ilk defa çalıştırıp sadece 5 dakika kadar test ettim ve hiçbir kasma ile karşılaşmadım tabi oyunun başı burası. Sizdeki durum nedir bilemiyorum yani oyunun ilerlerinde mi bu yaşanıyor orasını bilemiyorum.
Oyun başı testimde böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sizdeki sorunun yamadan mı kaynaklandığını anlayabilmek için oyunu silin sonra oyunu ve orijinal yamasız update dosyasını yükleyerek oyunu test edin eğer yavaşlık hala var ise sorun yamadan değil sizin konsoldaki bir sorun olduğunu varsayabiliriz. Bu durumda şunları yapınız.Oyun sıçrama da böyle sanki yavaşlıyor
Ben bir kere kirma işlemi yapıyorum oda en son güncel kirma işlemi ile ve dinlenme moduna alıyorum gün boyu akşam eve gelince aciyorjm konsolu diğer oyunlarda sorun yok denerimOyun başı testimde böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sizdeki sorunun yamadan mı kaynaklandığını anlayabilmek için oyunu silin sonra oyunu ve orijinal yamasız update dosyasını yükleyerek oyunu test edin eğer yavaşlık hala var ise sorun yamadan değil sizin konsoldaki bir sorun olduğunu varsayabiliriz. Bu durumda şunları yapınız.
Konsolu tam kapatın, fişten çekin 10 dakika bekleyin ve tekar fişe takıp açıp Goldhen 2.3 kırması yapıp tekrar oyunu yamasız update ile çalıştırın bakalım fark edecek mi? Eğer sorun düzelir ise yamalı update yükleyerek de denersiniz. Artık bunları yapmalısınız ki sizin taraftaki sorunu anlayabilelim.
O zaman ilk olarak şunu yapın. Uzun süre dinlenme modunda kalındığından da bu sorun yaşanıyor olabilir yani temiz yeni bir kırma gerekiyor olabilir. İlk olarak konsolu yeniden başlatıp temiz bir kırma yaparak deneyin bakalım. Bu şekilde de düzelebilir ve düzelir ise o zaman eski kırma ile uzun süre dinlenme modunda kaldığı içindir diyebiliriz.Ben bir kere kirma işlemi yapıyorum oda en son güncel kirma işlemi ile ve dinlenme moduna alıyorum gün boyu akşam eve gelince aciyorjm konsolu diğer oyunlarda sorun yok denerim![]()
Son sürüm ile mi kırayım yoksa 2.3 ile miO zaman ilk olarak şunu yapın. Uzun süre dinlenme modunda kalındığından da bu sorun yaşanıyor olabilir yani temiz yeni bir kırma gerekiyor olabilir. İlk olarak konsolu yeniden başlatıp temiz bir kırma yaparak deneyin bakalım. Bu şekilde de düzelebilir ve düzelir ise o zaman eski kırma ile uzun süre dinlenme modunda kaldığı içindir diyebiliriz.
Goldhen 2.3 ile kırın son sürüm 2.4 hala beta aşamasında.Son sürüm ile mi kırayım yoksa 2.3 ile mi
Bide turan abe ben aylık üyelik alacaktım scofield yok heralde onay için bana Red Dead 2 yamasi lazım ve Assasins creed walhalaGoldhen 2.3 ile kırın son sürüm 2.4 hala beta aşamasında.
Oyunu sildim tekrar kurdum updatesiz actjm hala kasıyor şuan yamasiz update insin bide update kurarak gircem ama kayıt dosyasını silmedim biraz ilerlemistim diye kayıt dosyası ile alakası olamaz youtube baktım ps4 pro kasma yok hiç birsey anlamadim diğer oyunlar da kasma yokBelki RDR2 oyun yamasını PKG olarak tekrar upload ederim birkaç saate ama diğer yamalar için hatta üyelikler için de Emre'nin dönmesini beklemelisiniz. Hele kardeşimin yaşadığı sıkıntıları çözülsün biraz rahatlasın yakında tekrar aktif olup bunların hepsini halledecektir.
Ana oyun updatesiz kasıyor ise belki ana oyun pkg dosyasında bir sıkıntı vardır. Ana oyunu baştan indirerek deneyin ve sadece oyunu yükleyerek bakın önce.Oyunu sildim tekrar kurdum updatesiz actjm hala kasıyor şuan yamasiz update insin bide update kurarak gircem ama kayıt dosyasını silmedim biraz ilerlemistim diye kayıt dosyası ile alakası olamaz youtube baktım ps4 pro kasma yok hiç birsey anlamadim diğer oyunlar da kasma yok
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK