-
Öne çıkan konu
- 2 Haziran 2020
- 4,516
- 74,027
- 113

Anlaşılan büyük bir oyun gelecek. Tahminim Cod Modern Warfare 2.

GoW Ragnarök 'tür o umarım. Hatta bence ikisi birden gelecek. Zaten Binary code şifreli mesaj da paylaştı. Önceki mesajımda paylaştım.Anlaşılan büyük bir oyun gelecek. Tahminim Cod Modern Warfare 2.
Hadi inşallah abi. Biz hazırız umarım onlar da hazırdır.GoW Ragnarök 'tür o umarım. Hatta bence ikisi birden gelecek. Zaten Binary code şifreli mesaj da paylaştı. Önceki mesajımda paylaştım.
Artık yeni sistem iyi bir şeyler paylaşan herkes ko-fi üzerinden kahve ısmarlatıyor kendine.Hadi inşallah abi. Biz hazırız umarım onlar da hazırdır.
![]()
![]()
![]()
Ah abi yaArtık yeni sistem iyi bir şeyler paylaşan herkes ko-fi üzerinden kahve ısmarlatıyor kendine.
Bir hesap da sen aç ko-fi üzerinden ve senden ücretsiz yama indirenler bari sana 1 kahve ısmarlasın diyorum.
Herhalde bu dediğime de muhalif çıkacak bir insanoğlu yoktur. Varsa da ben ona insanoğlu demem de başka bir şey oğlu derim artık.![]()
Bu cümle inglizcedeki tüm harfleri kapsadığından fontları test etmek için kullanılıyor.the quick brown fox jumps over the lazy dog
Şimdi inceledim.Ah abi ya![]()
Umarım GoW Ragnarok ve CoD MW2 vb. oyunların testi için de kullanıyordur.Bu cümle inglizcedeki tüm harfleri kapsadığından fontları test etmek için kullanılıyor.
bannerlord oyununu alıp almadığından bahsetmiş mi abi ? düzenleme : baktım bahsetmemiş dediğin gibi bekleyip göreceğiz artıkEvet hayırlısı olsun bakalım. Cyber 600 € tutarını bir kaç saatte topladı yani çok kahve içti diyelim ve tweet mesajı attı.
"Zamanım kalmadı, işe gitmem gerek, alabildiğim kadar aldım. 60 saniyede ne kadar yapabilirseniz o kadarını satın almış gibi hissettim." dedi.
Yani oyunları satın almış ama henüz God of War Ragnarök CD olarak satılmıyordur. (eğer el altından veren yerler yoksa) Bu yüzden şu an
CoD MW2 oyununu satın almış olabilir ve başka oyunları da almıştır bunların ne olduğunu yakında anlarız.
Adam daha yeni işe gitti bakalım hele bir işten dönsün neleri aldığından bahsedebilir.bannerlord oyununu alıp almadığından bahsetmiş mi abi ? düzenleme : baktım bahsetmemiş dediğin gibi bekleyip göreceğiz artık
@baybarsturan abi özeline bakabilirmisin bilgi amaçlı bir konu danışmak istiyorumAdam daha yeni işe gitti bakalım hele bir işten dönsün neleri aldığından bahsedebilir.![]()
Sen danış uygun olursam bakabilirim.@baybarsturan abi özeline bakabilirmisin bilgi amaçlı bir konu danışmak istiyorum
bu tweeti atmadan takip ediyordum %20'de idi verdiğim süre doldu dedi o zamana kadar topladığı kadarıyla olanı 120 alacak sanırım 600 değil.İyi oyunlar görürüz umarım bakalım.Evet hayırlısı olsun bakalım. Cyber 600 € tutarını bir kaç saatte topladı yani çok kahve içti diyelim ve tweet mesajı attı.
"Zamanım kalmadı, işe gitmem gerek, alabildiğim kadar aldım. 60 saniyede ne kadar yapabilirseniz o kadarını satın almış gibi hissettim." dedi.
Yani oyunları satın almış ama henüz God of War Ragnarök CD olarak satılmıyordur. (eğer el altından veren yerler yoksa) Bu yüzden şu an
CoD MW2 oyununu satın almış olabilir ve başka oyunları da almıştır bunların ne olduğunu yakında anlarız. Tabi mağazadan/interentten fiziksel CD olarak mı satın aldı yoksa online PSN üzerinden mi satın aldı bilemiyorum.
Ben de en son baktığımda %19 da idi ama bundan 1 saat sonra hedef olayı kaldırılmıştı ben de topladı diye düşündüm. Yani hedefe ulaşmadan bitirdiyse bilemem. Hayırlısı bakalım.bu tweeti atmadan takip ediyordum %20'de idi verdiğim süre doldu dedi o zamana kadar topladığı kadarıyla olanı 120 alacak sanırım 600 değil.İyi oyunlar görürüz umarım bakalım.
Tabi ki biraz gezsin, eğlensin, dinlensin ve sonra umarım herkes için GoW Ragnarök versin.
Geçenlerde @asker222 arkadaşımız bu sorundan muzdaripti. Deneyip sonucu bildirirse bundan sonraki süreçte aynı sorunu yaşayacaklara büyük katkısı olur. Her zaman olduğu gibi @baybarsturan abi peşini bırakmayıp çözüm yolunu göstermiş. Bu çözüm tek başına rehber konusu bile sayılır. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık abi.PS4 KONSOLLARDA CMOS PİLİ BİTİNCE VEYA DEĞİŞTİRİNCE YADA KENDİLİĞİNDEN KONSOLUN TARİH VE SAAT AYARI SORUN ÇIKARTMAYA BAŞLAYINCA YANİ HER SEFERİNDE ELLE AYARLAMANIZA RAĞMEN KONSOLU KAPATIP AÇINCA UNUTMASI KAYNAKLI YAŞADIĞINIZ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TÜM KIRIK KONSOLLAR AŞAĞIDAKİ VİDEOYU İZLEYEREK BU SORUNDAN KURTULABİLİRLER.
KISACA GOLDHEN KIRMASI YAPIP SONRA DEBUG SETTINGS İÇERİSİNDEN BU AYARLAMAYI VİDEODAKİ GİBİ YAPABİLİRSİNİZ.
VİDEODAKİ NP HARFİNİ SP-INT OLARAK YAPMAK DAHA DOĞRUSU NP HARFİNİ HERHANGİ BİR ŞEY İLE DEĞİŞTİRDİĞİNİZDE SONY SERVERLARI İLE BAĞLANTI KESİLİYOR BEN BUNUN BENZERİ OYUN GÜNCELLEMELERİNİ ENGELLEYEN AYAR OLARAK GÖSTERDİĞİM BİR VİDEOLU REHBER YAPMIŞTIM İŞTE AYNI MANTIK İLE BU AYAR SAYESİNDE TARİH SAAT PROBLEMİNİ ÇÖZEBİLİRSİNİZ. DAHA SONRA İSTEYENLER TEKRAR SP-INT DEĞERİNİ NP OLARAK DEĞİŞTİREBİLİRLER. AMA DEĞİŞTİRMESENİZ DE OLUR ÇÜNKÜ BU AYAR OYUNLARIN VE SİSTEM GÜNCELLEME DOSYALARININ GÜNCELLEME İSTEMESİNİN DE ÖNÜNE GEÇEN BİR KORUMADIR.
şimdi deniyorum.Geçenlerde @asker222 arkadaşımız bu sorundan muzdaripti. Deneyip sonucu bildirirse bundan sonraki süreçte aynı sorunu yaşayacaklara büyük katkısı olur. Her zaman olduğu gibi @baybarsturan abi peşini bırakmayıp çözüm yolunu göstermiş. Bu çözüm tek başına rehber konusu bile sayılır. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık abi.
evet videodaki gibi yaptım ve oldu. teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için böylece bir beladan daha kurtuldukGeçenlerde @asker222 arkadaşımız bu sorundan muzdaripti. Deneyip sonucu bildirirse bundan sonraki süreçte aynı sorunu yaşayacaklara büyük katkısı olur. Her zaman olduğu gibi @baybarsturan abi peşini bırakmayıp çözüm yolunu göstermiş. Bu çözüm tek başına rehber konusu bile sayılır. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık abi.
Beklenilen bir oyun abi Kasım ayı güzel bir ay olacak inşallah
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK