-
Öne çıkan konu
- #2,521
- 9 Haziran 2020
- 6,988
- 40,315
- 113
Sorduğunuz sorunun yeri burası olmamakla berber ana sayfada özellikle vurgulanarak gösterilen banner/bayrak/tabela resimlerini siz görmüyor musunuz? Siz de görünmüyor ise haber veriniz. Örnek resim aşağıdadır.Ps4 için PES oyunun en güncel hali hangisi oluyor acaba kırık versiyonlar için link varsa paylaşırmısınız
çok ilginç bakalım altından ne çıkacakTamirci bi adama 50 tane bozuk ps5 getirmişler ve tamir etmesini istemişler. Bunların çoğunun çalıntı olduğunu düşündüğünü söylüyor. Ayrıca 6.00 sürümde bi konsolu tamir ettiğini ve içerisinde QA INSPACTION adı altında bluray cihazlarını yeniden ps5 ile eşlemek ve sürüm düşürmek için kullanılan programın kurulu olduğu ve sony yetkililerinin bunu silmeyi unuttuklarını ima ediyor. Linki bırakıyorum. PSX PLACE geliştiricileri ps5 flash cipinin yedeğini istemiş bakalım.Kaynak linki aşağıda. PS3'dede bu qa olayları vardı sürüm düşürme ve bluray anakartının konsolla eşlenmesini sağlıyordu. Bu sadece sony yetkili servislerinde vardı.
PS5 - QA application on PS5, what should/could I do ?
Hello everyone I've encounter a strange PS5 recently, she is on firmware on 6.0 and a "game" called "QA inspection". [ATTACH] When launching it I...www.psx-place.com
Olursa süper olur. Hatta sürüm düşürülür. İstediğimiz sürümler arasında geçiş sağlayabilir. Slim cihazı olanlar konsollarını güncellemeden bluray sürücülerini konsolla eşleyebilir(yeniden evlendirebilir)çok ilginç bakalım altından ne çıkacak
Bro birşey soracağım ps5 oyunlarını harici hdd yi konsola bağlayıp o şekilde mi kopyalıyorsun yoksa ftp bağlantısı ile mi konsolun içine yüklüyorsun ben konsol 4 aydır kırılmış olmasına rağmen bir tane ps5 oyunu kurup denemedim o yüzden sana sorup bilgi almak istedim birde geçenlerde ps5 oyunlarını kurunca silinmiyor flan demiştin şimdi rahat bir şekilde siliniyor mu ?@baybarsturan hocam dediğiniz gibi itemflow dan oyunu bu sefer silebildim (dirt rally ) m2ssd de yer açıldı ben bundan önce kaldır demişim sanırım ondan hata almışım hem sildim hem aynı kapasite duruyor diyordum tekrar cok teşekkürler
Oyunun ilk oynatmasını harici hdd üzerinden yapıyorsunuz sonra oyun ıtemflowa düşüyor ondan sonra o oyun üstüne gelip harici hdddeki dosyaları m2 veya ps5in kendi bölümüne kopyalıyorsunuz oyun artık kopyaladığınız noktadan başlıyor harici hdd çıkartıyorsunuz fazla olanı siliyorsunuzBro birşey soracağım ps5 oyunlarını harici hdd yi konsola bağlayıp o şekilde mi kopyalıyorsun yoksa ftp bağlantısı ile mi konsolun içine yüklüyorsun ben konsol 4 aydır kırılmış olmasına rağmen bir tane ps5 oyunu kurup denemedim o yüzden sana sorup bilgi almak istedim birde geçenlerde ps5 oyunlarını kurunca silinmiyor flan demiştin şimdi rahat bir şekilde siliniyor mu ?
FTP hiç kullanmadım direk harici diskten hacıBro birşey soracağım ps5 oyunlarını harici hdd yi konsola bağlayıp o şekilde mi kopyalıyorsun yoksa ftp bağlantısı ile mi konsolun içine yüklüyorsun ben konsol 4 aydır kırılmış olmasına rağmen bir tane ps5 oyunu kurup denemedim o yüzden sana sorup bilgi almak istedim birde geçenlerde ps5 oyunlarını kurunca silinmiyor flan demiştin şimdi rahat bir şekilde siliniyor mu ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK