-
Öne çıkan konu
OktayGNG89
Kullanıcı
- 28 Temmuz 2020
- 37
- 3
- 8

heyecan içinde bekliyoruz Ragnarök'u.............
çok daha erken paylaşanlar var bile abiİlk bölüm yayınlanmış. Kırık konsolu olanlar izlemesin.
Türkçe varmıydı? Açıkçası spoiler yüzünden pek bakmıyorum. Yabancılardan fiziksel disk paylaşanlar olmuş gece bakalım neler olacak. Uykusuz günler bekliyor biziçok daha erken paylaşanlar var bile abi![]()
evet abi türkçe varmış sen deyince baktımTürkçe varmıydı? Açıkçası spoiler yüzünden pek bakmıyorum. Yabancılardan fiziksel disk paylaşanlar olmuş gece bakalım neler olacak. Uykusuz günler bekliyor bizi![]()
Konsolunuz kırıksa oyunu bluray'den oynayamazsınız. Güncelleme ister. Kırık değilse, oyuna vereceğiniz 1000 lirayı konsolunuzu kırık bir konsolla takasta kullanabilirsiniz. Bu oyunlar da çıkarsa kırma işlemi uzayabilir. Tabi bu benim şahsi düşüncem karar sizin. İyi akşamlar dilerim.Yakinda dump yaparlar ragnarök u cd almak istedim ama çok pahalı 1000 lira belki 2.el e duserse alirim![]()
Bu gece uzun bir gece olacak
Sunduğunuz yorumları takip edebileceğim bir kaynak belirtebilir misiniz lütfen ?
Maalesef hocam. Bunu paylaşmaya iznim yok.Sunduğunuz yorumları takip edebileceğim bir kaynak belirtebilir misiniz lütfen ?
Teşekkürler
Sizlerinde dahil olduğu, CFW piyasasının önde gelen isimlerinin olduğu bir grup sanırımMaalesef hocam. Bunu paylaşmaya yetkim yok.
Rica ederim. Yani elimde olsa seve seve paylaşırdım ama işte bazen olmuyor.Sizlerinde dahil olduğu, CFW piyasasının önde gelen isimlerinin olduğu bir grup sanırımCevabınız için yine de teşekkürler... sizlerden güzel haberler beklemekteyiz.
İyi geceler Scofield
En doğrusunu yapıyorsunuz.Rica ederim. Yani elimde olsa seve seve paylaşırdım ama işte bazen olmuyor.İyi geceler hocam.
![]()
Geçmese bile haftasonu oynuyor oluruz bu saatten sonra. Buralar yine sessizliğe bürünür.Upload moduna gecmistie artik kırıldıgına göre..
Hocam bide şunları meali ile paylaşsanız süper olcak translate çeviriden birşey anlaşılmıyor
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK