SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Kırık PS4 ile psn hesabına giriş yapma

xaof

Kullanıcı
13 Temmuz 2021
12
1
3
Merhabalar 7.55 kırık bir ps4 e sahibim, wifiiye bağlanıp psn hesabıma giriş yaparak bilgisayarım üzerinden remote play kullanırsam sıkıntı olur mu acaba?

dantegodof

Kullanıcı
24 Eylül 2020
225
96
28
Remote play psn acmadan yapabilirsin chiaki uygulamasini indirip kullanirsin ps vita varsa onda direk açılıyor

vuenx

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
115
66
28

xaof

Kullanıcı
13 Temmuz 2021
12
1
3
Remote play psn acmadan yapabilirsin chiaki uygulamasini indirip kullanirsin ps vita varsa onda direk açılıyor
teşekkür ediyorum

Izet

Kullanıcı
2 Ocak 2022
56
6
8
Kirik ps4 var 9.00 kayıt olmak istiyorum hesap açmaya calistimda guncele diyor veya sonra guncele guncelemeden kayitolabilirmiyim psn hesabı acabilirmiyim bakıyorum psn acanar oyunari gunceleye biliyor bende hesapyok misafir oynuyorum neyapmam lazim ilkez kirdim fazla elemek istemiyorum guncelenmesin diye

kardiyalog

Kullanıcı
30 Aralık 2021
21
3
3
Kirik ps4 var 9.00 kayıt olmak istiyorum hesap açmaya calistimda guncele diyor veya sonra guncele guncelemeden kayitolabilirmiyim psn hesabı acabilirmiyim bakıyorum psn acanar oyunari gunceleye biliyor bende hesapyok misafir oynuyorum neyapmam lazim ilkez kirdim fazla elemek istemiyorum guncelenmesin diye
Güncelleme yaparsan cihaz 9.03 olur ve artık kırılmaz. Taki 9.03 versiyon kırılana kadar. Ve sadece orjinal paralı oyun oynarsın

caplumba

Kullanıcı
4 Ocak 2022
13
1
3

kardiyalog

Kullanıcı
30 Aralık 2021
21
3
3

aspohades

Kullanıcı
11 Ekim 2020
17
1
3
Arkadaşlar şimdi bende 3.60 PS Vita var 9.00 PS4 de var ben bunları remote edebiliyorum aynı wifi ve yakın mesafeden ama farklı internet lerle uzak mesafeden örneğin işyerinden PS4 baglanamiyorum bunun için PS4 de PSN in activate edilmesimi gerekiyor YouTube'da çok fazla videosu var yardımcı olabilir misiniz

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım