SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Kırık konsolda oyun oynarken save alınamıyor mu?

hadwiger

Kullanıcı
4 Şubat 2022
25
1
3
Merhaba, bugün bir yerde okudum da Jailbreak yapılmış konsollarda oyun oynarken save alınamıyor yazıyordu bu doğru mu? Mesela ben 1 saat oyun oynadım, ilerlememi kaydedip sonra kaldığım yerden devam edemiyor muyum?

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
Save aliyor sorun yok. bagzi oyunlar dump edilirken hata vb. durumlardan dolayi save sikintisi olabiliyor nadir bir durum.

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18

Pes16robben

Kullanıcı
5 Nisan 2022
4
0
1
Merhabalar 2 sorum olucaktı yanıtlayan olursa çok sevinirim
1)kırık ps4 te oynatmayacak kadar fps drop veya ani kapanma tarzı hatalar oluyormu?
2)kırık cihazda makine ile ilgili bir problem olursa tamir edenler yapabilirmi?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Merhabalar 2 sorum olucaktı yanıtlayan olursa çok sevinirim
1)kırık ps4 te oynatmayacak kadar fps drop veya ani kapanma tarzı hatalar oluyormu?
2)kırık cihazda makine ile ilgili bir problem olursa tamir edenler yapabilirmi?
1 & 2: Neredeyse yok denecek kadar azdır. Aynı PC deki ekran kartı/işlemci/ram özelliklerinin yetmemesi gibi 1-2 oyun sayabilirim. Yani normal fat/slim konsolların kaldırmadığı bir kaç oyun olabilir ama Pro konsollarda yok denebilir. Tabi diğer fat/slim konsollar içinde binlerce oyunda bir kaç tane sıkıntılı olabilir o kadar. Konsollarda genelde fps drop olayı olmaz. Oyun konsolun kaldıracağı şekilde yapılmıştır. İşte yine bir iki tane çok detaylı hazırlanan son sürüm bazı oyunlarda belli yerlerde bir ihtimal anlık yavaşlamalar slim/fat konsollarda yaşanabilir o kadar.
Ani kapanma nadiren olsa da bu durum genelde kırık konsol kullanıldığından dolayı olabilir. Ama konsolda bozulma olmaz korkmanıza gerek yok yani PC gibi kendinizin silip konsola zarar verebileceğiniz bir durum yok ortada. Tabi konsola bilgisayardan ftp ile bağlanıp sistem dosyalarını silerseniz ancak konsol açılışta hata verebilir o zamanda tekrar bulunduğunuz kırık sürümü güvenli mod'da konsolu açarak yüklersiniz olur biter. Yani kendi yapabileceğiniz basit işlemlerdir öyle uzman bilir kişi gerektirmez. :)

Pes16robben

Kullanıcı
5 Nisan 2022
4
0
1
Çok teşekkürler sayenizde kırılmasını bekleyeceğim allah razı olsun

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım