suqunet
Kullanıcı
- 25 Ekim 2021
- 18
- 2
- 3

Öncelikle herkese Selamlar iyi forumlar. Ben Playstation 5 sahibiyim. Yeni nesil oyunlar ile bir sıkıntım yok.
Ama benim sıkıntım şu. Ben nostalji oynamayı da çok severim. Yaşım 42.
Şimdi burada bir çok konuyu araştırdım. Youtube de videolar izledim. Çok izleye izleye artık iyice karmaşık bir hal aldı benim için durum.
Yeni gelin aşuresine döndü
Evet arkadaşlar. Benim size derdimi kısaca izah edeyim. Eminim ki bana çok iyi yol gösterecek arkadaşlar çıkacaktır aramızda.
Yani Şöyle cihazı alayım. Açayım biraz GTA5 oynadıktan sonra hoop ps3 de Uncharted 1 oynim biraz sonra sıkıldım ps2 de God of war 2 ye gecip takıdıktan sonra ya bide Ps1 winning eleven 2002 oynuyayım. Velhasılı kelam bütün bunları bi araya toplayan bir cihaz alayım almışken..
Hangi cihazı hangi sürümle bu gibi açıklamalarıda yazarsanız sevinirim.
Mesela ps4 pro ama 7216b modeli 6.05 sürüm gibi.. Çok şey istemedim İnşallah
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Ama benim sıkıntım şu. Ben nostalji oynamayı da çok severim. Yaşım 42.
Şimdi burada bir çok konuyu araştırdım. Youtube de videolar izledim. Çok izleye izleye artık iyice karmaşık bir hal aldı benim için durum.
Yeni gelin aşuresine döndü
Evet arkadaşlar. Benim size derdimi kısaca izah edeyim. Eminim ki bana çok iyi yol gösterecek arkadaşlar çıkacaktır aramızda.
Yani Şöyle cihazı alayım. Açayım biraz GTA5 oynadıktan sonra hoop ps3 de Uncharted 1 oynim biraz sonra sıkıldım ps2 de God of war 2 ye gecip takıdıktan sonra ya bide Ps1 winning eleven 2002 oynuyayım. Velhasılı kelam bütün bunları bi araya toplayan bir cihaz alayım almışken..
Hangi cihazı hangi sürümle bu gibi açıklamalarıda yazarsanız sevinirim.
Mesela ps4 pro ama 7216b modeli 6.05 sürüm gibi.. Çok şey istemedim İnşallah
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.