lenzy
Kullanıcı
- 3 Ekim 2022
- 61
- 11
- 8

Teşekkürler
hocam tam olarak hangi dosyayı nereye yapıştırıyoruz anlamadımGenelinde evet yakalıyor Marvel Avengers CUSA14030 1.76 Updateli fixli zippy dosyalarında ve ana oyunda eksik part 15 dakikalık hata yine oluşuyor ama genel olarak Mediafireyide yakalıyor
Böyle ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim..Teşekkür ederim denemedim ama umarım işe yarar.![]()
İndirmeye çalıştığınız dosya ilgili mega bağlantısından kaldırılmış muhtemelen illegal dosya olduğu içim mega sistemi tarafından fark edilip kaldırılmıştır. Başka kaynaktan/linklerden indirmeniz gerekiyor.Böyle ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim..![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK