awesome1834
Kullanıcı
- 10 Temmuz 2021
- 70
- 10
- 8

teşekkürler
teşekkürlertüm linkleri liste halinde aldıktan sonra bu programa yükleyin ve başlat deyin indiriyor.
[Gizli içerik]
Teşekkürlertüm linkleri liste halinde aldıktan sonra bu programa yükleyin ve başlat deyin indiriyor.
[Gizli içerik]
İşe yarıyormutüm linkleri liste halinde aldıktan sonra bu programa yükleyin ve başlat deyin indiriyor.
[Gizli içerik]
Yarıyorİşe yarıyormu
tsktüm linkleri liste halinde aldıktan sonra bu programa yükleyin ve başlat deyin indiriyor.
[Gizli içerik]
bu url-ler deteklenmiyor sorunu yasiyorumJ download 2 ile sorun devam edene kadar bu programla indirin hızlı ve Güzel indiriyor sorunsuz 5 oyun indirdim video youtube paylaştım linki bırakıp izleyenler faydasını görenler bu sitede Yorum yapsın..https://youtu.be/1VdYOO5va2I
Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım amatör video olmuşVideo maalesef çok kalitesiz olmuş, hiç bir şey anlaşılmayacak kıvamda, hoş ben biraz haşır neşir olup yazılanları uygulayınca anladım ama hiç bilmeyen birisi için hem video kötü, hem yazılar cümle düzeninden uzak, her şey iç içe.
videodakiyle aynisini yaptim fakat boyle bir sorunla karsilasiyorum@Murad049,yanlış yapiyorsun video birebir aynısını yap hata alınmaz
Add URL kopyala yapıştır yapmican kardeşim 1.site açılınca foto attım önce isaretledigim yeri indir tmm mivideodakiyle aynisini yaptim fakat boyle bir sorunla karsilasiyorum
Bu indirdiğin video bir site linki verilmiş o linki chroemede aç upluoad container var sitede orayı tıkla indirdiğin dosyayı o siteden açılacak açılınca tümünü kopyala freerapid yakalicak linkleri o sıra nereye kayıt olmasinj istiyorsan oraya kayıt et okeyvideodakiyle aynisini yaptim fakat boyle bir sorunla karsilasiyorum
Bir kac kare izle video çözersin senBu indirdiğin video bir site linki verilmiş o linki chroemede aç upluoad container var sitede orayı tıkla indirdiğin dosyayı o siteden açılacak açılınca tümünü kopyala freerapid yakalicak linkleri o sıra nereye kayıt olmasinj istiyorsan oraya kayıt et okey
her halde sorun benim pcda bilmiyorum. freerapid gibi baska program biliyomusun? denemegeBir kac kare izle video çözersin senişlemi sadece freerapid kopyala yapıştır yap video link vermiştim yazıda görünüyor o linki chromeden aç adım adım video takip et
Yanlış yapıyorsun hocam sorun bilgisayar olamaz Java yüklü değilse yukleaysini yapiyorum,olmuyor.
Yok ya,hic bi yontem calismadi bende,mecbur tek-tek elle indiricez zippyden.Yardimin icin tesekkurlerYanlış yapıyorsun hocam sorun bilgisayar olamaz Java yüklü değilse yukle
Elimde telefon kamerası ile çektiğim için karışık olmuş normal kamera olsaydı çok güzel çekerdim oda yokYok ya,hic bi yontem calismadi bende,mecbur tek-tek elle indiricez zippyden.Yardimin icin tesekkurler
sanırım bu program windows 11 de çalışmıyorJ download 2 ile sorun devam edene kadar bu programla indirin hızlı ve Güzel indiriyor sorunsuz 5 oyun indirdim video youtube paylaştım linki bırakıp izleyenler faydasını görenler bu sitede Yorum yapsın..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK