rustu_yilmaz
Kullanıcı
- 21 Haziran 2022
- 35
- 2
- 6

teşekkürler
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 9.0
Alım Yılı: 2020
CUH Kodu:
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 9.0
Alım Yılı: 2020
teşekkürler
Apollo Save Tool ile internetten bulacağınız başkasının save dosyasını kullanabilirsiniz.Oyunun yarısında save hatası aldim. Tum savelerim gitti başa attı. Duzeltmenin yolu var mi veya baska bir makineden full save aktarma olayi oluyor mu ? @Scofield
Aynen öyle benim oğlanla birlikte bitirdik ve harika eğleneceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim.coop için çok güzel bir oyuna benziyor
bu sıralar oyun oynamaya başladın sanırım abiAynen öyle benim oğlanla birlikte bitirdik ve harika eğleneceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim.
Her bölümde gizlenmiş yarışlar ver onları da bularak eğlence katsayısını arttırabilirsiniz.
Yok değil. Aylar önce oynamıştık bunu oğlanla ve yine aylar önce ilk defa God of War oyununu oynayıp bitirmiştim. Yani 2022 de iki oyun oynamışım. Çok bile.bu sıralar oyun oynamaya başladın sanırım abi![]()
darısı ragnarok oyununa o zamanYok değil. Aylar önce oynamıştık bunu oğlanla ve yine aylar önce ilk defa God of War oyununu oynayıp bitirmiştim. Yani 2022 de iki oyun oynamışım. Çok bile.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK