SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 YARDIM İnternet sorunu

A19S

Kullanıcı
28 Şubat 2023
30
11
8
İndirme hızı 500-600 mbps alıyorum bu normal yani tamam ama yükleme hızı 50 olması gerekirken 2-5 arası veriyor, superonlineyi arayınca bilmiyoruz deyip çözmüyorlar, sadece ps5 de bu sorun var, bi ayarı vs. Yokmu bunun?

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
Modem yakındaysa ethernet kablosunu ile internete bağlayın. (Eğer ethernet kablosu ile bağlıysa kabloyu değiştirin.)
Wifi ile bağlıysanız bazı modemlerde 2 tane ssid oluyor biri 2.4ghz diğeri 5.0ghz veriyor. 5.0 ghz veren ssid e bağlanın.
Konuda belirttiğiniz üzere sadece PS5 konsolunda bu sorun oluyorsa en son çare sony playstation müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

A19S

Kullanıcı
28 Şubat 2023
30
11
8
Kablo ile bağlı ve kablosuzda bağladığımda 550 civarı mbps download alıyorken tekrar 2-3 upload alıyor, kablo ile alakalı değil yani, playstation müşteri hizmetleride superonlineyi ara diyor yani zaten önceki internetimde bu sorun yoktu

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım