Cevabiniz icin tsk ederim hile kulanmiyorum yabanci forumlarda cok arastirdim ayni sikintiyi yasayanlar var ama bir cözüm bulamadim
Bir de şunu deneyin. Konsolda yeni bir kullanıcı oluşturun ve bu hesaptan deneyin. Oyun save dosyanızı bu yeni kullanıcıya Apollo save tool kullanarak aktarabilirsiniz.
Aklıma gelen diğer çözüm ise konsolunuzun dilini İngilizce yaparak oyunu çalıştırıp deneyiniz.
Normalde 9.00 sürümde hata vermemesi gerekir. Ama henüz ben oynamadığım için ilerilerde hata veriyor mu bilemiyorum.
Normalde bu oyunun v1.17 update sürümü 9.60 sürüm istediğinden 9.00 konsolda çalışması için de backport yapıldı yani bu oyunun yapılan backportlarında sorun olabilir.
Birde 9.00 kullandığınız için sadece oyun ve 9.00 için v1.17 update yüklediğinizden emin olun. Yani 5.05 ve 6.72 backport update dosyalarını yüklemeyeceksiniz.
Son olarak eğer USA sürüm indirdiyseniz EUR sürümünü yada tam tersini deneyin. Save dosyası bu oyunda ortak olduğu için sorunsuz kaldığınız yerden devam eder yani save her iki sürüm oyunda da ortak olarak çalışmaktadır.