emin5050
Kullanıcı
- 1 Eylül 2020
- 27
- 5
- 3

tşkArkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
tşkArkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
İndirme sayfasındaki 45 ve 87 yanındaki Download tuşuna basarsanız Zippyshare linki açılır ve oradan tekrar Download tuşuna basarak programsız son hız indirebilirsiniz. Tabi bu işlemleri Opera tarayıcı VPN açık iken yapın.
Şunu dener misin? Zippyshare sitesine Opera VPN ile ulaştıktan sonra VPN düğmesini kapat ve öyle indirmeyi dene yani VPN den dolayı yavaş indiriyor olabilir. Yada bu zippyshare linkini kopyala ve VPN olmayan Chrome tarayıcıda açarak oradan indirmeyi dene.Ekli dosyayı görüntüle 7024
Ekli dosyayı görüntüle 7025
ustam JDownloader2 dışında dediğin gibi programsız olarak indiriyorum vpn açık iken, hız muazzam düşük. aynı olayı İDM ile yapıyorum yine aynı. başka herhangi bir dosya indirdiğimde hızım yüksek oluyor ne hikmetse. ben en iyisi zaman aşımına bırakayım olayı. ertesi gün yeniden deneyecğim. bazen böyle site
bir şey sormak isterim ayrıca;
jdownloader de çevrimdışı olan bazı indirme dosyalarını online yapabilme durumumuz var mı?
sistematik olarak aynı tepkiler oluşuyor. VPN yi kapatıp indirmeye bastığımda sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum. VPN açık iken indirmeye başlayıp peşine vpn kapatsam bile hız yine düşük. chromede de vpn kapalı iken açmıyor siteyi. enteresan bir sıkıntı bu. yapacak bir şey yok gibi şuan, düşük hızda indiriyorum 3 partı.Şunu dener misin? Zippyshare sitesine Opera VPN ile ulaştıktan sonra VPN düğmesini kapat ve öyle indirmeyi dene yani VPN den dolayı yavaş indiriyor olabilir. Yada bu zippyshare linkini kopyala ve VPN olmayan Chrome tarayıcıda açarak oradan indirmeyi dene.
Bilemiyorum ben de sıkıntı olmuyor. Son tavsiyem de zippyshare sitesi açıldığında oradaki linki IDM ile indirmen yani sağ tıklayıp IDM ile indir demen. Bu program hızlı indirir. (Internet Download Manager)sistematik olarak aynı tepkiler oluşuyor. VPN yi kapatıp indirmeye bastığımda sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum. VPN açık iken indirmeye başlayıp peşine vpn kapatsam bile hız yine düşük. chromede de vpn kapalı iken açmıyor siteyi. enteresan bir sıkıntı bu. yapacak bir şey yok gibi şuan, düşük hızda indiriyorum 3 partı.![]()
valla ustam IDMde de aynı oluyor bahsettiğim partlar için. hızları en dip seviyede. hemen hemen her yolu denedim değişen olmadı. sonuç itibari ile şuan son part ı indirdim tamamladım işlemleri. ilginiz için teşekkür ederim.Bilemiyorum ben de sıkıntı olmuyor. Son tavsiyem de zippyshare sitesi açıldığında oradaki linki IDM ile indirmen yani sağ tıklayıp IDM ile indir demen. Bu program hızlı indirir. (Internet Download Manager)
O zaman sizdeki sorunu bilemiyorum yani uzaktan sorunu anlamam zor ve belki bilgisayarınız belki internetiniz ile alakalı bir durumdur.valla ustam IDMde de aynı oluyor bahsettiğim partlar için. hızları en dip seviyede. hemen hemen her yolu denedim değişen olmadı. sonuç itibari ile şuan son part ı indirdim tamamladım işlemleri. ilginiz için teşekkür ederim.
teşekkürlerŞimdiden hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK