CanGurel
Kullanıcı
- 9 Ocak 2022
- 62
- 29
- 18

thanks
Bozuk part yoktur. Opera VPN vardır.BOZUK OLAN PART DÜZELTİMİ
VPN ile açılıyor hepsi.BOZUK OLAN PART DÜZELTİMİ
İkisi arasında bir fark yok ama Cyber USA sürümünü indirin çünkü onun için son güncelleme ve backport var ama Opoisso bu sürümde yüksek update ve backport yapmadı. Onun yerine ben yapmak zorunda kaldım daha doğrusu USA sürümünü EUR sürümüne çevirdim. Bu yüzden hazır yapılı olan USA sürümünü indirmek daha mantıklı.Hocam sizce EUR sürümünümü indireyim yoksa USA mı ikisi arasında nasıl bir fark vardır yada varmıdır ?
Cyber fix linkini tekrardan güncelledi. Şuan dlc'ler de dahil sorunsuz çalışıyor olmalı. Denediğimde bilgi veririm.İkisi arasında bir fark yok ama Cyber USA sürümünü indirin çünkü onun için son güncelleme ve backport var ama Opoisso bu sürümde yüksek update ve backport yapmadı. Onun yerine ben yapmak zorunda kaldım daha doğrusu USA sürümünü EUR sürümüne çevirdim. Bu yüzden hazır yapılı olan USA sürümünü indirmek daha mantıklı.
Opoisso sürümündekiler zaten Cyber'ın proper fixleri yani yeni fixleri üzerinden benim tarafımdan dönüştürülmüş son halleridir ve DLC 'ler dahil çalışmaktadır. Ama USA sürümdekileri değiştirmedik yani aklıma gelmedi çünkü oyunlar sorunsuz çalışıyor gibiydi ama doğrusu onları da proper fix ile değiştirmek daha mantıklı tabi. Bir kontrol edeyim bakalım.Cyber fix linkini tekrardan güncelledi. Şuan dlc'ler de dahil sorunsuz çalışıyor olmalı. Denediğimde bilgi veririm.
Ben üzerime alınmıyorum @fıro başkan sana diyor ben memnunum heleki goldhen le tadından yenmiyor 5.05 deoyunlar...İLK MESAJA USA SÜRÜM İÇİN CYBER'IN YENİ PROPER FIXLERİNİ DE EKLEDİM AMA NOT DA YAZDIM MUTLAKA OKUYUNUZ.
OPOISSO EUR SÜRÜM İÇİN DE DAHA ÖNCEDEN TARAFIMDAN HAZIRLANIP PAYLAŞILMIŞ OLAN FIXLER YİNE CYBER'IN USA SÜRÜMÜNDEN ALINAN PROPER FIXLERİNİN YANİ AYNI BU YENİ FİXLERİNİN TARAFIMDAN EUR SÜRÜME ÇEVRİLMİŞ HALLERİDİR. İŞTE AYNILARIDIR.
OYUN OLARAK İKİSİ DE AYNIDIR YANİ BİR FARK YOKTUR. SİZ HANGİSİNİ DENERSENİZ DENEYİN EĞER SORUN YAŞAMIYORSANIZ HİÇ ELLEŞMEDEN DEVAM EDİN. HANGİSİNİ DENEYECEĞİNİZ SİZE KALMIŞ VE 5.05 VE 6.72 KONSOL SÜRÜMÜNDEKİLERE BOL ŞANSLAR ÇÜNKÜ BU SORUNLAR SADECE BU ESKİ SÜRÜM ARTIK YENİ OYUNLARI DESTEKLEMEYEN KONSOLLARDA OLUYOR. TABİ Kİ 9.00 SÜRÜM KONSOLLARDA NE BU TÜR SORUNLAR VAR NE DE BU GİBİ BACKPORTLAR BEKLENİYOR YADA YÜKLENİYOR. İŞTE BU YÜZDEN HEP VE SÜREKLİ GEÇİN 9.00 SÜRÜME VE RAHAT EDİN DİYORUM.HALA 9.00 SÜRÜME GEÇMEMEKTE DİRENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR.
![]()
S.A hocam 122. part bozuk usa olanın
Bilgi için teşekkürler hocam iyi forumlarİkisi arasında bir fark yok ama Cyber USA sürümünü indirin çünkü onun için son güncelleme ve backport var ama Opoisso bu sürümde yüksek update ve backport yapmadı. Onun yerine ben yapmak zorunda kaldım daha doğrusu USA sürümünü EUR sürümüne çevirdim. Bu yüzden hazır yapılı olan USA sürümünü indirmek daha mantıklı.
usta aynı durum 45 ve 87 için de geçerli bende. jdownloader den indiremiyorum. Manuel indirince 1-2kb hızla iniyor![]()
PS4 ÇÖZÜM - AÇILMAYAN 1FICHIER LİNKLERİ OPERA TARAYICI VPN İLE AÇILIR
ÖNEMLİ NOT: ZIPPYSHARE SİTESİ KAPANMIŞTIR. BU KONUDA PAYLAŞILAN ZIPPYSHARE BİLGİLERİ GEÇERSİZDİR. BU SİTEYE ARTIK DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDEN ULAŞILAMAZ. BU YÜZDEN SİTEMİZ DAHİL BAŞKA HERYERDE GEÇMİŞTE PAYLAŞILAN ZIPPYSHARE SİTESİ LİNKLERİNE ULAŞILMAZ VE TIKLANDIĞINDA SİZİ BAŞKA ZARARLI SİTELERE...www.playstationhaber.com
İndirme sayfasındaki 45 ve 87 yanındaki Download tuşuna basarsanız Zippyshare linki açılır ve oradan tekrar Download tuşuna basarak programsız son hız indirebilirsiniz. Tabi bu işlemleri Opera tarayıcı VPN açık iken yapın.usta aynı durum 45 ve 87 için de geçerli bende. jdownloader den indiremiyorum. Manuel indirince 1-2kb hızla iniyor![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK