- 6 Mart 2022
- 107
- 19
- 18

Tesekkürler sagolasin
Bende 9.00 USB iptal olanaçen geçmeyeçeğim direk tarayıcı hen çıkana kadar bekleyeceğim
Dur abi sendeDostlar bende tam ihtiyarım fat kasa 5.05 kullanıyorum inatla niye inatla kullanıyorum onunda bilmiyorum ama dediğiniz gibi emek var onunla mı ilgi acaba? bir süre daha duralım bakalım..
Cık bu da olmadıOzaman vpn açarak yakalat jdownloadere sil linkleri temizle en baştan vpn açarak yakalat bakim.
Part 1'e girin herhangi bir yere çıkarın(Şahsen direk harici hddye çıkarmak en kısa yolu)tek parça halinde çıkıcak sonra o dosyayı harici harddiskinize atıp kurun.Çok hızlı bir şey sorup çekilicem aranızdan. İndirdiğimiz rar dosyaları nasıl tek dosya haline gelecek ? Yoksa hepsini mi ps4e atıp tek tek yükleyeceğiz ? 98 ayrı rar dosyası iniyor jdownloader tarafında. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkürlerPart 1'e girin herhangi bir yere çıkarın(Şahsen direk harici hddye çıkarmak en kısa yolu)tek parça halinde çıkıcak sonra o dosyayı harici harddiskinize atıp kurun.
Rica ederimÇok teşekkürler![]()
Thanks.Friends game will be shared by CYB1K towards tonight. I wanted to open up and announce the subject already. Wait patiently for the links to be added.![]()
Bende de aynısı hocam çalışmıyor.Tekrardan silip kurdum Cyb1k 6.72 fix çalışmıyor. İlerleyen zamanda düzelecektir. Bekleyemeyen 9.0'a geçme seçeneğini düşünebilir![]()
2.yol %100 işe yarıyor, pc nin başında olduğun sürece sorun yok1. YOL
Ekli dosyayı görüntüle 6662
Ekli dosyayı görüntüle 6663
Ekli dosyayı görüntüle 6664
2. YOL
AŞAĞIDAKİ EKSİK PARTI MOUSE İLE SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLER - ÇEVRİMİÇİ DURUMUNU KONTROL ET SEÇENEĞİNİ SEÇİN
Ekli dosyayı görüntüle 6665
YAPINCA BOZUK LİNK AŞAĞIDAKİ GİBİ YENİLENİR VE DÜZELİR. OLMAZ İSE BİR DAHA KONTROL ET DERSİNİZ.
Ekli dosyayı görüntüle 6666
SON OLARAK BU DÜZELMİŞ LİNKE MOUSE İLE SAĞ TIKLAYIP İNDİRMEYİ BAŞLATMAYA ZORLA DERSENİZ LİNK İNMEYE BAŞLAR.
Ekli dosyayı görüntüle 6667
teşekkürArkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK