- 12 Eylül 2020
- 109
- 21
- 18

Cy1k 5.05 olan oyunun 45, 87, 122 partlarda sorun var oyunu indiremiyoruz gözden geçirebilir misiniz
Reis senden önce indirdik kusurumuza bakmaBiz daha oyunu indiriyoruz.![]()
Evet usb üzerinden kırıyorsunuz 9.00 sürüm konsoluHocam usb dediğiniz ne oluyor usb üzerinden mi kırık yapılıyor
Estağfurullah. Sona kalan hep ben oluyorum ama canınız sağ olsun. Öncelik sizlersiniz.Reis senden önce indirdik kusurumuza bakmagece iş yerinin neti hızlı olduğu için indirdim
![]()
Hocam o 3 partı vpn ile indiriceksinizCy1k 5.05 olan oyunun 45, 87, 122 partlarda sorun var oyunu indiremiyoruz gözden geçirebilir misiniz
Sen Kralsın reisimEstağfurullah. Sona kalan hep ben oluyorum ama canınız sağ olsun. Öncelik sizlersiniz.![]()
Us sürüm oyun için 1.17 güncellemesi mevcutSen Kralsın reisimbir şey soracağım bu US ve EU sürümleri arasında bir fark varmı mesela ben opoisso nun 80 gb lik olanını indirip kurdum oynuyorum
Eksik olma kardeşim.Sen Kralsın reisimbir şey soracağım bu US ve EU sürümleri arasında bir fark varmı mesela ben opoisso nun 80 gb lik olanını indirip kurdum oynuyorum
Ek olarak US sürümünde TR mevcut ve boyutu 10GB daha küçük. Gereksiz ses dosyaları yok.Us sürüm oyun için 1.17 güncellemesi mevcut
Ben daha gerideyim abi rahat 6 7 saat bekleyeceğim artıkEstağfurullah. Sona kalan hep ben oluyorum ama canınız sağ olsun. Öncelik sizlersiniz.![]()
SS bekliyoruz Hakan beyEk olarak US sürümünde TR mevcut ve boyutu 10GB daha küçük. Gereksiz ses dosyaları yok.
Türkçe varmış @Scofield paylaşılan diller arasında gördüm.Eksik olma kardeşim.
Şu anda 2 fark var. EU sürüm 1.04 update ve türkçe dil destekli. US sürümü ise 1.17 update destekli ama türkçe olup olmadığını test etmeden bilemiyoruz. Onu da 1 saat içinde paylaşacağımızı ön görüyorum.![]()
Bende olduğuna kesin gözüyle bakıyorum zaten ama kendimiz de test edelim.Türkçe varmış @Scofield paylaşılan diller arasında gördüm.
Oyunu @baybarsturan abiden önce indirip kuralım dedik hata verdiSS bekliyoruz Hakan bey![]()
Vallahi kısmetsizliğin böylesi. Tam o yokken önüne geçme şansın varken aksilik çıktı. Tüm koldan geçmeye çalışalım anca baş ederiz.Oyunu @baybarsturan abiden önce indirip kuralım dedik hata verdiO gelmeden halletmem lazım. Dosyaları kontrol ediyorum. Hatalı indiyse 1 buçuk saat tekrardan indireceğim.
Teşekkür ederim hocamUs sürüm oyun için 1.17 güncellemesi mevcut
Eyvallah üstad peki EU sürüme 1.17 update gelecek mi acabaEksik olma kardeşim.
Şu anda 2 fark var. EU sürüm 1.04 update ve türkçe dil destekli. US sürümü ise 1.17 update destekli ama türkçe olup olmadığını test etmeden bilemiyoruz. Onu da 1 saat içinde paylaşacağımızı ön görüyorum.![]()
Geleceğini düşünüyorum. Opoisso bu işin peşini bırakmaz.Eyvallah üstad peki EU sürüme 1.17 update gelecek mi acaba
Şşş sessiz olan yoksa yaşlı kurt uyanacak şimdiVallahi kısmetsizliğin böylesi. Tam o yokken önüne geçme şansın varken aksilik çıktı. Tüm koldan geçmeye çalışalım anca baş ederiz.![]()
Bir üst mesaja bak istersen.Şşş sessiz olan yoksa yaşlı kurt uyanacak şimdi
Ah be boşu boşuna sildim ben o zaman oyunuYa arkadaş biraz mola vereyim dinleneyim diyorum rahat durmuyorsunuz.
Ben testleri bitirdim bile.
Her iki paylaşımda da TR dil bulunmaktadır.
Üstüne üstlük Cyber'ın USA sürüm v1.17 update dosyası Opoisso'nun EUR versiyonuna da çevirildi ama sadece 9.00 sürümler için henüz b u yapıldı. Yani şu an hem opo hem cyber v1.17 paylaşımları var ve ikisi de TR altyazılı diyebilirim ama şimdilik 5.05 backportu sadece cyber da var ve onda da hala şu an sorun var çünkü eboot'lar karışmış şu an tekrar test ediliyor.
Tamamdır üstadım uzun zamandır bekliyorduk biraz oynayalım herkese keyifli oyunlar şimdidenGeleceğini düşünüyorum. Opoisso bu işin peşini bırakmaz.![]()
O yüzden açılışta oyun çöküyor sanırım bende. Bekleyeyim biraz olmazsa.Ya arkadaş biraz mola vereyim dinleneyim diyorum rahat durmuyorsunuz.
Üstüne üstlük Cyber'ın USA sürüm v1.17 update dosyası Opoisso'nun EUR versiyonuna da çevirildi ama sadece 9.00 sürümler için şimdilik bu yapıldı. Yani şu an hem opoisso hem cyber v1.17 paylaşımları var ve ikisi de TR altyazılı diyebilirim ama bunlar 9.00 için ama 5.05 ve 6.72 backportu sadece cyber da var ve onda da hala şu an sorun var çünkü eboot'lar karışmış şu an tekrar test ediliyor. Yani oyun çalışıyor ama 1 saat sonra yada ilerisinde ne olacağı belli değil.
Ve uyandı dedim size işteBir üst mesaja bak istersen.![]()
Beni bitirdin abiYa arkadaş biraz mola vereyim dinleneyim diyorum rahat durmuyorsunuz.
Üstüne üstlük Cyber'ın USA sürüm v1.17 update dosyası Opoisso'nun EUR versiyonuna da çevirildi ama sadece 9.00 sürümler için şimdilik bu yapıldı. Yani şu an hem opoisso hem cyber v1.17 paylaşımları var ve ikisi de TR altyazılı diyebilirim ama bunlar 9.00 için ama 5.05 ve 6.72 backportu sadece cyber da var ve onda da hala şu an sorun var çünkü eboot'lar karışmış şu an tekrar test ediliyor. Yani oyun çalışıyor ama 1 saat sonra yada ilerisinde ne olacağı belli değil.
10GB daha az yer kaplayacak iyi tarafından bakAh be boşu boşuna sildim ben o zaman oyunu
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK