Maxtorr
Kullanıcı
- 18 Şubat 2022
- 59
- 4
- 8

Teşekkürler <3
boyutun 95 gb olmasının sebebi sadece 5.05 sürüme özel olan update dosyası var o update dosyasıda dahil olduğu için 95 gb boyutu oluyor update olarak 6.72 yazanı kuracaksınız 6.72 yazan hem 6.72 hem 7.02 hem 7.55 hem 9.00 backportu içeriyor 5.05 yazan sadece 5.05 sürüm konsol kullananlara özelHocam en üst linki indirimde 95 gb boyut diyor.. 9.00 da oynamak için oyun - update ve dlc linki hangisi
@badwolf, Selamlar kardeşim. İndirmen gereken dosyaları yeşil alanda gösterdim. Kırmızı alandakileri indirmiyorsun.Hocam en üst linki indirimde 95 gb boyut diyor.. 9.00 da oynamak için oyun - update ve dlc linki hangisi
@Ozibond07, Biraz daha sabret kardeşim. Türkçe yama geliyor.@Scofield Türkçe yama çalışması var mıdır ? ona göre başlayalım oyuna![]()
Eline emeğine sağlık, Teşekkürler@Ozibond07, Biraz daha sabret kardeşim. Türkçe yama geliyor.
![]()
PS4 TÜRKÇE YAMA - Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PS4 Türkçe Yama Çıktı !
- Buradan indirebilirsiniz - Gizli içerik - UYUMLU OYUN - https://www.playstationhaber.com/konu/hogwarts-legacy-deluxe-edition-ps4-oyun-cikti-cusa12771-backport-5-05-6-72-7-xx-9-00.4820/#post-170770 ÖNEMLİ NOT: Dorukhan arkadaşımızın paylaştığı oyun linkleri içinde bulunan 6.72 backport...www.playstationhaber.com
merhaba öncelikle oyunu ulaştırdığınız için teşekkür ederim. 9.00 slim kasa kullanıyorum ana oyunu kurdum 9.00 da update dosyasını henüz kurmadım ve "uygulama başlatılamıyor" uyarısı alıyorum update'i kurduktan sonra düzelir değil mi? Update dosyasını şu an indiriyorum.boyutun 95 gb olmasının sebebi sadece 5.05 sürüme özel olan update dosyası var o update dosyasıda dahil olduğu için 95 gb boyutu oluyor update olarak 6.72 yazanı kuracaksınız 6.72 yazan hem 6.72 hem 7.02 hem 7.55 hem 9.00 backportu içeriyor 5.05 yazan sadece 5.05 sürüm konsol kullananlara özel
Update'i kurduktan sonra sorununuz çözülecektir.merhaba öncelikle oyunu ulaştırdığınız için teşekkür ederim. 9.00 slim kasa kullanıyorum ana oyunu kurdum 9.00 da update dosyasını henüz kurmadım ve "uygulama başlatılamıyor" uyarısı alıyorum update'i kurduktan sonra düzelir değil mi? Update dosyasını şu an indiriyorum.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim, süpersiniz.Update'i kurduktan sonra sorununuz çözülecektir.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK