DINOSOWER
Kullanıcı
- 16 Ekim 2021
- 7
- 1
- 3

Süpersiniz
Oyun türkçe olsaydı xbox'a alırdım böyle uğraşmazdım ama yapacak birşey yokSon update ile biraz daha iyi hale geldi.Ben şöyle avutuyorum kendimi son teknoloji bir oyunu yetersiz pc en düşük ayarlarda oynuyom
Oyun daha paylaşılmadı yakında gelecektirben nasıl indiricem arkadasşlar bu oyunu bilen varmı benım playstatıon zaten jaılbreaklı nasıl indireceğim torrent dosyasını
Oyun daha paylaşılmadı yakında gelecektir
teşekkür ederim kardeşim cansın![]()
No one knows but cyber working on 5.05 fix the best option is waiting with patientlyHow much time will it take to get the link ready sir ?
Aslında oyun 6.72 ve üstü sistem yazılımları için hazır ama 5.05 için uğraşıyor şuanda yoksa oyun hazır diye biliyorumcyber hala uğraşıyor, oyun backport aşamasında sıkıntı çıkarıyor tek tek aşıyor çözmek için, canı çıktı çözene kadaraz daha bekleyeceğiz.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK