antiparantez
Kullanıcı
- 16 Aralık 2021
- 60
- 2
- 8

teşekkürler
Deniyorum teşekkür ederimŞu videoyu izlermisiniz belki sorunu çözebilir
Denedim hepsini malesef yine olmadı çıldırcam vallahi denemediğim yol kalmadıŞu videoyu izlermisiniz belki sorunu çözebilir
Doğru update dosyasını da indirdiyseniz aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef yama programını açtığınız zaman 2 seçenek çıkıyor hangisini seçtiniz ?Denedim hepsini malesef yine olmadı çıldırcam vallahi denemediğim yol kalmadı
Oyun update kısmını seçtimDoğru update dosyasını da indirdiyseniz aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef yama programını açtığınız zaman 2 seçenek çıkıyor hangisini seçtiniz ?
Yani her şeyi doğru yapmışsınız gibi gözüküyor aklıma başka bir şey gelmiyor ancak @Scofield yardım edebilir ama kendisi hasta o yüzden forumda pek aktif olamıyorOyun update kısmını seçtim
evet konuştum biraz rahatsızmış artık iyi olunca bi sorarım ona sanada çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinYani her şeyi doğru yapmışsınız gibi gözüküyor aklıma başka bir şey gelmiyor ancak @Scofield yardım edebilir ama kendisi hasta o yüzden forumda pek aktif olamıyor
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK